Pienistä, luotettavista osista syntyy toimiva sähköjärjestelmä

 

Elfin-jäsenliikkeet hyödyntävät vain hyväksi havaittujen valmistajien ja toimittajien sähkötarvikkeita, sähkölaitteita ja sähkökomponentteja. Lisätietoa sähkötarvikkeista ja niiden soveltamisesta tarpeisiisi ja kiinteistöösi, saat paikalliselta sähkösuunnittelijalta ja -asentajalta.

Etsi lähin Elfin-sähköliike »

Hyväksi havaitut yhteistyökumppanimme:

 

LEDVANCE tarjoaa laajan valikoiman LED-valaisimia moneen eri käyttötarkoitukseen, älykkäitä valaistustuotteita koteihin ja muihin rakennuksiin, kattavan LED-lamppuvalikoiman, perinteisiä valonlähteitä, LED-nauhajärjestelmiä sekä valonohjausjärjestelmiä.

www.ledvance.fi

 

SG Armaturen SG-valaisimet on valmistettu EMC-, CE- ja ENEC-standardien mukaisesti. Kaikissa SG-valaisimissa käytetään korkealaatuisia sähkökomponentteja.

SG on suunnitellut kaikki valaisimensa niin, että ne vähentävät työmäärää asennusvaiheessa ja että valonlähteen vaihtaminen sujuu helposti. SG:n valaisimet ovat kustannustehokas valinta.

www.sg-as.com/fi

 

 

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. UTU on sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Valikoimassa kattavasti edustettuna ovat muun muassa sähkökeskukset, energiatehokas valaistuksen ohjaus ja kaapelitiet. UTU #osaajatekee

www.utu.eu

 

 

UTC  ja KRIFT Oy – KRIFT Oy edustaa innovatiivisia UTC Fire & Securityn tuotteita Suomessa. Laadukkaat elektroniset turva- ja paloturvallisuusjärjestelmät suojaavat ihmisiä, omaisuutta, yhteisöjä ja infrastruktuuria.

www.krift.fi

 

 

Theben – KNX:n, kellokytkimien, liike- ja läsnäolotunnistimien asiantuntija.
www.theben.fi

 

 

Schneider Electric – energianhallinta- ja automaatioratkaisut kotiin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja eri infrastruktuureihin.
www.schneider-electric.fi

 

 

SAAS Instruments Oy – LED- ja kuituoptisten ratkaisujen asiantuntija.
www.saas.fi

 

 

 

 

 

Reka Kaapeli – asennus-, ohjaus-, instrumentointi- ja voimakaapelit teollisuuden, rakentamisen ja sähkönsiirron tarpeisiin.

www.reka.fi

 

 

Purmo – kasvitäytteiset sähkölämmittimet, sisustuslämmittimet ja pyyheliinakuivaimet.

www.lviprodukter.fi

 

 

Prysmian – johtava kansainvälinen kehittyneiden energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja.

www.prysmian.fi

 

 

Signify Oy – edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa ledivalaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa.
www.signify.com

 

 

Onnline – Onnline-tuotteet ovat Onnisen ammattitaidolla ja kokemuksella valitsemia ja ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja. Valikoima koostuu sähkö-, LV-, ilmastointi- ja kylmäalan tuotteista, kuten mm. valaisimista, suihku- ja kylpyhuonekalusteista, kiertoilmakojeista, jäähdytyslaitteista ja jätevesipumppaamoista
www.onninen.fi

 

OBO Betterman – laaja valikoima mm. liitäntä-, tiivistys-, kiinnitys-, ylijännite-, salamasuoja- ja kaapelihyllytarvikkeita sekä palosuoja-, johtokanava- ja lattia-asennusjärjestelmiä.

www.obo.fi

 

 

NexansNexans – kaapelit ja kaapelointiratkaisut rakentamiseen, infrastruktuuriin ja teollisuudelle Suomessa ja maailmalla.

http://www.nexans-fi.com

 

 

Meka Pro Oy – arvostettu korkealaatuisia johtotiejärjestelmiä valmistava ja markkinoiva perheyritys.

www.meka.eu

 

 

Karlux Oy – oma tuotanto ja valaisinsuunnittelu takaavat joustavan palvelun sekä asiantuntevan neuvonnan kaikkeen valaisuun ja valaisimiin liittyviin asioihin. Palveluihin kuuluu myös erikoisvalaisimien tuotanto. Lisäksi toteutamme valaisinrestaurointeja, vakiovalaisin muunnoksia sekä tuotannosta poistettujen valaisimien valmistusta.

www.karlux.fi/

 

Hide-a-lite – laadukkaissa LED-valaisimissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu sekä toiminnallisuus.

www.hidealite.fi/

 

Helkama Bica Oy – joustavien kaapeleiden, laivakaapelien, offshore-, optisia kuitu-, instrumentaatio- ja palonkestävien kaapeleiden valmistaja.
www.helkamabica.com

 

 

Dimplex ja Nobo – Glen Dimplex Nordic markkinoi ja myy Dimplex- ja Nobo -tuotemerkkien alla sähkölämmitykseen tarkoitettuja lämmittimiä ohjausjärjestelmineen sekä Dimplex- maa-, ilma/vesi-lämpöpumppuja.

https://www.glendimplex.fi/

 

 

GARO Finland Oy – laadukkaat sähköalan tuotteet ja tarvikkeet ammattilaisille.

www.garo.fi

 

 

FSM_logoFSM Oy – Suomen johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike.

www.fsm.fi

 

 

Fibox – valikoimassa yli 800 erilaista vakiokoteloa polykarbonaatista, ABS-muovista, polyesterista ja alumiinista.

www.fibox.fi

 

 

Ensto – lämmitysratkaisut, sähkökeskukset, Ensto Intro -asennuskalusteet, EnstoNet-asennusjärjestelmätuotteet, valaistukset, Ensto Workpoint -työpisteen sähköistykset, kotelot, räjähdyssuojausratkaisut sekä teollisuuskomponentit, kuten liittimet, kytkimet ja varokepesät.
www.ensto.com/fi/

 

 

Eaton – laajaan sähköhallinnan ratkaisuvalikoimaan kuuluvat häiriöttömän sähkönsyötön  ratkaisut (UPS), ylijännitesuojat, virranjakoyksiköt (PDU), kaukovalvonta- ja UPS-ohjelmistot, räkit lämmönhallinnalla ja tekniset palvelut.
www.eaton.com

 

 

Danfoss Oy – DEVI kehittää, valmistaa ja markkinoi lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmiä. DEVI toimii osana Danfoss-yhtymää.

www.devi.danfoss.com/finland

 

 

Airam Electric – valikoima valaisimia ja lamppuja sähköalan ammattilaisille, suomalaiselta perheyritykseltä.

www.airam.fi

 

 

ABB – kattava tuotevalikoima teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla.

www.abb.fi

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt Elfin-sähköliikkeestä.

Etsi lähin Elfin-jälleenmyyjä »