Kokenut sähkömies tekee kaikki kodin sähkötyöt edullisesti

 

Valitse kodin sähköistykseen kokenut sähkömies

Oletko rakentamassa tai peruskorjaamassa? Elfin-jäsenliikkeistä löydät luotettavat tekijät, joilta kodin sähkötyöt sujuvat edullisesti ja joiden avulla tutustut nykyaikaisen kotiautomaation yllättävään käyttäjäystävällisyyteen ja erilaisiin energiansäästömahdollisuuksiin. Kokenut sähkösuunnittelija ja sähkömies toteuttaa kodin sähköistykset turvallisesti ja luotettavasti.

Kodin sähköopas

Miten luodaan turvallinen, energiatehokas, valoisa ja lämmin koti?

Lue tästä Kodin sähköopas 2018 »

Lue tästä Kodin sähköopas 2017 »

 

Mietityttääkö rahoitus?

Tarjoamme joustavaa rahoitusmahdollisuutta uuden tai saneerattavan kodin sähköjärjestelmien hankintaan. Tutustu joustavaan Elfin-rahoitukseen »

 

Tai kotitalousvähennys?

Muistathan myös, että saneerauskohteissa kodin sähkötyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Vähennykseen oikeuttavat mm. erilaiset kodissa tai vapaa-ajan asunnolla tehtävät kunnossapito-, perusparannustyöt sekä huoltotyöt. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä »

Näistä saat kotitalousvähennystä:

  • Ilmalämpöpumppujen asennus
  • Lämmitysjärjestelmien asennus
  • Sähköasennustarvikkeiden asennus
  • Tietoliikenneasennus ja kunnossapito
  • Valaistus, asennus
  • Piha-alueen sähköistys
  • Sähkökiukaan vaihto

 

 

Sähkösuunnitelma omakotitaloon – hyvä huomioi tulevaisuuden tarpeet

Elfin-ketjuun kuuluvilla yrityksillä on hyvä käsitys kotitalouksien sähköistysten erilaisista tarpeista, ja yhdessä asiakkaan kanssa luotu suunnitelma varmistaa yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sähkösuunnitelman tavoitteena on luoda sellaisia ratkaisuja, jotka helpottavat arjen askareita, tuovat asumiseen viihtyisyyttä ja mukautuvat erilaisiin tarpeisiin, tilanteisiin sekä vuodenaikoihin. Merkittävä tavoite on myös se, että sähkölasku pysyy sopivissa mitoissa. Sähkösuunnitelma on kokonaisuus, joka toimii sähköurakoitsijan tukena sähkötöiden tekemisessä. Hyvin tehty sähkösuunnitelma huomioi myös rakentamisen jälkeiset mahdolliset kiinteistöä koskevat muutokset, tulevaisuuden tilamuutokset.

Kodin sähköasennukset – pienillä yksityiskohdilla on väliä kotonakin

Sähköasennukset yksityisille voivat pitää sisällään sekä suuret että pienet sähkötyöt, kuten pistorasioiden asennukset, valaisinten asennukset, vanhojen järjestelmien päivittämiset nykyaikaan sekä muut sähköasennustyöt.

Tänä päivänä kodeista voi löytyä hyvinkin kehittyneitä ja moderneja järjestelmiä, joiden asennukset hoituvat Elfinin asiantuntijoilta huolettomasti. Ketjuun kuuluvat urakoitsijat seuraavat tarkasti sähköalan kehitystä ja kouluttavat itseään muutosten mukaisesti vastaamaan alan vaatimuksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Kun sähköasennuksen tilaa ammattilaiselta, saa rahoilleen vastinetta ja varmasti sellaiset sähköistykset, jotka täyttävät mahdollisimman viihtyisän sekä taloudellisen asumisen edellytykset.

Kiinnostaako siirtyminen aurinkosähköön?

Aurinkopaneeli sopii niin mökille kuin omakotitaloonkin. Kun sähkön tuottaa itse aurinkosähköjärjestelmän avulla, näkyy se mukavasti sähkölaskussa. Kaikkea sähköä ei siten tarvitse ostaa, sillä aurinkoenergia riittää suoraan omakotitalon tai mökin käyttötarpeisiin. Varsinkin mökille aurinkopaneelit ovat verraton hankinta, sillä liittyminen sähköverkkoon tulee usein kalliimmaksi kuin itse tuotettu sähkö. Aurinkopaneeleistamme löytyy hyviä vaihtoehtoja erikokoisiin koteihin ja kesäasuntoihin. Lue lisää aurinkosähkön eduista ja järjestelmän hankkimisesta »

Omakotitalon verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät:

Järjestelmien liittäminen talon sähköverkkoon on yksinkertaista: kiinteistön sisällä ei tarvita muutoksia. Invertteri kytketään tulevan sähkön­syötön rinnalle mittauksen jälkeen. Invertteri on oltava erotettavissa sähköverkosta erotuskytkimellä.

