Elfin-rahoitus kuluttajille

Päivitä kotisi sähköratkaisut laadukkaasti kuntoon Elfin-rahoituksen avulla. Kuluttaja-asiakkaana voit helposti toteuttaa hankinnat sopivalla kuukausierällä.

Onko sähköremontti ajankohtainen, mutta lisärahoitus uupuu? Päivitä kotisi sähköasennusratkaisut laadukkaasti kuntoon Elfin-rahoituksen avulla.

Onko sinulla suunnitelmissa esimerkiksi laadukkaan sähköauton latausjärjestelmän, ilmalämpöpumpun tai aurinkosähköjärjestelmän asennus pientaloon? Varmistat kotisi pitkäikäisen investoinnin, kun panostat laadukkaisiin tuotteisiin ja ammattilaisen tekemään asennustyöhön. Ota avuksi Elfin-rahoitus, jonka avulla voit helposti toteuttaa unelmiesi hankinnat budjettiisi sopivalla kuukausierällä. 

Tutustu Elfin-rahoituksen hyötyihin

  • Rahoituksen minimisumma 2 500 €  ja maksimi 50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Luoton myöntää Elfinin yhteistyökumppani OP Yrityspankki.
  • Voit hakea Elfin-rahoituksen helposti ja vaivattomasti suoraan verkossa. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus!

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 10,93 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,25 % (9,45 % 09/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 820 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 87 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Oletko kilpailuttamassa sähköurakan toteuttajia?

Elfinin avulla löydät helposti ja nopeasti ammattitaitoiset tekijät kaikkiin kodin sähkötöihin. Tutustu Elfin-ketjun ammattitaitoisiin jäsenyrityksiin.