SÄHKÖ-VIREL Oy

Sähkö-Virel Oy on Vantaalta käsin toimiva sähköurakointi-, huolto- ja kunnossapitoyritys. Meiltä saa kaikki sähköalan palvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon. Toteutamme niin uudiskohteet kuin laajemmatkin saneeraukset sekä hoidamme pienet asennustyöt ja huollot – aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Tarjoamme kattavasti sähkö-, KNX-kiinteistöautomaatiojärjestelmä-, tele- ja turva- sekä tietojärjestelmäpalveluita. Toimimme sekä yritysten, että kotitalouksien kanssa.

Meille on tärkeää vastata asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Hankalien haasteiden ratkaiseminen on meille mahdollisuus hyödyntää ammattitaitoamme ja osoittaa vankka kokemuksemme alalta. Meille on tärkeää, että sähköalan hankkeet ja projektit etenevät osaltamme aikataulussa, sujuvasti sekä asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti. Toteutamme kaikki sähkötyöt laadukkaasti ja oikeaoppisesti. Toimimme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös projektien kokonaistoteutuksista (KVR) vastaten. Kuulumme Tilaajavastuu.fi -palveluun.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Toimialueemme kattaa Helsingin, Vantaan, Espoon ja Uudenmaan.

Tehdystä asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Huoltopalvelumme – Sähköpuoti – hoitaa ketterästi asennukset, korjaukset ja huollot.

Sähkö-Virel Oy:n palvelukonsepti perustuu yksinkertaiseen perusajatukseen:
Asiakkaalla on tarve, Sähkö-Virel toteuttaa sen!

Ota yhteyttä!

Palvelut

  • Sähköurakointi
  • Konsulttipalvelut
  • Sähkösuunnittelu
  • KNX-palvelut
  • Taloautomaatio
  • Sähköhuolto ja kunnossapito
SÄHKÖ-VIREL Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

09 253 40100

Y-tunnus

2425348-3

Osoite

Pyrykuja 3

01390 Vantaa

Kuluttajille Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Kiinteistöautomaatio Kodin älyratkaisut Sähköauton latausjärjestelmät Tele-ja datatyöt Turvaratkaisut

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.