HSK Sähkö Oy

Olemme monipuolinen ja innovatiivinen täyden palvelun sähköurakoitsija. Toimimme koko Suomen alueella. Toimialaamme kuuluvat lähes kaikki sähköalan työt niin julkisissa kuin yksityisissäkin hankkeissa.

Rakennamme ja huollamme katuvalaistuksen, suunnittelemme ja toteutamme talotekniikan, teollisuuden sekä maatalouden sähköasennukset. Vankalla kokemuksella toteutamme myös sähköjakeluverkkojen suunnittelun, dokumentoinnin, rakentamisen ja kunnossapidon. Hoidamme myös kuitukaapelityöt, mittaukset ja dokumentoinnit sekä aurinkosähköjärjestelmät suunnittelusta toteutukseen.

Työllistämme n. 60 henkilöä ympäri Suomen. Päätoimipaikkamme sijaitsee Kalajoella ja sivutoimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä.

Henkilöstömme koostuu hyvin koulutetuista ammattilaisista ja käytössämme ovat viimeisintä tekniikkaa olevat asennus- ja mittausvälineet. Asianmukaisesti ajan tasalla pidetty kalustomme mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työn tekemisen aina 20 metriin asti.

Reagoimme kysyntään tehokkaasti ja joustavasti. Kun tarvitset pientä asennusapua tai suurempaa sähkötyön toteuttajaa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

HSK Sähkö Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

010 841 6900

Y-tunnus

1910350-1

Osoite

Yrityskalliontie 1

85100 Kalajoki

Julkinen sektori Kuluttajille Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Aurinkosähköjärjestelmät Kiinteistöautomaatio Sähköauton latausjärjestelmät Tele-ja datatyöt

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.