Painitko isännöinnin parissa?

 

Ota kiinteistöhuoltoon kumppaniksi sähäkkä asiantuntija

Elfin – sähköalan ammattilainen on luotettava yhteistyökumppani jokaiselle isännöitsijälle ympäri Suomen. Elfin-ketjuun kuuluu yli 220 itsenäistä sähköurakoitsijaa, joten olemme aina lähelläsi. Elfin-jäsenliikkeet palvelevat paikallisesti taloyhtiöitä, joten tiedät kenen kanssa asioit. Kauttamme hoituvat niin arkiset pikkurutiinit kuin laajemmat linjasaneerauksetkin. Jokainen isännöitsijä tietää oman työnsä kautta miten tärkeitä luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit ovat ja sellaisena Elfin myös tunnetaan, ja sen arvoisia haluamme jatkossakin olla.

Tarjoamme isännöitsijöille:
  • Alan vastuunkantavimmat TEKIJÄT
  • Räätälöidyt KOKONAISUUDET
  • Kevyimmät KUSTANNUKSET

Kattavaa tietotaitoa – siitä meidät tunnetaan.

Olemme Isännöintiliiton kumppani, sillä haluamme tarjota täyden sähkötietämyksemme taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen isännöinnin tueksi. Ajantasainen tieto ja jatkuva kehitystyö niin palveluiden kuin materiaalien parissa ovat välttämätöntä myös sähköalalla. Valitsemalla Elfinin saat tekijän, joka tuntee myös isännöinnin arkipäivän haasteet niin yksityiskohtien kuin kokonaisuuksien kautta.

 

Solmitaanko huolto- ja huolenpitosopimus?

Onko taloyhtiösi vailla hyvää sähköhuoltosopimusta? Tai haluatko vaihtaa parempaan ja edullisempaan vaihtoehtoon? Räätälöimme sähkön huolto- ja huolenpitosopimukset aina asiakkaan kohteen vaatimusten mukaisesti. Kiinteistön sähköjärjestelmien ja -laitteistojen säännöllinen pitää sähköistykset turvallisena ja kestävinä sekä tarkoituksenmukaisesti toimiessaan pitävät energiakustannukset hallinnassa. Ota yhteyttä ja järjestä kiinteistösi sähköhuolto mallilleen jo tänään!

 

Etsi lähin Elfin-sähköurakoitsija »