Lämmitys­ratkaisujen asennus

Oikea lämmitysmuoto on jokaisen toimivan kiinteistön kulmakivi. Lämmitysratkaisuilla voidaan merkittävästi vaikuttaa asumismukavuuteen ja kiinteistön käyttökustannuksiin. 

Elfinin kautta löydät paikallisesti parhaan sähköalan ammattilaisen lämmitysjärjestelmien toteutukseen. Saat apua suunnitteluvaiheeseen, materiaali- ja tuotehankintoihin sekä varsinaiseen asennustyöhön. Tarjoamme kustannustehokkaat lämmitysratkaisut rakennusurakoitsijoille, teollisuuteen, taloyhtiöille ja kuluttajille. 

Mikä lämmitysmuoto sopisi parhaiten? 

Valituilla lämmitysratkaisuilla voidaan merkittävästi vaikuttaa kiinteistön käyttökustannuksiin. Ammattilainen auttaa valitsemaan ja toteuttamaan kustannustehokkaat lämmitysratkaisut koteihin, toimitiloihin, taloyhtiöihin tai liikerakennuksiin 

Elfin-asiantuntijat arvioivat lämmitysjärjestelmän ekologisuutta, toimintavarmuutta, käyttö- ja investointikustannuksia huomioiden kohteen erityispiirteet. Myös jäähdytys kuuluu olennaisena osana miellyttävän tilan luomiseen. Oikeanlainen asennustyö tukee turvallista käyttöä. Käyttöönotto-opastus ja huolto varmistavat valitun lämmitysjärjestelmän pitkäikäisyyden ja säätömahdollisuuksien oikeaoppisen käytön.  

Elfiniltä kaikki tarvittava lämmitykseen 

  • Aurinkosähköjärjestelmät 
  • Sähkölämmitys, kuten patterit ja termostaatit  
  • Lattialämmitys 
  • Lämpöpumput ja ilmalämpöpumput  
  • Ulkoalueiden sulanapito ja muut ratkaisut 
  • Laadukkaat sähkötarvikkeet & varaosat suoraan kohteeseen toimitettuna  

Elfinin vinkki – muista kotitalous­vähennys

Muista, että voit käyttää kotitalousvähennystä myös kodin sähkötöihin. Esimerkiksi kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointiin, kunnostukseen tai perusparannukseen ostettu palvelu voi olla on vähennyskelpoista. Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen Verohallinnon sivuilla.  

Muista myös energia-avustukset  

Kotitalouksille on tarjolla myös tukea esimerkiksi lämmitysjärjestelmän uudistukseen. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020-2022. 

Avustusta voivat hakea asuinrakennuksen omistavat henkilöt, taloyhtiöt ja ARA-yhteisöt. Tutustu tarkemmin ARAn verkkosivuilla.   

Testaa myös ARA:n avustuslaskuria  

Askarruttaako ilmalämpöpumpun käyttö tai huolto?

Elfinin asiantuntijoilta saat myös lämmityslaitteiden käyttöönotto-opastusta ja huoltoa. Ota yhteys lähimpään urakoitsijaan, ja kysy lisää!