Ilmalämpöpumpun asennus

 

Elfin-ketjun jäsenliikkeistä löytyy ilmalämpöpumppuihin erikoistuneita ammattilaisia, joilta saat ilmalämpöpumpputoimituksen kohtuuhintaan avaimet käteen -periaatteella. Kattavaan palveluumme kuuluvat pumpun hankinta, asennus, käyttöopastus ja tarvittaessa myös huolto. Jäsenliikkeemme toimivat laajasti koko Suomen alueella, joten lämpöpumppujen asiantuntijaa ei kaukaa tarvitse etsiä. Tutustu ketjumme ammattilaisiin ja tilaa ilmalämpöpumppu asennettuna kotiisi tai muuhun kiinteistöösi – pyydä tarjous jo vaikka tänään!

 

Elfinin avulla löydät huippulaatua ja tehoa

Ilmalämpöpumpuksi kannattaa valita laadukas laite, josta saa omaan kohteeseen maksimaalisen tehon, näyttää tyylikkäältä ja joka toimii mahdollisimman hiljaisesti. Elfin-ammattilaisilta varmistat mikä olisi paras ilmalämpöpumppu omiin tarpeisiisi. Laadukas ilmalämpöpumppu kestää kulutusta sekä laskee hintaa pitkäaikaisella toimintavarmuudellaan.

 

Ilmalämpöpumpun toiminta hyöty ja käyttökohteet

Pumppu voidaan asentaa uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Ilmalämpöpumppu sopii niin  omakotitaloihin, kesämökkeihin kuin yhtä hyvin taloyhtiöihin ja yritystiloihin.

Miten pumppu sitten toimii? Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa muuntaen sen lämmöksi tai viileydeksi sen mukaan, halutaanko huoneistoa lämmittää vai viilentää. Tyypillisesti ilmalämpöpumppu voi tuottaa jopa kolminkertaisen määrän puhdasta energiaa käyttämäänsä sähkömäärään verrattuna. Vuositasolla noin puolet pumpun tuottamasta lämmöstä on uusiutuvaa energiaa, joka ei aiheuta kasvihuonepäästöjä.

Ilmalämpöpumpulla säästät selvästi myös rakennuksen lämmityskuluissa. Tärkeää kuitenkin on, että ilmalämpöpumpun asennus tehdään oikein. Vain siten sen hyödyistä saadaan kaikki mahdollinen teho irti. Laite on hyvä peruslämmön tuottaja ja sen avulla voidaan pienentää normaaleja lämmityskustannuksia jopa 30–50 %.

Pumpulla kiinteistöön saadaan tasaisen miellyttävä lämpö ympäri vuoden – niin talven pakkasilla kuin kesähelteilläkin. Pumppu myös laskee ilmankosteutta, mikä ehkäisee kosteus- ja homeriskien syntymistä. Elfinin ammattilaiset kartoittavat, millainen pumppu on paras kohteeseesi, tietävät miten asennus tehdään kohteessa oikein, neuvovat ilmalämpöpumppua käytetään oikein ja miten sitä voidaan huoltaa omatoimisesti.

 

Ilmalämpöpumpun asennus – mitä ammattilainen huomioi?

Kun ilmalämpöpumpun asennus ja sijoitus on tehty oikein, saadaan laite toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Näin vältytään väärin tehdyn asennuksen vaaroilta, ja pumpusta saadaan irti sen paras mahdollinen hyöty.

Erityisesti ilmalämpöpumpun sisäyksikön sijoittelulla on erityisen tärkeä rooli, sillä se on asennettava paikkaan, jossa ilma pääsee kiertämään mahdollisimman vapaasti. Tällaisia paikkoja voivat olla esimerkiksi aulatila, olohuone tai eteinen. Samoin ulkoyksikön sijoittelussa on omat niksinsä, jotka huomioimme.

 

Entä ilmalämpöpumpun hinta?

Ilmalämpöpumpun hinta jää Elfin-ketjussa mukavan edulliseksi niin laitteen kuin työnosuudessa. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millaiseksi ilmalämpöpumpun hinta muodostuu esimerkiksi useamman taloyhtiön kiinteistöissä tai valtakunnallisissa kauppaketjuissa. Kotitalouksissa ilmalämpöpumpun hintaa laskee työn osuudesta saatava kotitalousvähennys.

 

Hanki aurinkosähköpaketti ilmalämpöpumpuille

Kauttamme saat helposti myös ilmalämpöpumpuille tarkoitetun aurinkosähköpaketin, jolla saat omavaraisesti lämmityksen tai viilennyksen hoidettua.

 


Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

Saat pumpputoimituksen suoraan yrityksesi tiloihin, kotiisi tai muuhun kohteeseen aina asennusta ja tarvittavia loppusäätöjä myöden. Kauttamme löydät aina oikeat lämmitysratkaisut, jotka istuvat täydellisesti niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Toimimme valtakunnallisesti, joten ilmalämpöpumppupalvelua tarjoava yritys löytyy varmasti hyvinkin läheltä sinua.

 

Löydä lähin ilmalämpöpumppuasentaja »