Sähkötyöt kuluttajille

Elfinin avulla löydät helposti ja nopeasti ammattitaitoiset tekijät kaikkiin kodin sähkötöihin. Tilaa helposti laadukasta asennustyötä, sähköalan urakointia tai muita palveluita lähes mihin päin Suomea tahansa.

Valitse oman kodin sähkötöihin pätevä ammattilainen

Suunnitteletko isompaa remonttia tai sähkösaneerausta kotiin? Vai onko harkinnassa sähköauton kotilataus ja aurinkopaneelit katolle? Elfinin avulla löydät helposti, yhdestä osoitteesta, pätevän ja paikallisesti parhaan tekijän kaikkiin kodin sähkötöihin. Ota sähköurakan kilpailutukseen avuksi Elfinin sähköurakoitsijahaku, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti ammattitaitoiset tekijät kaikkiin kodin sähkötöihin.  

Huolella suunniteltuihin sekä ammattitaidolla asennettuihin kodin sähköratkaisuihin kannattaa panostaa. Kokenut sähköurakoitsija toteuttaa kaikki kodin sähkötyöt turvallisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Lopputulos on onnistunut, kun ammattilainen auttaa valitsemaan parhaimmat ratkaisut. Säästät myös aikaasi, kun ammattilainen neuvoo oikeiden tuotteiden valinnassa ja hankkii ne puolestasi. Projekti sujuu vaivattomasti, kun tuotteet toimitetaan suoraan kohteeseen.

Hyödyntämällä ammattilaisen osaamista, varmistut myös siitä, että laitteisto asennetaan ammattitaidolla, ja asennuksen jälkeen hoidetaan tarvittava käyttöönottotarkistus. Saat sähköasentajalta palveluna myös käyttöopastuksen. 

Elfin-ketjun jäsenliikkeiltä saat täyden paketin sähköalan palveluita 

Paikallisen sähkö­urakoitsijan apu on lähellä

Ota yhteyttä, kun harkitset investoimista lämmitys- tai valaistusremonttiin, aurinkosähköön tai esimerkiksi sähköauton latausratkaisuihin. Sähköurakoinnin lisäksi osa Elfinin jäsenliikkeistä tarjoaa myös sähkösuunnittelua. Valitse Elfin, kun tarvitset luotettavaa sähköurakoitsijaa tai ammattitaitoista sähköasentajaa tietyltä alueelta. 

Lähellä toimivat sähköalan ammattilaiset löydät helposti Elfinin kautta. Elfin-ketjuun kuuluu yli 300 jäsenliikettä, ja haun kautta löydät nopeasti lähiseuduilla toimivat, luotettavat sähköalan ammattilaiset. Kokeile itse!

Hyödynnä kotitalous­vähennys

Muista, että voit käyttää kotitalousvähennystä myös kodin sähkötöihin. Esimerkiksi kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointiin, kunnostukseen tai perusparannukseen ostettu palvelu voi olla vähennyskelpoista. Tutustu tarkemmin kotitalousvähennykseen Verohallinnon sivuilla.

Muista myös energia-avustukset 

Kotitalouksille on tarjolla myös tukea lämmitysjärjestelmän uudistukseen. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020-2022. Avustusta voivat hakea asuinrakennuksen omistavat henkilöt, taloyhtiöt ja ARA-yhteisöt. Tutustu tarkemmin ARA:n verkkosivuilla

Testaa myös ARA:n avustuslaskuria.