Aurinkosähkö­järjestelmien asennus

Aurinkosähköjärjestelmän valinnassa on huomioitava monta seikkaa, joten projektiin kannattaa ottaa avuksi pätevä sähköalan ammattilainen.

Aurinkosähkö kannattaa myös Suomessa

Aurinkosähkön suosio kasvaa Suomessa, sillä aurinkoenergiaa voi hyödyntää myös kylmemmissä olosuhteissa. Laadukkaalla aurinkosähköjärjestelmällä saadaan aurinkoenergia tehokkaasti talteen.

Parhaiten toimivan aurinkosähköjärjestelmän edut huomaa pienentyneessä sähkölaskussa. Pientalojen lisäksi aurinkosähköä kannattaa hyödyntää myös muissa kiinteistöissä. Aurinkosähköjärjestelmä sopii liikehuoneistojen, myymälöiden, toimistojen ja muiden toimitilojen lisäksi mainiosti myös maatalousyrittäjien tarpeisiin.

Kääntymällä ammattilaisen puoleen, varmistat, että aurinkosähköjärjestelmä on oikein suunniteltu ja mitoitettu. Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja kytkentä sähköverkkoon on luvanvaraista työtä, jonka saa toteuttaa vain pätevä sähköurakoitsija. Oikein menetelmin ja välinein asennustyö sujuu turvallisesti myös vaativissa olosuhteissa.

Elfinin kautta löydät helposti ammattitaitoisen ja luotettavan tekijän aurinkosähköratkaisujen toteutukseen.

Tilaa laatulaitteet ja helppo asennuspalvelu avaimet käteen -toimituksella

Käänny Elfinin puoleen, kun haluat tuottaa auringosta sähköä helposti ja vaivattomasti. Elfin-ketjun yrittäjän kautta voit tilata tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi löydät parhaat asiantuntijat aurinkosähköjärjestelmien kartoittamiseen, suunnitteluun ja asennukseen. Ammattilaiset auttavat myös laitteiston käyttöopastuksissa sekä huoltamisessa.

Yksittäiset tuotteet tai koko paketin voit hankkia suoraan Elfin-urakoitsijan kautta valmiiksi asennettuna. Elfin-ketju tekee yhteistyötä Suomen johtavan teknisen tukkukaupan, Onnisen, kanssa. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy kattavasti aurinkopaneeleita sekä kaikki lisätarvikkeet aurinkopaneelien asennukseen. Onnisen toimittamat, valmiit aurinkosähköpaketit, sisältävät invertterin, aurinkopaneelit, kattoasennustelineet, kiinnikkeet sekä kaapelit. Valikoimista löytyvät myös tarvittavat ylijännitesuojat sekä turvakytkimet.

Aurinkosähkön asennus

Muista tämä!
Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja kytkentä sähköverkkoon on luvanvaraista työtä, jonka saa toteuttaa vain pätevä sähköurakoitsija.

Aurinkosähkö sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin

Kiinnostaako aurinkosähkön hyödyntäminen esimerkiksi teollisuuskiinteistössä tai taloyhtiössä? Elfin-jäsenliikkeet palvelevat aurinkosähköjärjestelmien hankinnoissa sekä asennuksissa ympäri Suomen. Saat sopivan ratkaisun esimerkiksi taloyhtiön, teollisuuden, yrityksen tarpeisiin.

Laajasta tarjonnasta löytyy vaihtoehtoja aurinkosähkön tuottoon myös kotikäytössä. Esimerkiksi omakotitalon aurinkosähköjärjestelmään löytyy monenlaisia mahdollisuuksia. Omakotitalossa tai kesämökeillä aurinkosähköjärjestelmä voidaan liittää sähköverkkoon, tai se voi toimia itsenäisenä järjestelmänä. Teet oikean valinnan helposti sähköalan ammattilaisen avulla.

Lue esite ja pyydä tarjous kohteeseesi Elfin-jäsenliikkeeltä

Löydä lähin aurinkosähkön asiantuntija

Aurinkoenergia helposti hyödyksi! Elfin-urakoitsijan kautta saat tilattua aurinkosähköjärjestelmät helppona pakettiratkaisuna ja valmiiksi asennettuna.