Teollisuuden sähkökunnossapito

 

Kaikki sähkösuunnittelusta, käyttöönottoon ja huoltoon

Elfiniltä löydät kokeneet sähkölaitteistojen ja -järjestelmien huoltajat, korjaajat, asentajat ja tarkastajat. Teollisuuden sähköasennukset, sähkötyöt ja huoltotyöt toteutetaan kätevinä avaimet käteen -paketteina tai yksittäisinä osatoteutuksina asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjoamme teollisuuden sähkökunnossapitoa myös valtakunnallisille ketjuille.

Sähköautomaatiosuunnittelu

Teollisuusautomaation ammattilaiset huolehtivat kaikesta tarvittavasta sähköistyksestä kohteessasi. Sähköautomaatiosuunnittelun lähtökohtana kaikissa kohteissamme on mahdollistaa asiakkaillemme toiminnan tehokkuus – ripeä valmistus, lopputuotteen tasalaatuisuus ja alhaiset valmistuskustannukset. Suunnittelemamme sähköautomaation avulla kerättyä dataa voidaan hyödyntää suoraan toiminnan kehittämiseen sekä esimerkiksi laitetoiminnan ennakoitavuuteen. Huolellinen sähkösuunnittelu ja automaation tehokas hyödyntäminen ovat avainasemassa kehittyvillä ja kasvavilla teollisuudenaloilla.

Asennus ja käyttöönotto

Teollisuuden sähköasennukset sujuvat Elfinin kautta joustavasti, aina asiakkaan tarpeita mukaillen. Uusien laitteiden, koneiden ja sähköjärjestelmien asennukseen ja käyttöönottoon meiltä löytyy tekijöitä koko maan laajuudelta.

Teollisuuden sähköhuolto ja -korjaus

Kiireelliset teollisuuden sähköhuollot ja -korjaukset sujuvat Elfinin sähköasentajien toimesta ketterästi. Nopea korjausapu varmistaa mahdollisimman häiriöttömän toiminnan.

Huoltosopimukset – meiltä avaimet helppoon huoltoon!

Säännölliset huollot ja tarkastukset ovat tärkeä osa työturvallisuutta ja vähentävät kiinteistöön ja laitteisiin kohdistuvia vahinkoja. Ikävät tuotantokatkokset saadaan minimiin säännöllisen vuosihuollon ja -tarkastuksien ansiosta.

Huoltosopimuksen teollisuuden tarpeisiin, lue lisää täältä »

Kysy lisää!

Kauttamme löydät teollisuuden sähköautomaation ammattilaiset kaikkiin sähköistyksen vaiheisiin. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten järjestelisimme kohteesi sähköistykset toimivaksi kokonaisuudeksi.

Etsi lähin Elfin-asiantuntija teollisuuden sähköistyksiin »

teollisuussähkö