Sähkö­suunnittelu

Elfin-ketjun avulla löydät aikasi arvoisen sähkösuunnittelijan jokaiseen projektiin.

Etsitkö ammattitaitoista sähkösuunnittelijaa, joka tietää myös käytännössä sähkötöiden salat? Olet oikeassa paikassa, sillä Elfinin kautta löydät pätevän sähkösuunnittelijan.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty  

Elfin-sähkösuunnittelijat toteuttavat yritysten, taloyhtiöiden, toimitilojen lisäksi myös pientalojen sähkösuunnitelmat ammattitaidolla. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi sähkösuunnitelmat toteutetaan aina projektikohtaisesti. Tiesitkö, että hyvin tehty sähkösuunnitelma ennakoi esimerkiksi kohteen energiankulutuksen, sähköjärjestelmien käytettävyyden, tilatarpeet sekä kustannussäästöt? Kun sähkösuunnittelu on hoidettu huolella, niin sähkötyöt onnistuvat nopeammin, sujuvammin ja turvallisemmin.  

Uudis- ja saneeraus­kohteiden sähkö­suunnittelu

Elfinin kautta löytyy taidokasta sähkösuunnittelua nykyaikaisiin uudiskohteisiin ja vaativiin saneeraushankkeisiin. Elfinin sähkösuunnittelijoiden avulla saat uudiskohteen sähkösuunnitelman, joka huomioi nykyaikaisen talotekniikan, käyttäjien vaatimukset sekä energia- ja kustannustehokkuuden.  

Myös sähkösaneerauksien suunnittelussa kannattaa kääntyä Elfinin osaajien puoleen. Saneerauskohteissa täytyy valita harkiten sopivat järjestelmät, jotta uuden ja vanhan tekniikan yhteensovittaminen onnistuu. Taitava sähkösuunnittelija kykenee muovaamaan toimivampaa ja nykyaikaisempaa talotekniikkaa myös saneerattavaan kohteeseen. Kun talotekniikka toimii, niin kiinteistössä pystytään hyödyntämään esimerkiksi nykyaikaisia lämmitys– ja valaistusratkaisuita tai kiinteistöautomaatiota.  

Elfin-ketjun kautta voi myös  tilata helposti myös sähköasennusta, laitteiden käyttöönoton opastusta tai huoltotöitä. Myös laadukkaiden sähkötarvikkeiden tilaaminen onnistuu nopeasti ja helposti suoraan yrittäjältä.  

Kuusi syytä panostaa ammattilaisen tekemään sähkö­suunnitelmaan

  1. Kokenut sähköurakoitsija suunnittelee asiakkaalle parhaan ja kustannustehokkaimman kokonaisratkaisun eli mahdollisimman kattavan sähkösuunnitelman.
  2. Oikeat ratkaisut säästävät rahaa. Hyvällä sähkösuunnitelmalla voidaan löytää merkittäviä säästöjä mm. energiankulutukseen. Säästöä syntyy esimerkiksi silloin, kun käytetään energiatehokkaita ja nykyaikaisia laitteita, jotka on valittu asukkaan tai muiden rakennuksen käyttäjien käyttötottumuksia ajatellen.
  3. Hyödynnä kokemus. Laajat ja vaativat sähköistykset vaativat kokeneen ammattilaisen osaamista. 
  4. Sähkötekniikka muuttuu vauhdilla ja kiinteistön muuttuviin tarpeisiin kannattaa varautua. Vaikka et vielä investoisi esimerkiksi aurinkosähköön tai sähköauton lataukseen, niin ota varaukset sähkösuunnittelijan kanssa puheeksi.  
  5. Mikä järjestelmä tai ratkaisu olisi paras? Sähkösuunnittelija tuntee erilaiset ratkaisut ja tuotteet. Ammattilainen osaa vinkata suunniteltuun kohteeseen soveltuvat valinnat.  
  6. Ammattilainen huomioi myös poikkeustilanteet. Sähkölaitteiden tulee toimia tehokkaasti ja varmasti kaikissa tilanteissa, jotta säästytään esim. ikäviltä toimintakatkoilta. 

Löydä sähkö­suunnittelija

Elfinin jäsenyritysten sähkösuunnittelijoiden ammattitaito on käytettävissäsi ympäri Suomen. Löydä paikallisesti paras sähkösuunnittelija ja kysy tarjous.