Jätä sähkösuunnittelu ammattilaiselle

 

Tavoita avullamme talotekniikaltaan nykyaikainen ja viihtyisä ratkaisu

Sähkösuunnittelu on koulutetun ja kokeneen sähkömiehen työtä. Sähkösuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle, jotta suunnittelussa saavutetaan talotekniikaltaan ja käyttäjien kannalta paras mahdollinen lopputulos. Hyvin tehty sähkösuunnitelma ennakoi kohteen energiankulutuksen, sähköjärjestelmien käytettävyyden, asumisen viihtyisyyden sekä kustannussäästöt. Kun suunnittelu on hoidettu huolellisesti, itse sähkötyöt onnistuvat sujuvasti ja turvallisesti. Elfin-ketjun sähkösuunnittelijoiden ammattitaito on käytettävissäsi ympäri Suomen.

Elfin-sähkösuunnittelijat toteuttavat yritysten, taloyhtiöiden ja julkisrakennusten lisäksi myös kodin sähkösuunnitelmat ja sähkötyöt.

Sähkösuunnitelma yrityksellesi helposti ja keskitetysti koko Suomeen

Koska ketjuumme kuuluu sähköurakoitsijoita kautta maan, pystymme toteuttamaan yrityksesi sähkötyöt kaikkialla samanaikaisesti – keskitetysti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Kauppaketjut, marketit, huoltamot, ravintolaketjut, teollisuuslaitokset ja muut yritykset voivat luottaa Elfinin ammattilaisten osaamiseen niin suunnittelussa kuin itse asennustyössä.

Suunnitelmasta toteutukseen – Elfiniltä kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Kauttamme työhösi löytyy sähkösuunnittelija, joka tuntee paitsi alan, myös sijaintisi erityispiirteet. Häneltä hoituvat huolellinen suunnittelu, ammattitaitoinen sähköasennus, laatutuotteet, käyttöönotto-opastus, huolto- ja huolenpitotyöt sekä tarvitsemasi sähkötarvikkeet.

Tarkkana saneeraus- ja uudiskohteissa

 

Elfinin ammattilaiset toimivat kattavasti työmailla, joissa rakennetaan uutta ja saneerataan vanhaa. Uudiskohteissa luomme toteutuksen, joka huomio vahvasti nykyaikaisen talotekniikan, käyttäjien vaatimukset sekä energia- ja kustannustehokkuuden.

Saneerauskohteissa vanhojen järjestelmien päivittäminen tähän päivään on turvallisuuskysymys. Taitava sähkösuunnittelija kykenee muovaamaan jo aikansa eläneiden toteutusten rinnalle paljon uudempaa ja toimivampaa, kunhan vain rakennuksen muu talotekniikka mahdollistaa muutostyön. Sähkösaneeraus ajantasaistaa mm. lämmitykseen ja valaistukseen nykyaikaan.

 

Yrityksille – Elfin vastaa vaatimuksiin

 

Sähkösuunnitelma yrityksille on palvelu, jonka Elfin-ketjun sähköfirmat hoitavat varmoin ottein. Yritysten kohdalla kyse on usein laajoista ja vaativista sähköistyksistä, joissa energian ja kustannusten säästö on erityisen tärkeässä asemassa. Laitteiden tulee toimia tehokkaasti ja varmasti missä tahansa tilanteessa. Näin voidaan välttyä mm. ikäviltä toimintakatkoilta.

Sähkösuunnitelmat yrityksille tehdään aina yksilöllisesti pitkällä aikatähtäimellä, huomioiden yrityksen tulevaisuuden suunnitelmat ja tarpeet.

Etsi lähin sähkösuunnittelija »

Sähkösuunnitelman avulla saavutat selvää säästöä

 

Hyvällä sähkösuunnitelmalla voidaan löytää merkittäviä säästöjä energiankulutukseen. Kokenut sähköurakoitsija suunnittelee asiakkaan kannalta kokonaisedullisen ja tätä parhaiten palvelevan ratkaisun.

Säästöä syntyy esimerkiksi silloin, kun käytetään energiatehokkaita ja nykyaikaisia laitteita, jotka on valittu asukkaan tai muiden rakennuksen käyttäjien käyttötottumuksia ajatellen. Elfiniltä saat myös hyödyllisiä vinkkejä sähkölaitteiden käyttöön, niiden avulla voit säästää tuntuvasti euroja vuositasolla.

Sähkölaitteiden käyttöopastusta »