Kiinteistöautomaatiolla säädeltävyyttä ja tehokkuutta lämmitykseen ja viilennykseen

Valituilla lämmitysratkaisuilla voidaan merkittävästi vaikuttaa asumismukavuuteen ja kiinteistön käyttökustannuksiin. Kun apunasi ovat lämmitysratkaisujen ammattilaiset, mitoitat lämmitysjärjestelmäsi tarpeitasi vastaavaksi ja pääset hyödyntämään uusinta koti- ja kiinteistöautomaatiota. Elfin-asiantuntijat arvioivat lämmitysjärjestelmän ekologisuutta, toimintavarmuutta, käyttökustannuksia, investointikustannuksia ja tilantarvetta huomioiden kohteen erityispiirteet. Myös jäähdytys kuuluu olennaisena osana miellyttävän tilan luomiseen.

Oikeanlainen asennustyö tukee turvallista käyttöä. Käyttöönotto-opastus ja huolto varmistavat valitun lämmitysjärjestelmän pitkäikäisyyden ja säätömahdollisuuksien oikeaoppisen käytön. Näin et maksa turhasta energiankäytöstä. Tarjoamme kustannustehokkaat lämmitysratkaisut rakennusurakoitsijoille, teollisuuteen, taloyhtiöille ja yksityisille.

Mikä lämmitysmuoto sopisi parhaiten?

Paikalliselta Elfin-urakoitsijalta löydät alueesi lämmitysjärjestelmäasiantuntijan, joka antaa lisätietoa lämmitysremonttiin tai uudiskohteen lämmitysjärjestelmän kartoitukseen. Myös Motivan lämmitystapojen vertailulaskuria kannattaa hyödyntää. Laskurin avulla voit nähdä eri lämmitysratkaisujen vuotuiset kokonaiskustannukset omassa kohteessasi.

Motivan lämmitystapojen vertailulaskurin löydät täältä »

Oikea lämpötila elektronisilla termostaateilla »

Näin löydät tuotteet ja tekijät:

Elfin on hyvä valinta lämmitysjärjestelmien toteutukseen aina suunnitteluvaiheesta materiaali- ja tuotevalintoihin ja asennustyöhön. Meiltä löydät kokeneet lämmitysjärjestelmien asiantuntijat niin lämmitysremonttiin kuin uudiskohteen järjestelyihin.

Etsi lähin Elfin-lämmitysasiantuntija »

Elfiniltä kaikki tarvittava lämmitykseen:

Aurinkosähkö ja aurinkolämmitys

Aurinkopaneelien kautta kerättävä aurinkoenergia on loistava keino niin toimitilojen, teollisuuden, taloyhtiöiden kuin kotitalouksien lämmitykseen.

Katso aurinkosähkö ja -lämmitys »

Sähkölämmitys

Järjestelmän säädeltävyys elektronisten termostaattien ja etäohjauksen avulla luo sujuvuutta ja säästöä lämmitysratkaisuihin.

Katso sähkölämmitys »

Lattialämmitys

Lämpimät lattiat luovat kotiin ja muihin tarvittaviin kiinteistöihin hyvää arkea. Astetta paremmat lattialämmitysratkaisut saat paikalliselta Elfin-asiantuntijalta.

Katso lattialämmitys »

 

Auton lämmitys

Esilämmittämällä autosi säästät moottoria turhalta rasitukselta ja vähennät niin pakokaasupäästöjä kuin polttoaineenkulutustakin.

Katso auton lämmitys »

Ulkoalueiden sulanapito

Liukkailla ja lumisilla keleillä käyntialueiden sähköinen sulanapitojärjestelmä nousee arvoonsa. Älä liukastele – varmista turvallinen kulku!

Katso sulanapitoratkaisut »