 

Off-Grid-aurinkosähköjärjestelmät mökkikäyttöön:

12 voltin ”mökkijärjestelmät” eli Off-Grid-järjestelmät ovat suosittuja mökeillä. Vapaa-ajan asuntojen varustelutason noustessa sähköverkon ulkopuolelle kytkettävien Off-Grid-järjestelmien koko kasvaa ja niiltä vaaditaan yhä enemmän ominaisuuksia. Elfiniltä löydät ratkaisut vaativien vapaa-ajan kohteiden sähköistykseen, verkkoon kytkettynä tai omana järjestelmänään.

Ilmalämpöpumpuilla järkeä kodin lämmitykseen ja viilennykseen

Ennen ilmalämpöpumpun hankkimista kannattaa pohtia asiantuntijan kanssa millainen laite tai laitteisto sopii kyseiseen tilaan. Jos tila on selkeää ja yhdessä tasossa, laite ja sen optimaalinen paikka löytynee helposti. Jos taas tila on sokkeloinen ja esim. kahdessa kerroksessa, kannattaa hankkia kaksi sisäyksikköä tai kaksi täysin erillistä järjestelmää. Molemmissa ratkaisuissa on puolensa ja juuri tässä on asiantuntijan tietotaito paikallaan.

Oikein asennetun ilmalämpöpumpun hyödyt ovat kiistattomat. Laite on hyvä peruslämmön tuottaja ja sen avulla voidaan pienentää normaaleja lämmityskustannuksia 30 – 50 %. Näin ollen se maksaa itsensä takaisin yllättävän nopeasti. Nykyaikainen ilmalämpöpumppu soveltuu vanhemmista malleista poiketen myös viilennykseen, eli ”talven säästöjä” ei nykyään tuhlata kesän viilennykseen.

 

Kodin valaistusjärjestelmät – turvaa, tyylikkyyttä ja tehokkuutta

Kodin valaistuksessa yleistyneet LED-valaisimet ovat energiatehokkaita niin sisällä kuin pihavalaistuksessa. Integroitavat LED-valaisimet luovat tyylikästä ilmettä tilaan kuin tilaan. Yövalaisimilla johdattelet kulkijan turvallisesti esimerkiksi portaikoissa. Myös kotona voidaan hyödyntää liiketunnistimilla varustettuja valaisimia. Paikallinen Elfin-sähkömies antaa ajankohtaista lisätietoa uusimmasta valaistusteknologista, sen eduista ja mahdollisuuksista.

 

Kodin hälytysjärjestelmät

Kodin turvajärjestelmillä varaudut ikäviin yllätyksiin. Toimiva palovaroitinjärjestelmä ja erilaiset kamera- ja liiketunnistimet turvaavat arvokasta omaisuutta ja luovat rauhaa kotipesääsi. Lue lisää turvallisuusratkaisuista  tai kysy lisää paikalliselta Elfin-asiantuntijalta.

 

Vinkkimme sähkönkulutuksen leikkaamiseen:

Käyttäjätottumuksilla on vaikutuksensa sähkönkulutukseen ja lopulliseen sähkölaskuun. Näin säästät sähköä -osioon keräsimme hyödylliset vinkit, joista löydät apua sähkölaskun pienentämiseen. Energiatehokasta ja älykästä talotekniikkaa voit asennuttaa ja hyödyntää myös kotiisi. Katso tarkemmin vinkkimme sähkönkulutuksen vähentämiseen »

 

Sähköasennukset kotiin luotettavasti – näin Elfinin ammattilaiset toimivat

Elfin-sähkömies toteuttaa sähköt kotiisi luotettavalla ja ystävällisellä palveluasenteella. Työssä käytetään aina laadukkaita sähkötarvikkeita,ja suunnitelmia noudatetaan huolellisesti. Kun panostat hyvään palveluntarjoajaan, minimoit turhat asennusvirheet ja muutostyöt. Näin myös kokonaiskustannukset jäävät alhaisiksi.

 

Löydä edullinen kodin sähkötöiden toteuttaja  »