Hyviä uutisia vaivattomasta älykotijärjestelmästä haaveilevalle: Wiser on ratkaisu tarpeisiisi

Kotiautomaatiolla luot sujuvan arjen

 

Jättikö koululaisesi valot päälle aamul­la? Unohditko säätää lämmitystä pienem­mälle lomasi ajaksi? Tiedätkö, mitä koirasi tekevät päivällä? Kotiauto­maatio on vastaus näihin arjen kiemuroihin. Automaattinen kodinohjaus lisää selvästi asumismukavuutta ja helpottaa arkea.

Tämän päivän talotekniikka muodostuu useista eri­laisista järjestelmistä, laitteista ja palveluista, joita kotiautomaation avulla voi valvoa ja säätää. Lämmityksen ohjaus, valaistus, palohälytin ja valvontajärjestelmät voidaan integroida yhteen, ja parhaimmillaan koko järjestelmän ohjaus onnistuu vaikkapa kännykällä. Hyvin suunnitellun ja ammattimaisesti asennetun kotiautomaatiojärjestelmän avulla sammutat etänä valot, säädät lämmitystä ja tarkistat turvakamerat.

Lue lisää kodin etäohjauksesta »

Huonekohtaiset säädöt ja etäohjaus

Yleisohjauksella on mahdollista ohjata ja säätää lämmitystä jopa huonekohtaisesti. Voit säätää lukitusta, valaisimia, pistorasioita ja vaikka pihavalaistusta kätevästi etänä kännykällä tai nettiselaimella. Toiminnot voi tehdä suoraan tai aikaohjatusti kalenteriohjelmalla. Etänä hoituvat valojen sammutus ja lämmityksen säätö, tai voit vaikka tarkistaa töistä käsin turvakameroiden välityksellä koiriesi voinnin. Myös musiikkilaitteiden liittäminen kodinohjaukseen on mahdollista.

Voit muunnella valaistusaikoja milloin vain ja pitää kotisi asutun näköisenä matkustaessasi. Myös autoläm­mityspistorasioita voidaan ohjata älykkäästi ulkolämpö­tilan mukaan. Säästölämmön asettaminen lomasi ajaksi sulkee automaattisesti myös päävesijohdon, eikä vesi­vahinkoa pääse syntymään. Järjestelmä hälyttää myös poikkeuksista, kuten sähkökatkoksista.

Lue lisää kodin etäohjauksesta »

Suunnittelu ja asennus avainasemassa

Kotiautomaatio tuo arkeen turvallisuutta ja mukavuutta. Se vähentää turvallisuusriskejä ja tekee energian säästönkin helpommaksi. Kun toiveena todellinen älykoti – omiin tarpeisiin sovitettu kodinohjausjärjestelmä –, olethan yhteydessä sähköalan ammattilaiseen. Paikalliset Elfin-asiantuntijat rakentavat älykotisi mallilleen, mukavasti arjen tarpeita vastaavaksi.

Kodin sähköopas

Miten luodaan turvallinen, energiatehokas, valoisa ja lämmin koti?

Lue tästä Kodin sähköopas 2018 »

Lue tästä Kodin sähköopas 2017 »

Yhdessä kohti turvallisempaa kotia? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kotiautomaatiojärjestelmän luominen vaatii vankkaa osaamista. Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti asennettu järjestelmä toimii ja siihen voi luottaa. Yhdessä Elfin-asiantuntijan kanssa kannattaa kartoittaa todellinen tarve, tutustua järjestelmiin ja tehdä suunnitelmat tämän pohjalta. Ota yhteys lähimpään Elfin-urakoitsijaan ja kysy tarjous järjestelmästä, joka tekee asumisesta entistäkin turvallisempaa.

Etsi lähin Elfin-sähköasentaja »

Muista rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennystä voit saada työn osuudesta, koskien kuitenkin vain remonttikohteita. Kotitalousvähennystä voit saada esimerkiksi lämmitysjärjestelmän uusimisesta tai erilaisten hälytys- ja turvajärjestelmien asennus- ja kunnossapitotyöstä. Tarjoamme sinulle myös joustavaa rahoitusta kotiautomaation asennuksiin.

Lue lisää rahoituksesta »

Lue kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta »