Ratkaisuja jotka kestävät aikaa

 

Elfin-ketjujen suosittelemat sähkötarvikkeet koostuvat laadukkaista sähköalan tuotteista. Paikalliselta Elfin-urakoitsijalta löydät kaiken tarvittavan kilpailukykyiseen hintaan ja käyttökuntoon asennettuna. Laatutuotteitamme hyödynnetään mm. kodeissa, taloyhtiöissä, pienyrityksissä, suurissa valtakunnallisissa ketjuissa ja muissa kiinteistöissä. Elfinin kokeneet tekijät löytävät jokaiselle haasteelle parhaimmat mahdolliset ratkaisut. Luotamme vain hyväksi havaittujen sähköalan valmistajien ja toimijoiden sähkötarvikkeisiin – kokeneet yhteistyökumppanit ovat ratkaisevassa asemassa kun tarkoituksena on tehdä kestäviä toteutuksia.

Tarjoamme sähkötarvikkeet rakennusurakoitsijoille, yrityksille, teollisuuteen, isännöitsijöille ja yksityisille.

Kysy tarjous haluamastasi tuotteesta ja asennuksesta lähimmältä Elfin-sähköasiantuntijalta.

 

Elfiniltä kaikki tarvittava sähkösaneerausten ja -asennusten tueksi:

Lämmitykseen

Huolellinen suunnittelu takaa, että kodin tai muun kiinteistön lämmitysratkaisusta tulee helppokäyttöinen ja energiatehokas. Olipa valintasi aurinkolämpö, sähkölämmitys tai maalämpö, asiantuntijamme avulla tavoitat selvän säästön.

Katso lämmitysratkaisut »

 

Valaistukseen

Toimiva valaistus tuo tunnelmaa ja toimivuutta tilaan. Elfinin valaistusasiantuntijat luovat kustannustehokkaita ja toimivia valaistusratkaisuja kotiin, toimitiloihin ja muihin kiinteistöihin.

Katso valaistusratkaisut »

Kotiautomaatioon

Joko hyödynnät uusinta älytekniikkaa kodissasi? Kotiautomaatio tuo sujuvuutta arkeen ja antaa mahdollisuuksia tehokkaaseen energiakulutuksen sääntelyyn. Uusimmat kodin älytekniikan mahdollisuudet kuulet Elfin-jäsenliikkeestämme.

Katso kotiautomaatio »

Sähköauton lataukseen

Miten sähköauton lataus tapahtuu, ja millaiset ovat tarvittavat latauslaitteet? Elfinin jäsenliikkeiltä saat tietoa hankintaan ja asennukseen sekä korkeatasoiset laitteet kodin, taloyhtiön ja muiden tarvittavien latauspisteiden yhteyteen.

Sähköauton lataus »

Sähkötarvikkeet

Edulliset, mutta laadukkaat sähkötarvikkeet varmistavat asennuksen, josta on iloa ja hyötyä pitkäksikin aikaa. Jäsenliikkeistämme löydät kaiken tarvittavan niin kodin, taloyhtiön, toimitilan kuin muun kiinteistön sähköistykseen.

Katso sähkötarvikkeet »

Onnisen kattavasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu!

 

Onninen Oy toimii Elfin-ketjun luotettavana sähkötarvikekaupan kumppanina yli 40 vuoden kokemuksellaan. Onnisen laaja sähkötarvikevalikoima toimii paikallisen Elfin-sähköliikkeen tarvikehyllynä. Elfin-asiantuntijalta saat tietoa siitä, mikä on kokonaisedullisin ja tarvetta parhaiten palveleva ratkaisu. Ketjumme jäsenet tuntevat sähköalan uusimmat standardit ja mahdollisuudet sekä osaavat soveltaa sähkötarvikkeiden tuomat mahdollisuudet käytäntöön.

 

Sähkötarvikkeet edullisesti – meiltä saat myös kokeneet tekijät asennuksiin:

 

Elfin-asiantuntija on hyvä valinta silloin, kun haluat parhaan mahdollisen toteutuksen ja hyödyntää toteutuksissa turvallisia sähkötarvikkeita ja sähkökomponentteja.

Katso myös sähköurakointimme valtakunnallisille toimijoille »

Etsi lähin Elfin-sähköliike »

Elfiniltä löydät:

 • Lämmitysratkaisut
 • Valaistusratkaisut
 • Kodinohjausjärjestelmät
 • Turvallisuusratkaisut
 • Sähkökeskukset
 • Kaapelit ja johdot
 • Sähkötarvikkeet ja varaosat

Elfin sähköurakoitsijan sähkönsäästövinkit:

 • Laske huonelämpötilaa (Huom! eri kohteissa voi olla eri lämpötila!)
 • Sammuta valot huoneista aina kun poistut
 • Vaihda energiatehokkaisiin LED-lamppuihin
 • Käytä takkaa
 • Tiivistä lämpövuodot (Tarkasta säännöllisesti ikkunatiivisteet)
 • Harkitse tarvitseeko saunoa joka päivä
 • Hanki diginäytölliset termostaatit, jolla saat lämpötilan säädön tarkemmaksi

Hyödynnä kotitalousvähennys remonttikohteissa!

 

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennystä. Sitä saat remonttikohteissa työnosuudesta. Lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta.