Hyödynnä sähköisiä oivalluksia ulkoalueiden kunnossapitoon

 

Ulkoalueiden sähköinen sulanapito on tätä päivää ja suosittu mm. yritysten ja teollisuuden piha-alueilla, kävelykatujen yhteydessä sekä myös oman kodin poluilla. Sulanapitojärjestelmä parantaa selvästi käyttäjiensä turvallisuutta, mutta se voidaan nähdä yhtä hyvin osana hyvää kiinteistöhuoltoa. Esimerkiksi viemäri- ja vesijohtovedot ovat suojassa vaativilta ja muuttuvilta olosuhteilta. Sähköisen sulapidon toteuttaminen onnistuu parhaiten uudiskohteiden työmaalla, mutta aivan hyvin se voidaan toteuttaa myös jälkeenpäin.

Käytetyimpiä asennuskohteita ovat erilaiset julkiset kulkureitit, portaikot ja sellaiset alueet, joiden talvikunnossapidossa on selkeitä haasteita.

 

Mitä ulkoalueiden sulanapito maksaa? Miten hinta muodostuu?

Annamme mielellämme lisätietoa ulkoalueiden sähköisestä sulanapidosta. Järjestelmän kustannuksiin vaikuttavat monet tekijät, joten olethan yhteydessä lähimpään sähköliikkeeseesi. Se millaisia alueita järjestelmällä aiotaan lämmittää, vaikuttaa kustannuksiin. Eroa on esimerkiksi siinä, onko tarkoitus pitää maa-alueita sulana vai onko kyseessä esimerkiksi putkijärjestelmien sulanapito. Myös kaivuut ja päällystyöt tulee huomioida kokonaiskustannuksissa.

Etsi lähin Elfin-jälleenmyyjä »