Millaisia mahdollisuuksia etäohjaus tuo kotiin ja mökille?

 

Kokosimme oheen erilaiset kodin ja mökin etäohjausjärjestelmät, joiden avulla arjesta ja lomailusta saadaan sujuvampaa. Valaisimien, lukitusten, pistorasioiden, lämmityksen, pihavalaisimien ohjaus hoituvat kaikki etänä vaikkapa kännykästä käsin. Kylmiä arkiaamuja helpottaa autonlämmityksen ohjailu lämpötilojen mukaan kotisohvalta tai lennosta matkoilta. Vapaa-ajan asunnon ja kodin etäohjaukseen löytyy monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu vinkkeihimme ja ideoihimme ja kysy lisää Elfin-jäsenliikkeestämme siitä, miten asiat etenisivät käytännössä eteenpäin.

Rahoitus »

Kodin valaistuksen etäohjaus

Kodin valaistusjärjestelmät on kätevä säätää etäohjauksen kautta kohdilleen. Päälle jäänyt turha valaistus voidaan kytkeä etänä pois päältä. Pimeällä kotiin on kiva palata, kun valaistus johdattelee turvallisesti kotiin. Lomamatkalla ollessa kodissa voidaan pitää sopivaa yleisvalaistusta sisällä ja ulkona merkkinä oleskelusta epätoivotuille kulkijoille.

Lämmitysjärjestelmän etäohjaus

Lämmitysjärjestelmän etäohjaus kattaa monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja valitun lämmitysmuodon mukaan. Lähes jokaiseen lämmitysmuotoon on saatavilla ratkaisuja, joita voidaan ohjata etäyhteyden avulla.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus

Etäohjattava ilmalämpöpumppu on etenkin mökillä ehdoton. Lämpötilaa voidaan pudottaa kun mökki on tyhjillään, saapuessa lämpötilaa on helppo nostattaa sopivaksi jo alkumetreille. Kotona säästöjä syntyy esimerkiksi silloin, kun poissaolojen aikana lämpötilaa voidaan laskea ylläpitotasolle.

Kodin hälytysjärjestelmän etäohjaus

Erilaiset valvontajärjestelmät kameroineen ja hälytyksineen luovat turvaa myös työ- ja koulupäivän aikana. Etenkin matkoilla kodin hälytysjärjestelmät nousevat arvoonsa. Liiketunnistimet antavat tietoa kodin kulkijoista myös poissa ollessa. Palohälytysjärjestelmät

Lämpimästi suositeltuja ratkaisuja mökkiolosuhteisiin

Jääkaappi, ilmalämpöpumpun ohjaus, saunan lämmitys, valaistusjärjestelmät ja hälytysjärjestelmät – näitä kaikkia on useimmiten mahdollista asentaa myös vapaa-ajan asuntoon. Mökin lämmityksen etäohjaus ja saunan napsauttaminen päälle mukavasti ennen saapumista ovat konkreettisia iloja, joita etäohjausjärjestelmät mahdollistavat.

Millainen ratkaisu sopisi teille?

Kun haluat tietää lisää mökin tai kodin etäohjausmahdollisuuksista, olethan yhteydessä Elfin-ammattilaisiin. Kartoitamme tilanteen, ja löydämme sopivan ratkaisun tietylle osa-alueelle tai kokonaisvaltaisempaan talotekniikan etäohjaukseen.

Etsi lähin Elfin-sähköasentaja »