Etsinnässä sähköurakoitsija?

 

Meiltä valtakunnalliset sähköasennukset sekä -urakat yhdellä sopimuksella.

Aikaisemmin valtakunnallisten urakoiden läpiviemiseen kului jopa useita viikkoja, lukuisia palavereja, pitkiä tarjouskierroksia ja loputon määrä vaihtelevan tasoisia sopimuksia. Raportoinnit tökkivät, valvonta oli vaihtelevaa ja työnjälkikin jätti toivomisen varaa. Nykyään kaikki on mahdollista hoitaa keskitetysti, nopeasti, tehokkaasti ja kokonaisedullisesti Elfinin kautta. Sähköurakoitsijoillamme on runsaasti kokemusta vaativienkin kohteiden sähköistyksistä niin uudisrakennuksilla kuin saneerauskohteissa.

 

Tyytyväiset asiakkaamme, Elfiniä hyödyntävät:

Kauppaketjut

Huoltamoketjut

Marketit

Hotellit

Ravintolaketjut

Teollisuuslaitokset

Liikenneasemat

Julkiset tilat

Kiinteistöyhtiöt

Rakennusliikkeet

Elfin on koko maan kattava sähköurakoitsijoiden ketju, joka pystyy toteuttamaan valtakunnallisetkin toimenpiteet samanaikaisesti joka puolella yhdessä sovitun ohjelman mukaisesti. Annamme mielellämme lisätietoa siitä miten toteuttaisimme sinun sähköjärjestelmät mallilleen. Voit olla yhteydessä myös suoraan Elfinin Ketjupäällikköön, Sari Kanervaan (sari.kanerva@onninen.com)

Tehokasta kustannusten hallintaa

Toimimalla yhteistyössä sähkötarvikekaupan konkarin, Onninen Oy:n kanssa, Elfin voi tarjota jäsenliikkeilleen ja asiakkailleen laajan valikoiman sähkötarvikkeita edullisesti. Kun keskität urakat ja tuotteiden hankinnan meille, saat sujuvia ja kokonaisedullisia ratkaisuja, joista hyödyt vuosikymmenet eteenpäin.

Etsi lähin Elfin-sähköurakoitsija »

Tarjoamme
urakoitsijoille ja liikeketjuille:
  • Kokeneimmat TEKIJÄT
  • Viimeistellyimmät SUUNNITELMAT
  • Nykyaikaista TALOTEKNIIKKAA
  • Toimivimmat KOKONAISUUDET
  • Hallituimmat KUSTANNUKSET