Äly- ja automaatio­ratkaisujen asennus

Toimivan kotiautomaation ja älyratkaisuiden avulla on helppo lisätä kiinteistöjen asumis- tai työskentelymukavuutta. Sähköalan ammattilaisen avulla onnistut valitsemaan oikeat älyratkaisut.

Nykyaikainen talotekniikka rakentuu useista järjestelmistä ja niihin liittyvistä laitteista sekä palveluista. Sisä- ja ulkovalaisimien, lukitusten, valvontajärjestelmien, pistorasioiden, lämmityksen ja ilmastoinnin ohjaus voidaan integroida osaksi automaatioratkaisua. Rakennuksen toimintaa voidaan säätää käyttäjien tai asukkaiden tarpeiden mukaan, ja energian kulutuksen seuraaminen ja optimoiminen on helppoa. Parhaimmillaan järjestelmän ohjaus onnistuu helposti etänä.

Kotiautomaatiojärjestelmän luominen vaatii vankkaa osaamista. Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti asennettu järjestelmä toimii ja siihen voi luottaa. Kartoita tarpeet ja tutustu eri järjestelmiin yhdessä Elfin-asiantuntijan kanssa. Ota yhteys lähimpään Elfin-ammattilaiseen ja kysy tarjous älykotijärjestelmästä tai kiinteistöautomaatiosta.

Kotiautomaatio tuo arkeen turvallisuutta ja mukavuutta. Rakennuksen tulevat korjaustoimenpiteet on myös helpompi ennakoida, kun saadaan reaaliaikaista dataa automaatiojärjestelmän kautta. Elfin-ketjun jäsenliike on hyvä valinta kaikenlaisiin  automatisointihankkeisiin.

Helpompaa elämää älykodissa

Unohditko säätää lämmitystä pienemmälle loman ajaksi? Älyratkaisut tuovat mielenrauhaa arjen pienten haasteiden keskelle. Tämän päivän talotekniikka muodostuu useista erilaisista järjestelmistä, laitteista ja palveluista. Lämmönohjaus, valaistus, palohälytin ja valvontajärjestelmät voidaan integroida yhteen ja parhaimmillaan koko järjestelmän ohjaus onnistuu vaikkapa kännykällä.

Älykoti tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Voit säätää lukitusta, valaisimia, pistorasioita ja vaikka pihavalaistusta kätevästi kännykällä tai nettiselaimella. Toiminnot voi tehdä suoraan tai aikaohjatusti kalenteriohjelmalla. Uusimmat kodin älytekniikan mahdollisuudet kuulet Elfin-jäsenliikkeen asiantuntijalta.

Löydä lähin ammattilainen

Toimivan kotiautomaation ja älyratkaisuiden avulla on helppo lisätä kiinteistöjen asumis- tai työskentelymukavuutta. Sähköalan ammattilaisen avulla onnistut valitsemaan oikeat älyratkaisut.

Elfinin vinkki

Hyvin suunnitellun ja ammattimaisesti asennetun kiinteistö­automaatio­järjestelmän avulla säädät lämmitystä tai valaistusta helposti etänä.