Esittelyssä tähtituotteemme

 

Hallitse loma-asuntosi lämmitystä etänä – helposti ja luotettavasti kaikkina vuodenaikoina

Mökille lähdössä – lämmöt päälle. Danfoss Link mahdollistaa mökkisi lämmönlähteiden etäohjauksen yhdellä ainoalla järjestelmällä, näppärästi puhelimella tai tabletilla. Se on ainoa järjestelmä, jonka avulla ohjaat sekä elektronisia patteritermostaatteja ja sähköpattereita että vesikiertoista ja sähköistä lattialämmitystä. Kodin tai vapaa-ajanasuntosi hallinta ja etäohjaus eivät ole koskaan ollut näin helppoa ja tehokasta. 24/7 – ohjaa kotisi lämmitystä mistä tahansa Danfoss Link™ sovelluksen avulla.

Tulevaisuuden kodin lämmitys – Yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua

 

Danfoss Link sopii:

Saneeraus- ja uudiskohteisiin

Alle 300m² asuntoihin ja omakotitaloihin

Huoneistoihin

Loma-asuntoihin ja mökkeihin

Pieniin toimistorakennuksiin ja liiketiloihin

 

Tutustu Danfoss Link -järjestelmään ja katso video.

Energiataloudellinen valaistus läsnäolo- ja liiketunnistimilla Thebeniltä

Theben tarjoaa kaikkiin käyttötarkoituksiin optimaaliset läsnäolo- ja liiketunnistimet: sisätiloihin ja ulkoalueille, pientaloihin sekä liike- ja teollisuusrakennuksiin, LED-valoilla tai ilman. Läsnäolo- ja liiketunnistimien asentaminen ja käyttö on vaivatonta. Jokaisen ratkaisun tarkoitus on säästää energiaa ja lisätä mukavuutta ja turvallisuutta. Kysy suoraan tarjous Elfin-urakoitsijalta kohteeseesi.

 

theMura – kojerasiaan asennettavat liike- ja läsnäolotunnistimet

Uusi theMura on 2-johdinkytkennällä (vaiheohjaava ns. Triac, ei tarvitse N-johdinta) kojerasiaan asennettava liike- ja läsnäolotunnistinsarja. Soveltuu mm. käytäviin ja portaikkoihin. Ideaali saneerauksissa olemassa olevien painikkeiden tilalle ohjaamaan porrasvaloautomaatteja.

Laitteissa on suorakulmainen 170 °:n tunnistusalue 14 x 17 metriin saakka. 1-kan. valoille, pulssiohjaus, sisäänrakennettu painike, jonka saa otettua pois käytöstä. Opetustoiminto, nopea ja helppo asennus jousiliittimin. Lue lisää myös Thebenin verkkosivulta ja kysy tuotteita paikalliselta Elfin-urakoitsijalta.

 

theLuxa – liiketunnistin ulkokäyttöön

Kompakti liiketunnistin theLuxa S (Standard) tai P (Performance) on ehdoton valinta ulkoalueiden, kuten autotallien, varastotilojen, sisäänkäyntien ja ajoteiden valaisemiseen.

 

theMova – liiketunnistin sisäkäyttöön

Uusi liiketunnistinsarja theMova on hillitty ja tyylikäs tunnistin sisätiloihin. Tunnistusalue on 360°, ja asennus voidaan tehdä theMova S -mallissa neljän metrin korkeuteen, ja theMova P:ssä jopa 10 metriin saakka. Lue lisää: Thebenin theMova – liiketunnistin sisäkäyttöön.

Taattua turvatekniikkaa

FSM Group on maan johtava turvatekniikan maahantuoja, jonka tuotevalikoimaan kuuluu kaikki kiinteistöturvallisuudessa tarvittavat laitteet. Nyt kaikki FSM Groupin valikoimissa olevat turvatuotteet ovat saatavilla myös Elfin-ketjun kautta. Tuotevalikoimasta löytyy esimerkiksi Suomen myydyimmät DSC-hälytinjärjestelmät tyylikkäällä kosketusnäytöllä, Fonl palovaroittimet sekä markkinoiden edistyksellisin ”all-in-one”-kamerajärjestelmä Colibri Grande PRO.

Lähin jälleenmyyjäsi »

Kulutukselle alttiit kohteet – valitse Schneider Electricin Robust-asennus

Tavalliset sähköasennuskalusteet eivät kestä paikoissa, joissa ne altistuvat erityiselle kulumiselle. Tälläisiä paikkoja ovat esimerkiksi suurkeittiöt, maatilat, varastot, urheiluhallit, koulut, nuorisotilat, hotellit, metrot, lentoasemat, vankilat ja poliisiasemat. Vaativat olosuhteet ja nopea kuluminen voivat aiheuttaa sen, että pistorasioita ja kytkimiä voidaan joutua vaihtamaan usein.

 

Turvallinen ja kestävä Robust-asennuskaluste on helppo ja nopea asentaa

Vaativiin ja kulutukselle alttiisiin kohteisiin Schneider Electric on kehittänyt oman, koviakin iskuja kestävän Robust-tuotevalikoiman. Pitkäikäisten Robust-tuotteiden asennus on turvallinen, sillä ne niiden erittäin iskunkestävä kehys asennetaan neljällä ruuvilla ja peitenastalla. Kehyksen asennuksen purkaminen vaatii työkaluja, mikä tekee asennuksesta myös erittäin lapsiturvallisen. Tuotteiden yksityiskohdat on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan asennustyötä.

 

Schneider Electricin tuotteet IK09-luokkaan ensimmäisinä Pohjoismaissa

IK-luokka on kansainvälinen standardi iskunkestävyydelle. Schneider Electric on ensimmäisenä yrityksenä Pohjoismaissa luokitellut pistorasioita ja kytkimiä kansainvälisen iskunkestävyysstandardin (IEC 62262) mukaan toiseksi korkeimpaan luokkaan IK09.  Tämä tarkoittaa sitä, että tuote kestää 10 joulen iskun, mikä vastaa 6 kilon lekan iskua 20 senttimetrin korkeudesta.

 

Monipuolinen Robust-asennuskalustevalikoima

Monipuoliseen Robust-asennuskalustevalikoimaan kuuluu keskiölevyllä varustettuja kytkimiä, painikkeita ja pistorasioita, 2-pistorasioita kokopeitelevyllä ja pintakehyksellä, antennikeskiölevyjä, keskiölevyjä data-liittimille, kehyksiä ja 1-osainen pintakehys.

Robust-tuotteet kestävät niin julkisissa tiloissa, teollisuudessa, maatilalla kuin kotonakin.

Tutustu valikoimaan.

Schneider Electricin Exxact-sähkökalustevalikoima nykyaikaiseen kotiin

Valikoimaan kuuluu useita monikäyttöisiä osia, joita voi käyttää niin kuivissa sisätiloissa kuin kosteissa tiloissa tai ulkona. Lisäksi Exxact-kalusteet on jokaista yksityiskohtaa myöten suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan asennustyötä.

 

Monikäyttöiset osat ovat järkevämpiä

Exxactissa on useita monikäyttöisiä neljä yhdessä -ajatteluun perustuvia osia, jotka on valmistettu IP21/IP44-uppo- ja IP21/IP44-pinta-asennuksia varten. Osat kuten kytkimet, painikkeet ja pistorasiat voi helposti muuntaa sekä sisä- että ulkotiloihin soveltuviksi IP44-osiksi uppo- tai pinta-asennusta varten lisäämällä tiivisteen tai pintarasian, jolla on asianmukainen luokitus.

Lisätietoja Exxact-tuotteista, jotka voi muuntaa kuivan tilan kalusteista märkätiloihin, löydät täältä.

Philipsin kodinvalaisinsarjassa uutuuksia sisätilan ja pihapiirin valaistukseen

Philipsin uutuustuotteet ovat korkealaatuisia ledivalaisimia, joiden käyttöikä on pitkä 15 000 tai 20 000 tuntia ja materiaalit erittäin korkealaatuisia. Odotettu uutuus on myös mm. Tub LED -kohdevalaisin, jonka voi IP65-luokituksen ansiosta asentaa jopa suihkutilaan. Bombay LED KIT on oleskelutiloihin helposti asennettava valaisin, joka sisältää valaisinrungon sekä MASTER LEDspot -lampun. Nightwind valaisee tyylikkäästi kodin julkisivua.

Nämä ja muut uutuustuotteet ovat saatavissa nopealla toimitusajalla ja paikalleen asennettuna paikalliselta Elfin-asiantuntijalta.

Lähin jälleenmyyjäsi »

LVI esitteli kiinnostavan valikoiman kasviöljytäytteisiä sähkölämmittimiä

Uusi valikoima Yali ja Kaba lämmittimiä koostuu viidestä ainutlaatuisista tuotteesta, joissa yhdistyy modernin sähkölämmittimen monipuolisuus markkinoiden energiantehokkuusvaatimuksiin. Unohtamatta sitä, että kasviöljytäytteisen lämmittimen takana on teknologia joka edistää termostaatin tarkkuusominaisuutta SoftHeat 2.0. Useita uusia ominaisuuksia on integroitu Yali Digital tuotteeseen: Wi-fi ohjattavuus ja innovatiivinen avoimen ikkunan ”tuuletustoiminto”, joka kytkee lämmittimen pois päältä kun ikkuna avataan. Se vähentää energiankulutusta merkittävästi.

LVI on kuunnellut kuluttajien ja asentajien toiveet ja tarpeet modernista ohjattavuudesta ja joustavuudesta. Yali lämmittimet voidaan kytkeä joko erillisenä- tai orjalämmittimenä, master/slave, sekä ohjata lämpötilaa langallisena tai langattomasti. Lämmittimet ovat hiljaisia, hajuttomia ja luovuttavat pehmeää ja mukavaa lämpöä. Kutsumme sitä nimellä SoftHeat 2,0 elektronisen termostaatin 0,2˚C tarkkuuden ansiosta. Uudet lämmittimet vähentävät pölyn kiertämistä mikä on hyvä uutinen allergikoille. Yali ja Kaba lämmittimien lämpösäteily on miellyttävää ja tasaista eikä se kuivata huoneilmaa. Lapsiperheitä ajatellen pintalämpötilan voi säätää turvallisen matalaksi.

Yali valikoima sisältää tuotteet Yali Comfort, Yali Digital, Yali Parada ja Yali Ramo ja viides lämmitin on nimeltään Kaba. Sitä voidaan käyttää pistotulpallisena lisälämmittimenä. Lämmittimet ovat saatavana 230V ja 400V jännitteelle ja tehot ovat 250W ja 2000W väliltä. Voi valita joko 300 tai 500 mm korkeista lämmittimistä sopivan modernissa valkoisessa värissä RAL 9016 joka sopii kaikkeen sisustamiseen.

Lähin jälleenmyyjäsi »

Täydellinen valaisinsarja veneisiin, asuntovaunuihin, terassille, mökille

Saas Highline -valaisinsarjat ovat täydellisiä pienen kokonsa ja hyvän ulkonäkönsä vuoksi esim. veneisiin, asuntovaunuihin, matkailuautoihin ja mökeille aurinkopaneelin kanssa. Highline Move (40 190 03) mahdollistaa Highline-teholedsarjojen käytön 12 V järjestelmissä. Kysy lisää paikalliselta Elfin-asiantuntijalta.

12V DC vakiovirtavertteri 350mA suurteholedeillä (max. 8 kpl) varustettuihin highline paketteihin.

Lähin jälleenmyyjäsi »

Käänteentekevä himmenninratkaisu kaikille lampuille

Sähkönhallintayhtiö Eaton on julkaissut käänteentekevän uuden himmenninratkaisun, joka sopii kaikille yleisesti käytettäville lampuille. Se toimii hehkulamppujen, halogeenilamppujen, pienloistelamppujen sekä himmennettävien LED-lamppujen kanssa. Eatonin Smart Dimmeriä on mahdollista käyttää jopa vähävirtaisten LED-lamppujen kanssa, joiden himmentäminen on tähän asti ollut lähes mahdotonta toteuttaa tehokkaasti ja luotettavasti.

Eatonin Smart Dimmer himmentää valoa tasaisesti ilman valon välkkymistä. Äänettömästi toimivat himmentimet eivät jätä edes pieniä LED-lamppuja hehkumaan, kun valo sammutetaan. Niiden avulla valoa voidaan säätää tasaisesti koko kirkkausalueella. Lisäksi ne perustuvat energiatehokkaaseen tekniikkaan.

Kun himmennin on asennettu, sitä voidaan ohjata helposti yhdellä tai useammalla langattomalla kytkimellä, ja ne voidaan sijoitella halutulla tavalla. Useaa himmennintä on myös mahdollista ohjata yhdellä kytkimellä. Asetusten muuttaminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Näin voidaan helposti luoda esimerkiksi kokoonpano, jossa kodin kaikki valot voidaan sammuttaa yhdellä napin painalluksella. Smart Dimmer -tuotteet ovat yhteensopivia Eatonin langattoman xComfort-taloautomaatiojärjestelmän kanssa, joka tarjoaa vielä enemmän älykkäitä toimintoja.

Tutustu xComfort-järjestelmään ja katso video.

Rekan HHJ Ultralight -kaapelista et joudu kiipeliin

Ei savua ilman tulta – ja kun on savua, ulos on päästävä ja nopeasti. Rekan HHJ Ultralight -kaapeli on halogeenivapaa ja näin ollen palon sattuessa se savuaa merkittävästi vähemmän kuin tavallinen PVC-kaapeli. Savun määrällä on ratkaiseva vaikutus, jotta kriittisellä hetkellä löydetään ulos mahdollisimman ripeästi.

Rekan HHJ Ultralight -kaapeli soveltuu suoraan uloskäytävien, sairaaloiden ja hoitolaitosten vaativiin asennuksiin. Paloluokka on F4B. Tuote on halogeeniton ja vähäsavuinen, eikä levitä nippuna paloa. Valkoinen ulkovaippa on säänkestävä (myös alhaisiin lämpötiloihin, -15 ⁰C). Kuorittavuus on erinomainen ja asennus helppoa.

Kysy lisää paikalliselta Elfin-asiantuntijalta »

Liiketunnistimilla turvaa ja energiansäästöä

Schneider ARGUS Standard -liiketunnistimet säästävät energiaa estämällä valaistuksen hukkakäytön. Turvallisuus paranee, kun ei tarvitse liikkua pimeässä. Käytännöllinen ARGUS Standard on joustavasti asennettavissa monenlaisiin kohteisiin.

 

Schneider ARGUS Standard 360

Tunnistusalue 360 astetta. Käännettävä sensoripää (pystysuunta). Asennus seinälle, tai ulko- tai sisänurkkaan, tai kattoon. Sopii mm. ulos seinälle, sisääntuloon ja autokatokseen. Kuvassa vasemmalla. SSTL 26 091 03

 

Schneider ARGUS Standard 120

Tunnistusalue 120 astetta. Käännettävä sensoripää (pysty- ja vaakasuunta). Asennus seinälle, tai ulko- tai sisänurkkaan. Sopii mm. ulos kulkuväylille. Kuvassa oikealla. SSTL 26 091 02

Kysy lisätietoja ja hyvä tarjous paikalliselta Elfin-asiantuntijalta.

Siro Highline-valaisin tuo runsaasti valoa tilaan kuin tilaan

SAASin Highline-tuoteperhe on syntynyt meidän oivalluksista tuoda valoa kotiisi siten, että se on kodissasi arvokkaasti siellä missä sitä tarvitaan. Korostaen kotisi luonnetta ja luoden tunnelman, joka vaikuttaa jokaiseen hetkeen, minkä kodissasi vietät. Highline-valaisin on huolellisesti suunniteltu ja laadukas ja tuottaa paljon valoa pieneen kokoonsa nähden. Valoa tulee tilaan kauniisti ja riittävästi – silti tärkeintä on luoda tunnelmaa. Valaisimen ollessa siro, se häviää tilaan valon kuitenkin ollessa läsnä juuri niissä paikoissa missä haluat sen olevan.

Lähin jälleenmyyjäsi »

Laadukas käsityötaito on aidon Helo-sähkökiukaan salaisuus

Helo Oy kuuluu maailman johtaviin sauna- ja höyrykylpyalan yrityksiin. Helon tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.

Helo-sähkökiukaan salaisuus on korkeatasoinen käsityö. Perinteitä kunnioittaen ja modernia teknologiaa hyödyntäen Helo-kiukaat tarjoavat luotettavaa tehoa useissa upeissa malleissa. Mallivalikoima on laaja: valikoimasta löytyy oikea, aidon saunakokemuksen tarjoava kiuas jokaiseen makuun ja saunaan.

Kysy Helo-kiukaita paikalliselta Elfin-jäsenliikkeeltä.

Fibox-piharasiat lämmittävät myös sähköauton!

Pohjolan kylmien talvien aikana on erityisen tärkeää pitää autostaan huolta. Lämmitetty auto ei säästä vain kuljettajan hermoja, vaan myös auto ja ympäristö kiittävät lämmityksen muistamista. Lämmittämällä autosi luotettavalla Fibox-piharasialla takaat itsellesi miellyttävät työmatkat, säästät autosi moottoria turhalta rasitukselta sekä vähennät niin pakokaasupäästöjä kuin polttoaineenkulutustakin.

Fibox-piharasiat ovat oikea valinta, kun kriteereinä valinnassa ovat tuotteen korkea laatu, käyttöystävällisyys ja tyylikäs muotoilu. Kaikki Fibox-piharasiat on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, joten niitä voi huoletta käyttää ulkotiloissa.

Markkinoiden suosituimmat muovipiharasiamallit ovat nyt saatavana myös digitaalisilla ajastimilla! Digitaaliset piharasiamme on suunniteltu helpottamaan käyttäjiensä arkea. Rasian kolmen kiinteän ajastusvaihtoehdon lisäksi siinä on energiaa säästävä lämpötilaohjautuva käyttömahdollisuus.

Piharasiaa voidaan käyttää myös sähköauton lataukseen, sillä sen kummatkin pistokkeet voidaan ohjelmoida eri käyttövaihtoehdolle.

 

Fibox-piharasiat saa helposti ja edullisesti käyttökuntoon asennettuna paikalliselta Elfin-asiantuntijalta. Ota ajoissa yhteyttä.

Lähin jälleenmyyjäsi »

Thebenin uusittu liiketunnistinsarja on nyt entistäkin kehittyneempi

Thebenin uusittu theLuxa liiketunnistinsarja on nyt ulkomuodoltaan tyylikkäämpi ja solakampi sekä tekniikaltaan kehittyneempi. theLuxa on nyt saatavana vakiomalleina S150, S180 ja S360 sekä valkoisena että mustana.

  • Pulssitoiminto
  • 150°, 180° tai 360° kääntyvä tunnistusalue
  • Helppo säätää
  • Opetustoiminto
  • Testaustoiminto
  • Tilava kytkentätila
  • Kätevä testaustoiminto

Kysy lisää paikalliselta Elfin-asiantuntijaltasi!

Lähin jälleenmyyjäsi »

Langaton yleismittari hyödyntää sulavasti uusinta etätekniikkaa

Langattoman CNX 3000 -yleismittarin ansiosta voit tarkastella usean eri moduulin mittaustuloksia samanaikaisesti ja etänä samalta näytöltä. Langattoman CNX 3000 -yleismittarin näytössä näkyvät mittarin omat mittaukset sekä enintään 3 langattoman moduulin lukemat jopa 20 metrin etäisyydeltä. Koska mittari näyttää useita lukemia samanaikaisesti, vianetsijä voi määrittää syyt ja seuraukset sekä lähtöjen/tulojen tai muiden mittauspisteiden yhteisvaikutukset samanaikaisesti ja etäältä.

Jos tarvitset useamman kuin kolmen moduulin lukemat, kannettavaan tietokoneeseen liitettävän PC-sovittimen (lisävaruste) avulla voit tarkastella reaaliaikaisesti jopa 10 moduulin mittauksia.

 

Fluke Connect – kaikki faktat, suoraan kentällä

Fluke Connect on paras tapa pysyä yhteydessä koko tiimiin kentältä lähtemättä. Aloita ajan säästäminen ja tuottavuuden lisääminen nyt.

Fluke Connect -sovelluksen ja yli 20 erilaisen mittauslaitteen avulla tunnistat ja määrität ongelmat nopeasti ja luotettavasti. Samalla voit jakaa tiedot älypuhelimellasi turvallisesti – valitse itse, kenelle ja milloin.

Katso video »
Lue lisää »

Lähin jälleenmyyjäsi »

 

Ratkaisut sähköauton lataukseen

Ensto tuo kasvaville sähköautomarkkinoille uuden kotitalouskäyttöön tarkoitetun latauspisteen. Sen suunnittelun lähtökohtana on ollut turvallisuus, helppokäyttöisyys ja kotitalouksille sopiva hinta-laatusuhde.

Kotilataukseen sopiva Ensto Chago eFill on sään- ja iskunkestävä metallirakenteinen latausasema, joka soveltuu seinäasennukseen sisällä ja ulkona. Latauspiste on varustettu kiinteällä latauskaapelilla ja sitä on sen ansiosta erittäin mukava käyttää – ei johdon etsimistä tai kaivamista takaluukusta.

Investointi oikeaan latauslaitteeseen maksaa itsensä käytössä nopeasti takaisin. Chago eFill sisältää kotilataukseen tarvittavat perusominaisuudet. Se on myös helppokäyttöinen ja tyylikäs ratkaisu.

Lue lisää täältä Enston sivuilta »
Lähin jälleenmyyjäsi »

Ensto eWay energiatehokas pihavalaisin

Ensto eWay on selkeälinjainen, kestävä ja energiatehokas ulkovalaisin pihapiirien valaistukseen. eWay-ulkovalaisin on moderni ratkaisu ulkovalaistukseen uudisrakennuskohteissa sekä saneerausasennuksissa.

eWay on seinäasennettava valaisin, joka sopii hyvin niin kerrostalojen sisäänkäyntien kuin erilaisten teollisuushallien lähialueiden valaisuun. Energiatehokkaat valonlähteet, LED ja monimetallilamppu, sekä laadukkaat materiaali ja erittäin helppo asennettavuus tekevät valaisimesta niin asentaja- kuin käyttäjäystävällisen.

Valaisin voi toimia myös numerovalaisimena, jolloin tarranumerot voi kiinnittää suoraan kupuun tai lisäosana saatavaan numerokilpeen. Lisäksi on saatavana myös liiketunnistimella varustettuja versioita. Kolme ajatonta väriä tarjoavat vaihtoehtoja erilaisten rakennuksien seinälle.

Lue lisää täältä Enston sivuilta »

Lähin jälleenmyyjäsi »

Uusi yleisvalaisin sisälle ja ulos

AVR254-valaisinsarja täydentyy malleilla AVR254.29ECO & AVR254.29ECOMP. AVR254 ECO on yleisvalaisin kuiviin ja kosteisiin tiloihin sisälle ja ulos. Valaisin on varustettu elektronisella liitäntälaitteella. Valaisin on saatavissa myös käytännöllisessä monipakkauksessa, 6 kpl/pakkaus. Valonlähteet, pienloistelamppu 9W/830, sisältyvät toimitukseen.

Valaisin soveltuu erinomaisesti kylpy- ja vaatehuoneisiin, eteis-, varasto- ja WC-tiloihin, keittiöihin sekä ulkokatoksiin ja terasseille. Liiketunnistin- ja porrasvaloautomaattikäyttöön suositellaan käytettäväksi AVR254.29E-mallia.

Lähin jälleenmyyjäsi »

Uusia valaisinliittimiä EnstoNet-tuoteperheeseen

EnstoNet-tuoteperhe on laajentunut uusilla 3- ja 5-napaisilla Linect®-valaisinhaaroittimilla sekä 5-napaisilla väliliittimillä. EnstoNet Linect® T-haaroittimella esivalmisteltu kaapelisetti on helposti ja nopeasti liitettävissä universaaliin Linect®-liitännäiseen valaisimeen, mikä tekee valaisinasennuksesta entisestä helpompaa. Haaroitin on suunniteltu yhteistyössä suurten eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa.

EnstoNet 5-napainen välilitin on oikea ratkaisu johdottoman jonovalaistuksen toteuttamiseen. Se mahdollistaa myös kolmivaihekierron sekä ohjaussignaalien siirron jonovalaisimille. Lue lisää täältä Enston sivuilta »

 

Ensto Workpoint -tuotevalikoima täydentyy

Työpisteen sähköistyksen tuotevalikoima täydentyy uusilla 1- ja 2-puoleisilla pistorasiapylväillä, jotka on varustettu kuudella schuko-pistorasialla ja kahdella tietoliikennepistokkeella. Värivaihtoehtoina alumiini (harmaa) ja valkoinen. Valkoiset mallit ovat saatavilla nyt suoraan varastosta.

Ensto Workpoint -tuoteperhe on luotu täydentämään joustavaa ja energiatehokasta sähköistyskokonaisuutta. Tuoteperheeseen kuuluu nopeasti asennettavia modulaarisia pistorasiapylväitä, minipylväitä ja pistorasiamoduuleita, jotka nostavat toimitilan käytettävyyden sekä muunneltavuuden uudelle tasolle. Siro rakenne tuo työpistesähköistyksen osaksi tyylikästä sisustusta.

Lue lisää täältä Enston sivuilta »

Lattiapistorasioilla saat pistorasiat tyylikkäästi piiloon

OBO Bettermann on tuonut markkinoille uuden lattiarasiamalliston, joka soveltuu myös märkäpuhdistettaville lattioille ja kestää suuria kuormia (20 kN). Märkäpuhdistettavia lattioita ovat kivi- yms. keraamiset lattiapinnat, joiden puhdistuksessa käytetään vettä ja puhdistusaineita. OBOn lattiarasiat märkäpestäville lattioille täyttävät kaikki standardin SFS EN 50085-2-2 vaatimukset myös silloin, kun johdot ovat kytkettynä ja lattiarasia on käytössä.

Rasiaa on saatavana neljää eri väriä: niklattu, messinki, kupari ja kromi ja eri kansimekanismeilla. Ulostuloputki, joka soveltuu märkäpuhdistettaville lattioille myös silloin kun kaapelit on kytkettynä, saranakansi sekä sokkokansi. Lattiarasia voidaan kalustaa esim. 2 x suko ja HDMI- ja RJ45-liittimillä.

Tilaa Elfiniltä »

 

Tyylikkään puhdasta muotoilua kaikkiin ympäristöihin

Ensto Intro -asennuskalustesarja edustaa puhdaslinjaista designia, jonka käyttökohteet ovat rajattomat asunnoista liiketiloihin. Klassinen, kulmikas muotoilu sopii kaikenlaisiin ympäristöihin. Keskiöt ovat saatavina mustana ja valkoisena, kehyksissä on runsaasti tyylikkäitä vaihtoehtoja ja materiaaleja sisustussuunnitelmasi toteuttamiseen.

Katso video »

Monipuoliset Ensto eDuct -asennuskalusteet sopivat esimerkiksi kotikeittiöön, liiketiloihin ja sairaaloihin

Tyylikäs Ensto eDuct on suunniteltu suomalaiseen rakentamiseen ja arkkitehtuuriin. Tuotevalikoimaan kuuluvat 2-, 4-, 6- ja 8 -osaiset kanavapistorasiat, yhdellä sähkönumerolla toimitettavat eri liitintyypeille soveltuvat kanavakulmadatarasiat, sekä tyhjät Unibox -kojerasiat. Tyhjään kojerasiaan voidaan asentaa mikä tahansa Ensto Intro -tuote. Ensto eDuct -asennuskalusteita saa sekä valkoisena että mustana.

Kanavapistorasiat löytyvät myös SFS 6000-standardin suosittelemissa sairaalaväreissä.

Elfiniltä lisätietoa »

Sähköinen lattialämmityksen säätö

Sähköinen lämmityksensäätö ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Eikä näyttänyt näin hyvältä – täydentää jopa kaikkein tyylikkäimpiä sisätiloja. DEVIreg Touch myös optimoi energiankulutuksen ja kaikki ohjautuu helposti kosketusnäytön avulla. Sisäänrakennettu opastava käyttöönotto opastaa vaivattomasti läpi jokaisen vaiheen. Muutamassa minuutissa näet, kuinka nopea ja helppokäyttöinen tämä sähköinen lämmityksenohjain todella on.

Katso video »
Lähin jälleenmyyjäsi »