Huolto ja kunnossapito

Helpota arkea solmimalla pitkäaikainen huoltosopimus kiinteistön sähkötöihin. Näin varmistat kiinteistön sähköjärjestelmien pitkäikäisyyden.

Onko taloyhtiösi vailla hyvää huoltosopimusta? Tai haluatko kilpailuttaa nykyisen sopimuksen? Elfin-yrittäjä on paikallinen, luotettava ja pitkäaikainen sähköalan yhteistyökumppani jokaiselle kiinteistön omistajalle, taloyhtiölle tai isännöintiyritykselle.  

Helpota arkea solmimalla pitkäaikainen huoltosopimus kiinteistön sähkötöihin. Näin varmistat kiinteistön sähköjärjestelmien toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Taloyhtiöissä, teollisuuskiinteistöissä tai toimitiloissa esiintyy säännöllisesti tarvetta esimerkiksi kiinteistön, sähkölaitteiden tai sähköjärjestelmien pienille korjauksille tai huoltotoimenpiteille. 

Solmimalla yhteistyökumppanuuden Elfin-jäsenliikkeen kanssa, saat kattavan sähkötietämyksen taloyhtiöiden ja kiinteistöjen isännöinnin tueksi. Elfin-ketjuun kuuluu yli 300 itsenäistä sähköurakoitsijaa ympäri Suomen, joten jäsenliikkeiden joukosta löytyy paikallisesti paras kumppani kaikenlaisiin sähkötöihin. Räätälöimme sähkön huolto- ja huolenpitosopimukset aina asiakkaan kohteen vaatimusten mukaisesti. Ota yhteyttä ja järjestä kiinteistösi sähköhuolto kuntoon.

Elfin-ketjun ammattilainen hankkii puolestasi kaikki tarvittavat varaosat, lisätarvikkeet tai muut sähkötarvikkeet onnistuneeseen huoltotyöhön tai isompaan sähköremonttiin. Sähköasentaja luonnollisesti myös hoitaa puolestasi tarvittavat sähköasennukset tai laitteistojen käyttöönotot.

Elfin-ketjun ammattitaitoiset jäsenyritykset tietävät, mikä on taloudellisin, kestävin ja turvallisin valinta juuri sinun kohdettasi ja tarpeitasi ajatellen. Ota yhteyttä ja järjestä kiinteistösi sähköhuolto mallilleen jo tänään!

Löydä luottokumppani sähkötöihin

Ota yhteyttä alueesi lähimpään Elfin-ketjun yritykseen ja kysy tarjous.