Vaihda vanha termostaatti uuteen

Ajankohtaista Kodin sähkötyöt

Sähköisen lämmitysjärjestelmän energiatehokkuus varmistetaan DEVIreg™ termostaateilla.

Olemassa olevan järjestelmän päivittäminen nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen järjestelmään onnistuu helposti DEVIn EcoDesign -termostaateilla. Mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun halutaan saada isoin hyöty energiatehokkuuden näkökulmasta?

Päivitä vanhat termostaatit uusiin EcoDesign termostaatteihin

Tiesitkin varmasti jo, että EcoDesign -direktiivissa laitteille määritellään energiatehokkuuden minimivaatimukset. Kun puhumme lattialämmityksen termostaateista, on kalenteriajastusmahdollisuus yksi niistä toiminnoista, jonka ympäristövaikutukset ovat energiankulutuksen kannalta tärkeä.

Kyse ei ole ainoastaan direktiivin noudattamisesta vaan käyttäjän kannalta merkittävästä toiminnosta, jonka avulla saadaan aikaiseksi säästöjä lämmityskustannuksissa. Kaikki DEVIn lattialämmitykseen suunnitellut termostaatit vastaavat direktiivin vaatimuksiin ja auttavat sinua säästämään lämmityskuluissa.

Päivitys onnistuu, oli kyseessä sitten sähköinen lattialämmitys, kattolämmitys tai sähköpatterit.

Ajastustoiminto on avain säästöihin

Mistä tarkalleen on kysymys, kun puhutaan lämmityksen ajastamisesta? DEVIn kaikilla termostaateilla on mahdollista ajastaa kodin lämmitys niin kutsuttuihin mukavuusjaksoihin. Energiaa säästyy, kun lämmitys ajastetaan huonekohtaisesti oman elämänrytmin mukaisesti.

Mukavuuslämpötilaa pidetään yllä vain kun sitä tarvitaan ja termostaatti pudottaa automaattisesti lämpötilan energiansäästötilaan, kun täydelle lämmitykselle ei ole tarvetta. Voit alentaa lämpötilaa esim. silloin, kun asunnossa tai tiloissa ei ole ketään. Makuuhuoneen lämpötilaa voi pudottaa yöajaksi – ja hieman viileämmässä unikin on parempilaatuista. Ajastetut lämmitysjaksot ovat helpoin tapa säästää energiaa kotona.

Etäohjaus kruunaa lämmityksen ohjauksen

Ajastustoiminto ja etäohjaus mahdollistavat ottamaan lämmityksen omiin käsiin ajasta ja paikasta riippumatta. Hallitse asuntosi ja jopa kesämökkisi lämpötiloja helposti matkapuhelimestasi ilmaisen ja helppokäyttöisen sovelluksen avulla. DEVIn Smart termostaatti liitetään Wi-Fi -verkkoon ja lämmityksen ohjaus siirtyy älylaitteeseesi. Älykästä ja helppoa energiansäästöä.

Uutuudet DEVIreg™ Basic ja Room

Ohjelmoitavat DEVIreg™ Basic ja Room ovat Ecodesign -direktiivin mukaisia sähköisen lattialämmityksen termostaatteja. Termostaatit ovat heti asennuksen jälkeen valmiita käytettäväksi manuaalisesti. Bluetooth-yhteys mahdollistaa termostaattien käytön myös sovelluksella ja sen avulla saavutetaan useita muita hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Termostaateissa on myös säätöpyörä manuaalista säätöä varten. Termostaatit on mahdollista lukita sovelluksen kautta PIN -koodilla estämään tahaton lämpötilan säätö.

DEVIreg™ Basic on lattiatermostaatti ja DEVIreg™ Room on yhdistelmätermostaatti. Yhdistelmätermostaattina sitä voidaan käyttää joko huone- tai lattiatermostaattina tai näiden yhdistelmänä.

Yhteistyössä

Danfoss Oy Ab

Tilaa helposti kaikki sähkötyöt ja palvelut Elfinin kautta

Elfinin kautta löydät aikasi arvoisen sähköurakoitsijan ympäri Suomen. Tilaat helposti laadukasta asennustyötä, sähköalan urakointia tai muita palveluita lähes mihin päin Suomea tahansa.