Kotiautomaatiolla luot sujuvan arjen

 

Jättikö koululaisesi taas valot päälle aamul­la? Unohditko säätää lämmitystä pienem­mälle lomasi ajaksi? Tiedätkö mitä koirasi oikein puuhaavatkaan päivällä? Kotiauto­maatio on vastaus näihin arjen kiemuroihin. Automaattinen kodinohjaus lisää selvästi asumismukavuutta ja ratkoo arkea auki pienillä ratkaisuillaan.

Tämän päivän talotekniikka muodostuu useista eri­laisista järjestelmistä, laitteista ja palveluista, joita voi kotiautomaation avulla valvoa ja säätää. Lämmönohjaus, valaistus, palohälytin ja valvontajärjestelmät voidaan integroida yhteen ja parhaimmillaan koko järjestelmän ohjaus onnistuu vaikkapa kännykällä.

Hyvin suunnitellun ja ammattimaisesti asennetun kotiautomaatiojärjestelmän avulla sammutat etänä valot, säädät lämmitystä ja tarkistat vaikka turvakamerat.

Lue lisää kodin etäohjauksesta »

Huonekohtaiset säädöt ja etäohjaus

Yleisohjauksella on mahdollista ohjata ja säätää lämmitystä jopa huonekohtaisesti. Voit säätää lukitusta, valaisimia, pistorasioita ja vaikka pihavalaistusta kätevästi etänä kännykällä tai nettiselaimella. Toiminnot voi tehdä suoraan tai aikaohjatusti kalenteriohjelmalla. Etänä hoituu valojen sammutus, lämmityksen säätö tai voit vaikka tarkistaa töistä käsin turvakameroiden välityksellä koiriesi voinnin. Myös musiikkilaitteiden liittäminen kodin ohjaukseen on mahdollista.

Voit muunnella valaistusaikoja milloin vain ja pitää kotisi asutun näköisenä matkustaessasi. Myös autoläm­mityspistorasioita voidaan ohjata älykkäästi ulkolämpö­tilan mukaan. Säästölämmön asettaminen lomasi ajaksi sulkee automaattisesti myös päävesijohdon eikä vesi­vahinkoa pääse syntymään. Järjestelmä hälyttää myös poikkeuksista, kuten sähkökatkoksista.

Lue lisää kodin etäohjauksesta »

Älykodissa suunnittelu ja asennus ovat avainasemassa

Kotiautomaatio tuo arkeen turvallisuutta ja mukavuut¬ta. Se vähentää turvallisuusriskejä ja tekee energian säästönkin helpommaksi. Kun toiveena todellinen älykoti, juuri omiin tarpeisiin sovitettu kodinohjausjärjestelmä, olethan yhteydessä sähköalan ammattilaiseen. Paikalliset Elfin-asiantuntijat rakentavat älykotisi mallilleen, mukavasti juuri arjen tarpeita vastaavaksi.

Kodin sähköopas

Miten luodaan turvallinen, energiatehokas, valoisa ja lämmin koti?

Lue tästä Kodin sähköopas 2018 »

Lue tästä Kodin sähköopas 2017 »

Yhdessä kohti turvallisempaa kotia? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kotiautomaatiojärjestelmän luominen vaatii vankkaa osaamista. Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti asennettu järjestelmä toimii ja siihen voi luottaa. Yhdessä Elfin-asiantuntijan kanssa kannattaa kartoittaa todellinen tarve, tutustua järjestelmiin ja tehdä suunnitelmat tämän pohjalta. Ota yhteys lähimpään Elfin-urakoitsijaan ja kysy tarjous järjestelmästä, joka tekee asumisesta entistäkin turvallisempaa.

Etsi lähin Elfin-sähköasentaja »

Sinulle sopivasti – muista rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennykseen voit saada työnosuudesta, koskien kuitenkin vain remonttikohteita. Kotitalousvähennystä voit saada esimerkiksi lämmitysjärjestelmän uusimiseen tai erilaisten hälytys- ja turvajärjestelmien asennus- ja kunnossapitotyöhön. Tarjoamme myös joustaa rahoitusta kotiautomaation asennuksiin.

Rahoitus »