Elfin – luottokumppani sähköurakoihin

Elfin-ketjun sähköurakoitsijat tarjoavat paikallista palvelua koko Suomessa yli 300 sähköliikkeen voimin. Löydät helposti aikasi arvoisen sähköurakoitsijan.

Elfin on Suomen suurin sähköurakoitsijoiden verkosto. Elfin-ketju tarjoaa yritysasiakkaille ja kuluttajille sähköalan tuotteita ja palveluja.

Elfin-ketjun sähköurakoitsijat ovat Onnisen suosittelemia, itsenäisiä ja paikallisia yhteistyökumppaneita. Asiakas tekee aina sopimuksen Elfin-ketjuun kuuluvan itsenäisen sähköurakoitsijan kanssa. Elfin-ketjun jäsenliikkeiden ammattilaiset asentavat tuotteet ja järjestelmät huolella.

Elfin-ketju on osa Onninen Oy:tä, ja Onninen on osa K-ryhmää (Keskoa).

Elfin-ketjulle on myönnetty Avainlippu. Palvelumme tuotetaan Suomessa ja työllistämme sähköalan ammattilaisia kotimaassa.

Löydä helposti lähin ammattilainen

Elfin-ketjun jäsenliikkeeltä saat aina laadukasta asennustyötä, ja ammattilaisen avulla onnistut löytämään oikeat ratkaisut. Kokenut ammattilainen tuntee alan säännökset, ja tietää millainen ratkaisu on turvallisin, taloudellisin ja kestävin vuosiksi eteenpäin. Jäsenliikkeet palvelevat sinua kaikissa projekteissa. Löydä paikallinen sähköurakoitsija valtakunnallisesta Elfin-ketjusta. Ammattilaisten avulla löydät helposti sopivat tuotteet. Säästät aikaa, kun sähköurakoitsija tilaa tuotteet puolestasi suoraan työmaalle. Projekteissa tehdään aina lopputarkastus ja asianmukainen sähkölaitteiden käyttöönotto. Saat tarvittaessa myös laitteiden tai järjestelmien käyttöopastusta.

Tarvitsetko sähkösuunnittelijaa uudis- tai saneerauskohteeseen?

Elfin-sähkösuunnittelijat toteuttavat yritysten, taloyhtiöiden ja julkisrakennusten sähkösuunnittelun lisäksi myös kotien sähkösuunnitelmat. Löydät ammattitaitoisen sähkösuunnittelijan sekä nykyaikaisiin uudiskohteisiin että vaativiin saneeraushankkeisiin. Löydä lähin sähkösuunnittelija.

Hyödynnä ketjun asiakasedut

Kuluttaja-asiakkaiden kannattaa asioida Elfin-ketjun jäsenyritysten kanssa. Tarjoamme kuluttajille Suomen laajimman ammattilaisverkoston lisäksi ammattitaitoista palvelua. Voit hyödyntää myös Elfin-rahoitusta, jonka avulla päivität helposti kotisi sähköratkaisut. Varmista projektisi onnistuminen lisärahoituksen avulla.

Alan parhaat yhteistyökumppanit ja laadukkaat tuotteet

Ammattitaitoiset tekijät neuvovat sinua myös sähkötarvikkeiden valinnassa ja hankinnassa. Voit ostaa markkinoiden laadukkaimmat sähkötarvikkeet vaivatta suoraan asentajalta. Elfin-sähköurakoitsijat käyttävät tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Tutustu yhteistyökumppaneihimme tarkemmin.

Löydä lähin sähköurakoitsija

Elfin-ketjun sähköurakoitsijat tarjoavat paikallista palvelua koko Suomessa yli 300 sähköliikkeen voimin. Löydät helposti aikasi arvoisen sähköurakoitsijan.