SmartCell-paloilmoitin- ja varoitinjärjestelmät ElfiniltäSmartCell-paloilmoitin- ja varoitinjärjestelmät Elfiniltä

SmartCell on innovatiivinen ja 100 %:sti langaton, EN54-standardin mukainen paloilmoitin -ja varoitinjärjestelmä – ihanteellinen pienten ja keskisuurten kiinteistöjen paloturvaratkaisuihin. SmartCell mahdollistaa käyttäjilleen luotettavan palotunnistuksen, nopean asennuksen ja helpon käytön.

Järjestelmään voi kytkeä jopa 64 langatonta laitetta, esim. 32 paloilmaisinta, lämpö- ja savuilmaisimet, palosireenit ja hätäpainikkeet. Tarvitaan vain yksi keskus, ja kaikki on täysin konfiguroitavissa joko paikallisesti tai etänä. SmartCell-järjestelmään on mahdollisuus liittää myös kolmannen osapuolen yhteensopivia ilmaisimia. SmartCell-ratkaisut saat avaimet käteen -periaatteella Elfin-ketjuun kuuluvilta sähköalan ammattilaisilta.

Tutustu tuote-esitteeseen täällä

Kysy lisää ja pyydä tarjous meiltä »

Automatisoidut turvallisuusratkaisut kotiin, taloyhtiöille, yrityksille, julkisen sektorin toimijoille ja teollisuuteen

 

Elfin-jäsenliikkeet suunnittelevat, asentavat ja huoltavat erilaisia turvallisuusratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme niin vaativat teollisuuden ja muiden yritystilojen turvallisuusratkaisut kuin kotitalouksien pienimuotoiset asennuksetkin. Erilaiset liiketunnistimet, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät sekä palovaroitinjärjestelmät luovat tarvittavaa turvaa kaikkina vuorokaudenaikoina.

Näistä rakentuu turvallinen kokonaisuus

 

Palovaroittimet: Palovaroitinjärjestelmiin voidaan asentaa automatiikkaa. Nopea automaattinen hälytys maksaa nopeasti itsensä takaisin. Hyvällä palohälytysjärjestelmällä turvaat kiinteistön ja muun omaisuuden sekä tärkeimpänä varmistat ihmisten turvallisuuden.

Kameravalvonta: Kameravalvonta kertoo, keitä kiinteistössä liikkuu. Kameravalvonnan on todettu vähentävän omaisuuteen ja henkilöön kohdistuvia rikoksia. Tallennuksella saadaan tärkeää tietoa tapahtumien kulusta.

Turvalaitteet: Erilaiset sähköiset turvalaitteet tuovat kameravalvonnan ja palohälytinjärjestelmän lisäksi turvaa kiinteistön omistamiseen sekä käyttämiseen. Näistä esimerkkejä ovat esim. lukitukset ja liiketunnistimet.

Vuotovahdit: Erilaiset vuotovahdit – niin pienessä kuin isommassakin kohteessa – säästävät suuremmilta yllätyksiltä. Esimerkiksi kotona pesukoneen rikkoutumisesta kertova kosteushälytys voi osoittautua korvaamattomaksi.

Hyödynnä uusinta turvatekniikkaa!

 

Lähes kaikkiin nykyaikaisiin hälytinjärjestelmiin kuuluu älyratkaisuja – niitä voidaan käyttää myös verkon kautta esim. mobiililaitteella. Kameravalvonnan, liiketunnistimen ja savuilmaisimen lisäksi järjestelmään voidaan liittää kosteudenhavainnointia ja muuta kiinteistön ja käyttäjien kannalta tärkeää tekniikkaa. Suojaamalla kiinteistöäsi ilkivallalta säästyt harmilta ja ikäviltä lisäkustannuksilta.

 

Suositut hälytinjärjestelmämme kotiin, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin

 

Suositut DSC-hälytinjärjestelmät kattavat kaikki tarvittavat kiinteistön turvallisuustarpeet. Lisätietoa uusimmista tuoteuutuuksista löydät täältä.

Järjestä kotisi tai yrityksesi turvallisuus kuntoon Elfinin kanssa!

 

Ammattilaisen avulla kartoitat tilanteen. Elfin-jäsenliikkeet antavat lisätietoa kustannuksista, asennustavoista, erilaisista hälytinjärjestelmistä ja niiden älykkäistä sovelluksista.

Lähin Elfin-urakoitsija löytää ratkaisut »