Nappaa aurinkoenergia talteen

 

Elfin tarjoaa viimeisimmät sovellukset kotiin, taloyhtiöille, teollisuuteen, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Suosittujen aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmien avulla ilmainen luonnon energia kerätään tehokkaasti talteen. Aurinkoenergian asiantuntijana löydämme kokonaisedullisimman ratkaisun kohteeseesi – varmana kumppaninamme aurinkosähköjärjestelmissä toimii Onninen Oy, jonka aurinkopaneelivalikoimasta löytyvät kaikenkokoiset ratkaisut.

Huoleton aurinkosähkö sopii monenlaiseen kiinteistöön

Kauttamme voit hankkia vaivattomasti laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät asennettuna koko Suomeen. Suunnittelemme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät rakennusurakoitsijoille, teollisuuteen, isännöitsijöille, yrityksille ja yksityisille.

Aurinkosähköjärjestelmät edullisesti asennettuna kohteeseesi

Asennetuille peruspaketeille hinnat alkaen (sis. 24 % alv.)

1 ,62 kWp  1-vaihejärjestelmä  n. 3 000 € *

3,24 kWp  3-vaihejärjestelmä n. 5 500–6 000 € *

5,40 kWp  3-vaihejärjestelmä n. 8 500–9 500 € *

*Esimerkkihinnat alkaen sisältäen paketin ja asennuksen. Kysy liikkeistämme tarjous juuri sinun kohteeseesi. Tarkemmat hinnat määrittyvät kohteen arviointikäynnin jälkeen.

Aurinkosähköpaketit sisältävät asennuksen lisäksi järjestelmän vaatimat pääkomponentit:

  • paneelit
  • invertterin
  • kattokannakkeet kattotyypin mukaisesti harjakatolle (tasakatoille projektin mukaan)
  • PV-kaapelit ja PV-kaapelin liittimet

Paketin lisäksi tarvitaan sähköliittymä ylijäämäsähkön syöttämiseksi verkkoon.

Tarvittaessa voit hakea myös rahoitusta sivuiltamme. Kotitaloutena voit hyödyntää myös kotitalousvähennystä.

Onninen toimittaa valmiit paketit, jotka sisältävät paneelien ja invertterin lisäksi kattoasennustelineet ja kaapelit. Kaikki paketit ovat sähköverkkoon kytkettäviä. Onnisen valikoimista löytyvät myös tarvittavat ylijännitesuojat ja turvakytkimet.

Aurinkojärjestelmä toimii täysin automaattisesti. Tällöin käytetään ensisijaisesti paneelien tuottamaa sähköä ja jos se ei riitä, tarvittava sähkö saadaan sähköverkosta. Isot järjestelmät suunnitellaan tarpeen ja kohteen mukaan.

Aurinkosähköä arkipäivään -esite

Elfinin upouusi aurinkosähköesite on ilmestynyt! Esitteessä valotamme aurinkosähkön saloja auki. Lue esite ja pyydä tarjous kohteeseesi lähimmästä sähköliikkeestämme.

 

Olethan suojannut aurinkosähköpakettisi?

Salamanisku voi aiheuttaa hengenvaaran ihmisille ja eläimille sekä vaurioittaa rakennuksia, laitteita ja teknisiä järjestelmiä. Oikein tehtynä suojausjärjestelmä vähentää tai estää kokonaan salaman ja sähköjohtoihin indusoituneiden ylijännitteiden aiheuttamat vahingot kotisähköverkossa. Aurinkosähkökennoista tulevan tasasähkön ja siihen liitetyn invertterin voi suojata OBOn V20PV- tai V25PV-ylijännitesuojilla.

Ympäristöystävällinen, turvallinen ja halogeeniton OBO-salamasuojaus on parasta turvaa kodillesi

Pyydä Elfin-ammattilainen asentamaan pää-/mittauskeskukseen salama- ja ylijännitesuoja, joka ohjaa ylijännitteet maadoitukseen siten, ettei rakennuksen omaan sisäiseen sähköverkkoon aiheudu vaarallisen korkeita läpilyöviä ja laitteita vaurioittavia ylijännitteitä. Suosittelemme asentamaan talosi vaihtovirtasyöttöösi (talon mittauskeskukseen) koko talon omaa sähköverkkoa ja siihen liitettyjä laitteita (mm. aurinkosähköjärjestelmän invertterin) suojaavan salama- ja ylijännitesuojan V50.

Keskukseen kytkettävät salama- ja ylijännitesuojat ovat edullinen tapa suojata koko koti. Lisätietoa aurinkopaneelipaketeista ja niiden suojauksesta saat lähimmästä Elfin-liikkeestä.

Etsi lähin Elfin-jälleenmyyjä »