Turva­ratkaisujen asennus

Elfinin kautta tilaat helposti turvaratkaisut kotiin, taloyhtiöihin tai yrityksen toimitiloihin.

Pätevä sähköammattilainen auttaa löytämään turvallisimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kaikkiin kiinteistöihin.

Erilaiset liiketunnistimet, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät sekä palohälytinjärjestelmät tuovat lisäturvaa kaikkina vuorokaudenaikoina. Kiinteistön suojaaminen valvontatekniikalla kannattaa, jotta vältytään esimerkiksi ilkivallan aiheuttamilta lisäkustannuksilta.

Elfin-ketjuun kuuluvat jäsenyritykset toteuttavat teollisuuden ja muiden yritystilojen vaativat turvallisuusratkaisut. Ammattilaisen avulla kartoitat tilanteen. Etsi sopiva tekijä ja kysy tarjous!

Turvallisuuden voi myös automatisoida

Nykyaikaiset hälytinjärjestelmät ovat älykkäitä. Kameravalvonnan, liiketunnistimen ja savuilmaisimen lisäksi järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi vuotovahteja. Kun järjestelmä on kytketty verkkoon, niin käyttö onnistuu helposti myös etänä.

Järjestä yrityksesi turvallisuus kuntoon Elfinin kanssa! Elfin-jäsenliikkeet antavat lisätietoa kustannuksista, asennustavoista ja erilaisista hälytinjärjestelmistä. Saat tuotteet helposti suoraan kohteeseen toimitettuna sekä ammattitaitoisesti asennettuna. Elfin-ketjun urakoitsijat auttavat myös käyttöopastuksessa.

Näillä elementeillä rakentuu turvallinen kokonaisuus

  • Palohälytttimet: Hyvällä palohälytysjärjestelmällä turvaat kiinteistön ja muun omaisuuden sekä kiinteistön asukkaiden tai käyttäjien turvallisuuden.
  • Kameravalvonta: Kameravalvonnan on todettu vähentävän omaisuuteen ja henkilöön kohdistuvia rikoksia. Tallennuksella saadaan tärkeää tietoa tapahtumien kulusta.
  • Turvalaitteet: Erilaiset sähköiset turvalaitteet, kuten liiketunnistimet tai lukitukset, lisäävät kiinteistön turvallisuutta.
  • Vuotovahdit: Esimerkiksi pesukoneen rikkoutumisesta kertova kosteushälytys voi osoittautua korvaamattomaksi. Muista myös erilaiset liesivahdit.

Löydä lähin ammattilainen

Elfinin kautta tilaat helposti turvaratkaisut kotiin, taloyhtiöihin tai yrityksen toimitiloihin. Kysy tarjous!