Valaistus­ratkaisujen asennus

Elfin-ketjun kautta löydät paikallisesti parhaan tekijän, joka toteuttaa valaistusratkaisut kaikkiin kohteisiin.

Elfin-ketjun jäsenliikkeiden ammattilaiset auttavat sinua kaikissa valaistusprojekteissa. Saat helposti ammattilaisen apua kodin, liike- ja toimitilojen, teollisuushallien, taloyhtiöiden tai julkisten rakennusten valaistukseen. Saat ammattitaitoista palvelua ja säästät aikaa, kun sähköurakoitsija auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa sekä hankinnassa. Elfin-ketjun sähköurakoitsija myös asentaa valaistustuotteet puolestasi avaimet käteen -toteutuksella.

Elfin-ammattilaiset valaisevat kohteen kuin kohteen

Elfin-ketjun jäsenliikkeiltä saat apua esimerkiksi liike- ja toimitilojen, myymälöiden, teollisuushallien tai muiden kiinteistöjen valaistusratkaisuiden valintaan ja asennukseen. Ammattilaiset osaavat auttaa myös pientalojen valaistusratkaisuiden valinnassa tai vapaa-ajan asunnon valaistusremontissa. Elfin-urakoitsija tilaa puolestasi myös tarvikkeet & varaosat suoraan kohteeseen. 

Toimiva valaistus viimeistelee tilan kuin tilan

Jokainen meistä tietää, että vuodenaikojen vaihtelun ja valon määrän muuttuessa tarvitaan lisävalaistusta sisä- ja ulkotiloihin. Hyvä valaistus tuo turvaa liikkumiseen ja parantaa tilojen käyttömahdollisuuksia. Valolla on tärkeä rooli myös viimeistelyssä, sillä harkitut valaistusratkaisut kruunaavat esimerkiksi pientalon sisustuksen.

Markkinoilta löytyy monipuolisia valaistusmahdollisuuksia, mutta oikeiden tuotteiden valinnassa voi mennä helposti pää pyörälle. Pintaan asennettavien, perinteisten sisä- ja ulkovalojen lisäksi on saatavilla runsaasti eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin sopivia valaisimia. Muistathan, että ammattilainen osaa auttaa oikein valaisinten valinnassa. Ota yhteyttä paikallisesti parhaaseen sähköurakoitsijaan, kun tarvitset esimerkiksi himmennettävää tunnelmavalaistusta, toimiva yleisvalaistusta tai älykästä valaistuksen ohjausta nykyaikaiseen kotiin.

Muista äly myös valaistuksessa

Kun valaistukseen liitetään älyä, niin tilojen toimivuus paranee. Älykkäitä valaistusjärjestelmiä löytyy sekä sisälle että ulos. Älyvalaistuksen suosio perustuu erityisesti sen tuomaan energiansäästöön. Älyvalaistus on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti esimerkiksi valaisimilla, joissa värilämpötila on vaihdettavissa. Edullinen ratkaisu, joka tuo toimivuutta! Älykäs valaistuksenohjaus lisää mukavuutta ja säästää energiaa. Älykkäällä valaistuksen ohjausjärjestelmällä voidaan säätää tarvittaessa koko kiinteistön valaistusta. Kysy lisää lähimmältä Elfinin asiantuntijalta!

Panosta valaistukseen

Parhaimmillaan älykäs valaistus on lähes huomaamatonta ja muuntuu käyttäjien tarpeiden mukaan!