Mielessä hyvin suunniteltu valaistus? Avullamme onnistut. 

 

Rauhallinen lopputulos syntyy erilaisia valaisufunktioita hyödyntämällä. Mielenkiintoinen ja tarkoituksenmukainen valaistus tarkoittaa yleensä erilaisten valaisimien hyödyntämistä niin katoissa, seinillä kuin vapaasti seisovasti. Täydentämällä valaistusta nykyaikaisilla sovelluksilla, kuten liiketunnistimilla, himmentimillä ja ajastuksilla, saadaan aikaan viihtyisä tila ja ennen kaikkea energiatehokas rakennus myös valaistusratkaisuiltaan. Erilaiset piilotettavat pistorasiat ja sähköasennuskalusteet  tukevat tyylikkään valaistuksen toteutuksessa. Käy tutustumassa muihinkin ajankohtaisiin tuotteisiin täällä.

Elfin tarjoaa valaisevia ratkaisuja kotiin, liike- ja toimitiloihin, teollisuushalleihin, taloyhtiöön, julkisrakennuksiin ja muihin tarvittaviin kohteisiin. Meiltä löydät tekijät pieniin valaistusasennuksiin kuin vaativien kohteisen avaimet käteen -toteutuksiin, myös valtakunnallisesti. Paikallisen Elfin-jäsenliikkeen löydät helposti täältä.

 

Elfiniltä saat nämä:

Valaistussuunnittelijat

Sähköasentajat

Valaisimet sisälle

Valaisimet ulos

Valaisimet liiketunnistimella

Sopivat valaistusratkaisut käyttötarpeen ja -kohteen mukaan

Elfin valaisee kohteen kuin kohteen:

Liike- ja toimitilojen valaistus

Hyvä valaistus luo tehokkaan työympäristön, houkuttelee asiakkaat viihtymään ja tukee yritysilmettä, energiakustannuksia unohtamatta. Kysy lisää »

Myymälävalaistus

Vaikuttava valaistus tukee yrityksesi brändiä ja luo asiakkaalle tervetulleen vastaanoton. Hyvä myymälävalaistus rohkaisee ostoksille. Kysy lisää »

Kodin valaistus

Hyvään valaistukseen havahtuu vasta silloin kun sitä ei ole. Meiltä löydät kaiken tarvittavan laadukkaaseen valaistussuunnitteluun ja asennukseen. Katso miten vaihdat LEDiin »

 

Ulkovalaistus

Valaisemalla piha-alueen, kulkureitin ja julkisivut ja liittämällä niihin erilaisia ajastuksia ja liiketunnistimia luot pihapiiriin turvallisen käynnin. Katso ulkovalaistus »

Vaihtamalla LEDiin paranee!

Pitkä polttoikä, keveys, vähäinen energiankulutus ja pieni lämmöntuotto ovat LEDin ehdottomia etuja. Nykyaikaiseen LED-valaistukseen siirtymisestä saat lisätietoa Näin vaihdat LEDiin -osioista.

 

Palvelemme mielellämme

Elfin toteuttaa laadukkaita valaistusratkaisuja niin pienten asennuskohteiden muodossa kuin vaativia, kokonaisvaltaisia valaistusjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi valtakunnallisesti toimiville ketjuille. Valaistussuunnittelijat, sähköasentajat ja muut valaistuksen asiantuntijat löydät paikallisesta sähköalan yrityksestämme.

Elfinin valaistusasiantuntijat löydät täältä »