Sisä- ja ulkovalot läsnäolo- ja liiketunnistimella – tuloksena energiataloudellinen ja ketterä valaistus

 

Yleisimmin liiketunnistin toimii valaistuksen kanssa yhteen, mutta kylkeen voidaan asentaa myös valvonta- ja hälytysjärjestelmiä. Kun valaistukseen lisätään erilaisia läsnäolo- ja liiketunnistimia, saadaan aikaan energiatehokkaita ratkaisuja niin sisätiloihin kuin ulkoalueille. Liiketunnistimilla asennettu valaisin sopii niin kotiin, liike- ja teollisuusrakennusten kuin julkisrakennusten yhteyteen. Elfiin-jäsenliikkeestä saat lisätietoa liiketunnistimien laitevalintoihin, asennukseen ja käyttöönottoon.

Millainen ratkaisu olisi kohteeseesi paras?

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millainen toteutus olisi toimivin kohteessasi. Elfin-jäsenliikkeestä saat ajankohtaista tietoa liiketunnistimien maailmasta ja mahdollisuuksista. Hyödyntämällä uusinta liiketunnistintekniikkaa, saat kestävän ja pitkäaikaisen ratkaisun, josta on iloa ja hyötyä kaikissa kohteissa.

Liiketunnistimet Elfiniltä »

Kaikki tarvittava meiltä:
  • Liiketunnistimet ulos
  • Liiketunnistimet sisälle
  • Liiketunnistimet ja valaisimet
  • Liiketunnistimet ja hälytysjärjestelmät
  • Liiketunnistimet kotiin
  • Liiketunnistimet yrityskäyttöön

 

Liiketunnistin ulkokäyttöön

Liiketunnistin yhdistettynä ulkovalaistukseen tuo turvaa kotiin, yritystoimintaan ja julkisille paikoille. Liiketunnistimeen yhdistetty valaistus on energiatehokas ja on päällä vain tarvittavan ajan. Liikkeestä syttyvä valaistus toimii myös tehokkaana merkkinä luvattomista kulkijoista.

Liiketunnistin sisäkäyttöön

Kun liiketunnistin asennetaan sisätiloihin, saadaan kulkijoihin paremmin otetta, sekä luodaan heille turvallinen kulku. Hälytinjärjestelmiin yhdistettynä liiketunnistin luo turvaa yhtälailla niin yksityisille, yrittäjille kuin rakennuksen omistajille.