Automatisoidut turvallisuusratkaisut kotiin, taloyhtiöille, yrityksille, julkisen sektorin toimijoille ja teollisuuteen

 

Elfin-jäsenliikkeet suunnittelevat, asentavat ja huoltavat erilaisia turvallisuusratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme niin vaativat teollisuuden turvallisuusratkaisut kuin kotitalouksien pienimuotoiset asennukset. Sähköalan ammattilaisiltamme löydät hälytinjärjestelmät yksityiskäyttöön, yritystiloihin, julkisen sektorin rakennuksiin ja muihin kiinteistöihin. Erilaiset liiketunnisimet, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät sekä palovaroitinjärjestelmät luovat tarvittavaa turvaa kaikkina vuorokaudenaikoina.

Näin rakentuu turvallinen kokonaisuus

 

Palovaroittimet: Myös palovaroitinjärjestelmiin voidaan asentaa automatiikkaa. Nopea automaattinen hälytys maksaa nopeasti itsensä takaisin. Hyvällä palohälytysjärjestelmällä turvaat kiinteistön ja muun omaisuuden, sekä tärkeimpänä pelastat

Kameravalvonta: Kameravalvonta kertoo keitä kiinteistössä liikkuu. Kameravalvonnan on todettu vähentävän omaisuuteen ja henkilöön kohdistuvia rikoksia. Tallennuksella saadaan tärkeää tietoa tapahtumien kulusta.

Turvalaitteet: Erilaiset sähköiset turvalaitteet tuovat kiinteistön omistamiseen sekä käyttämiseen kameravalvonnan ja palohälytinjärjestelmän lisäksi turvaa tuovat mm. lukitukset ja liiketunnistimet.

Vuotovahdit: Erilaiset vuotovahdit niin pienessä kuin isommassa kontekstissa säästävät suuremmilta yllätyksiltä. Kotona esimerkiksi kosteushälytys pesukoneen rikkoutuessa voi paljastua korvaamattomaksi.

Hyödynnä uusinta turvatekniikkaa!

 

Lähes kaikkiin nykyaikaisiin hälytinjärjestelmiin kuuluu älyratkaisuja, eli niitä voidaan käyttää myös mobiilisti tai netissä. Kameravalvonnan, liiketunnistimen, savuilmaisimen lisäksi järjestelmään voidaan liittää kosteudenhavainnointia ja muuta kiinteistön ja käyttäjien kannalta tärkeää tekniikkaa. Suojaamalla kiinteistöäsi ilkivallalta säästyt harmilta ja ikäviltä lisäkustannuksilta.

 

Suositut hälytinjärjestelmämme kotiin, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin

 

Suositut DSC-hälytinjärjestelmät kattavat kaikki tarvittavat kiinteistön turvallisuustarpeet. Lisätietoa uusimmista tuoteuutuuksista löydät täältä.

Miten kotisi tai yrityksesi turvallisuusratkaisut kannattaisi järjestää?

 

Ammattilaisen avulla kartoitat tilanteen. Elfin-jäsenliikkeet antavat lisätietoa kustannuksista, asennustavoista, erilaisista hälytinjärjestelmistä ja niiden älykkäistä sovelluksista.

Lähin jälleenmyyjäsi löytää ratkaisut»