Ansioniemen Sähkö Oy /Hartola

Ansioniemen Sähköltä saat valoa pimeään ja virtaa laitteisiin. Teemme kaikki tarvittavat sähkötyöt aina yksittäisen pistorasian asennuksesta suuriin sähköurakoihin. Olitpa sitten remontoija, rakentaja tai kesämökillä lomailija, saat meiltä kattavasti erilaiset rakentamiseen, saneeraukseen ja korjaustöihin liittyvät sähkötyöt. Sähkötöissä olemme ammattilainen paikallaan, sillä omilla virityksillä saatat vaarantaa paitsi rakennuksen, myös oman turvallisuutesi. Kutsu siis Ansioniemen Sähkön asentajat paikalle ja nauti valmiista lopputuloksesta.

Sähköasennuspalvelumme kattavat lähes kaikki rakentamisessa, saneerauksessa sekä huolto- ja korjaustöissä tarvittavat palvelut. Oli kyseessä sitten pieni korjaustyö tai suuren kerrostalotyömaan läpivienti, Ansioniemen Sähkö on ammattitaitoinen kumppani tehtävään. Muista myös monipuoliset korjaus- ja huoltopalvelumme!

Tarvittaessa teemme kaiken ensimmäisestä suunnitelmasta viimeiseen kaapelinvetoon, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Toimipaikkamme:
HARTOLA: Risulantie 4, 19600 Hartola
JOUTSA: Jousitie 35, 19650 Joutsa

Taikoja emme osaa tehdä, mutta asennuksemme tuovat mukanaan lisää lämpöä, viilennystä, tehoa ja turvallisuutta – aina sitä, mitä eniten tarvitset! Sähkötöissä ammattilainen on paikallaan, sillä omilla virityksillä saatat vaarantaa paitsi rakennuksen, myös oman turvallisuutesi. Kutsu siis Ansioniemen Sähkön asentajat paikalle ja nauti valmiista lopputuloksesta.

Sähköasennuspalvelumme kattavat lähes kaikki rakentamisessa, saneerauksessa sekä huolto- ja korjaustöissä tarvittavat palvelut. Oli kyseessä sitten pieni korjaustyö tai suuren kerrostalotyömaan läpivienti, Ansioniemen Sähkö on ammattitaitoinen kumppani tehtävään. Muista myös monipuoliset korjaus- ja huoltopalvelumme! LAHTI: Viilaajankatu 10, 15520 Lahti

Ansioniemen Sähkö Oy /Hartola
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

03 875 530

Y-tunnus

0954589-1

Osoite

Viilaajankatu 10

15520 Lahti

Kuluttajille Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.