Nykyaikainen kiinteistöautomaatiojärjestelmä tarjoaa lämmitykseen ja viilennykseen säädeltävyyttä ja tehokkuutta

 

Valituilla lämmitysratkaisuilla voidaan merkittävästi vaikuttaa asumismukavuuteen ja kiinteistön käyttökustannuksiin. Kun apunasi ovat lämmitysratkaisujen ammattilaiset, mitoitat lämmitysjärjestelmäsi tarpeitasi vastaavaksi sekä pääset hyödyntämään uusinta koti- ja kiinteistöautomaatiota lämmityksen merkeissä. Elfin-asiantuntijat arvioivat lämmitysjärjestelmän ekologisuutta, toimintavarmuutta, käyttökustannuksia, investointikustannuksia ja tilantarvetta huomioiden kohteen erityispiirteet. Myös jäähdytys kuuluu olennaisena osana miellyttävän tilan luomiseen.

Oikeanlainen asennustyö tukee turvallista käyttöä. Käyttöönotto-opastus sekä huolto tukevat valitun lämmitysjärjestelmän pitkäikäisyyttä ja energiatehokkaita säätömahdollisuuksia. Tarjoamme kustannustehokkaat lämmitysratkaisut rakennusurakoitsijoille, teollisuuteen, taloyhtiöön ja yksityisille.

Elfin sähköurakoitsijan avulla voit kartoittaa kohteesi sähkösyöpöt ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet.

Mikä lämmitysmuoto sopisi parhaiten?

Elfinin jäsenliikkeistä löydät alueesi lämmitysjärjestelmä-asiantuntijan, joka antaa lisätietoa lämmitysremonttiin tai uudiskohteen lämmitysjärjestelmän kartoitukseen liittyen. Myös Lämmitystapojen vertailulaskuria kannattaa hyödyntää. Laskurin avulla voit nähdä eri lämmitysratkaisujen vuotuiset kokonaiskustannukset omassa kohteessasi.

Lämmitystapojen vertailulaskurin löydät täältä »

Oikea lämpötila elektronisilla termostaateilla »

Näin löydät tuotteet ja tekijät:

Elfin on hyvä valinta lämmitysjärjestelmien toteutukseen aina suunnitteluvaiheesta, materiaali- ja tuotevalintoihin ja asennustyöhön. Meiltä löydät kokeneet lämmitysjärjestelmien asiantuntijat niin lämmitysremonttiin kuin uudiskohteen järjestelyihin.

Etsi lähin Elfin-lämmitysasiantuntija »

Elfiniltä kaikki tarvittava lämmitykseen:

Aurinkolämmitys

Aurinkopaneelien kautta kerättävä aurinkoenergia on oiva niin toimitilojen, teollisuuden, taloyhtiöiden kuin kotitalouksien lämmitykseen.

Katso aurinkolämmitys »

Sähkölämmitys

Järjestelmän säädeltävyys elektronisten termostaattien ja etäohjauksen avulla luo sujuvuutta ja säästöä lämmitysratkaisuihin.

Katso sähkölämmitys »

Lattialämmitys

Lämpimät lattiat luovat kotiin ja muihin tarvittaviin kiinteistöihin hyvää arkea. Astetta verran paremmat lattialämmitysratkaistu saat Elfin-asiantuntijalta.

Katso lattialämmitys »

 

Auton lämmitys

Lämmittämällä autosi säästät autosi moottoria turhalta rasitukselta sekä vähennät niin pakokaasupäästöjä kuin polttoaineenkulutustakin.

Katso auton lämmitys »

Ulkoalueiden sulanapito

Liukkailla ja lumisilla keleillä käyntialueiden sähköinen sulanapitojärjestelmä nousee arvoonsa. Varmista turvallinen käynti!

Katso sulanapitoratkaisut »