Sähköalan ratkaisuja, jotka kestävät aikaa

 

Elfin-ketjun urakoitsijat käyttävät vain hyväksi havaittujen sähköalan valmistajien tuotteita – tutustu luotettaviin yhteistyökumppaneihimme. Paikalliselta Elfin-jäsenliikkeeltä saat kaiken tarvittavan kilpailukykyiseen hintaan ja käyttökuntoon asennettuna. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusurakoitsijat, teollisuus, isännöitsijät, muut yritykset ja yksityiset kotitaloudet. Asentamiamme ratkaisuja hyödynnetään niin omakotitaloissa, taloyhtiöissä kuin pienten ja suurtenkin yritysten toimitiloissa.

Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous »

Elfiniltä kaikki tarvittava sähkösaneerausten ja -asennusten tueksi:

Kotiautomaatio

Joko hyödynnät uusinta älytekniikkaa kodissasi? Kotiautomaatio tuo sujuvuutta arkeen ja antaa mahdollisuuksia tehokkaaseen energiakulutuksen säätelyyn. Uusimmat kodin älytekniikan mahdollisuudet kuulet Elfin-jäsenliikkeen asiantuntijalta.

Tutustu kotiautomaatioon »

Sähköauton lataus

Miten sähköauton lataus tapahtuu ja millaisia ovat tarvittavat latauslaitteet? Mitä tulee huomioida mm. silloin, kun latausasemien hankintaa suunnitellaan taloyhtiöön? Elfin-jäsenliikkeiltä saat tietoa hankintaan ja asennukseen sekä korkeatasoiset laitteet kodin, taloyhtiön ja muiden tarvittavien latauspisteiden yhteyteen.

Tutustu sähköauton lataukseen »

Valaistus

Toimiva valaistus tuo tunnelmaa, toimivuutta ja turvallisuutta. Ketjumme valaistusasiantuntijat luovat kustannustehokkaita ja toimivia valaistusratkaisuja kotiin, toimitiloihin ja muihin kiinteistöihin.

Tutustu valaistusratkaisuihin »

Lämmitys

Huolellinen suunnittelu takaa, että kodin tai muun kiinteistön lämmitysratkaisusta tulee helppokäyttöinen ja energiatehokas. Olipa valintasi sähkölämmitys, maalämpö tai aurinkolämpö, asiantuntijamme kanssa saat selvää säästöä.

Tutustu lämmitysratkaisuihin »

 

Sähkötarvikkeet

Edulliset mutta laadukkaat sähkötarvikkeet varmistavat asennuksen, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Jäsenliikkeistämme saat kaiken tarvittavan niin kodin, taloyhtiön, toimitilan kuin muunkin kiinteistön sähköistykseen.

Tutustu sähkötarvikkeisiin »

Onnisen tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu

 

Onninen toimii Elfin-ketjun sähkötarvikekaupan kumppanina yli 40 vuoden kokemuksellaan. Onnisen laaja sähkötarvikevalikoima toimii paikallisen Elfin-sähköliikkeen tarvikehyllynä. Elfinin asiantuntijalta saat tietoa siitä, mikä on kokonaisedullisin ja tarvetta parhaiten palveleva ratkaisu. Ketjumme jäsenet tuntevat sähköalan uusimmat standardit ja mahdollisuudet sekä osaavat soveltaa sähkötarvikkeiden tuomat mahdollisuudet käytäntöön.

Meiltä saat myös kokeneet tekijät asennuksiin

 

Elfin-urakoitsija on hyvä valinta silloin, kun haluat parhaan mahdollisen toteutuksen ja hyödyntää toteutuksissa turvallisia sähkötarvikkeita ja sähkökomponentteja.

Katso sähköurakointimme valtakunnallisille toimijoille »

Etsi lähin Elfin-sähköliike »

Nämä kaikki saat meiltä:

 • Lämmitysratkaisut
 • Valaistusratkaisut
 • Kodinohjausjärjestelmät
 • Turvallisuusratkaisut
 • Sähkökeskukset
 • Kaapelit ja johdot
 • Sähkötarvikkeet ja varaosat

Sähköurakoitsijan sähkönsäästövinkit:

 • Laske huonelämpötilaa (Huom! Eri kohteissa voi olla eri lämpötila!)
 • Sammuta valot huoneista aina kun poistut
 • Vaihda energiatehokkaisiin LED-lamppuihin
 • Käytä takkaa
 • Tiivistä lämpövuodot (Tarkista säännöllisesti myös ikkunatiivisteet)
 • Harkitse, tarvitseeko saunoa joka päivä
 • Hanki diginäytölliset termostaatit, jolla saat lämpötilan säädön tarkemmaksi

Hyödynnä kotitalousvähennys remonttikohteissa!

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen, jota saat remonttikohteissa työn osuudesta. Lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta.