Ulkovalaisimet luovat turvallisen ja tunnelmallisen kulun

 

Toimivalla ulkovalaistuksella lisäät paitsi viihtyvyyttä ja turvallisuutta, myös pidennät pihan ja puutarhan sesonkia – voit nauttia hämärtyvistä kesäilloista pitkälle syksyyn. Löydämme sopivimmat ratkaisut myös taloyhtiöihin, toimitiloihin, teollisuuteen ja julkisrakennuksiin. Toteutamme mielellämme tyylikkään ja pitkäikäisen kokonaisuuden juuri sinun kohteeseesi.

Elfiniltä valaistusta:

 

Piha- ja puutarha-alueille

Kulkureiteille

Parkkipaikoille

Julkisivuvalaistukseen

Roskakatoksiin

Teollisuusalueille

Julkisen puolen kentille ja puistoille

LED sopii erinomaisesti pihamaan ja työmaan valaistukseen

LED on kestävä ja energiatehokas vaihtoehto ulkotilojen valaisuun. LED-valaisimet tuottavat vähemmän lämpöä, kuluttavat vähemmän sähköä ja kestävät pidempään kuin tavanomaiset valaisimet. Ulkotilojen viileässä ympäristössä LEDin elinikä on jopa vielä pidempi kuin sisätiloissa. Korkealaatuiset LED-valaisimet ovat kehitetty nimenomaan pohjoismaiseen tyyliin sekä ilmasto- ja laatuvaatimuksiin. Kiinteät LEDit toimivat pihapiirin valaistuksen selkärankana. Uudisrakentamisen ja remontin yhteydessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että valaistussuunnitelma on riittävä, ja sitä myös hyödynnetään.

Etäohjattavuus on paikallaan myös pihavalaistuksessa

Älyvalaistus on tullut jäädäkseen myös ulkotiloihin. Ajastimet, himmennykset sekä valojen värin ja lämpötilan muunneltavuus luovat uusia mahdollisuuksia tehokkaan, turvallisen ja näyttävän pihavalaistuksen luomiseen.

Kysy lisää ulkovalaistuksen trendeistä ja mahdollisuuksista Elfin-jäsenliikkeistä.