Suomen suurin sähköurakoitsijoiden muodostama yhteenliittymä palveluksessasi

 

Kun valitset Elfinin, käytössäsi on yli 220 sähköliikkeen asiantuntijuus. Aktiivinen kumppanuusverkosto Elfin-jäsenliikkeiden kesken takaa sen, että jokaiselle sähköalan haasteelle löytyy paras mahdollinen asiantuntija niin paikallisiin kuin valtakunnallisiin tarpeisiin.

Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai sähkösaneeraus, löydät meiltä kokeneet sähkömiehet, laadukkaat sähkötarvikkeet ja kustannuksiltaan kohdillaan olevat ratkaisut niin pieneen projektiin kuin vaativaankin kohteeseen.

Elfin-ketjun jäsenet ovat kouluttautuneet sähköalan uusimpiin standardeihin ja tuotteisiin sekä soveltavat niitä menestyksekkäästi käytännön työssä. Alan edelläkävijyys tarkoittaa meille jatkuvaa kehitystyötä kaikilla palvelutarjontamme saroilla. Löydämme tien kokonaisedullisimpaan ja asiakasta parhaiten palvelevaan ratkaisuun.

Tarjoamme sähkötyöt rakennusurakoitsijoille, teollisuuden kunnossapitoon, isännöitsijöille ja kotitalouksille.

Sähköurakointi yrityksille – paikallisesti ja valtakunnallisesti toteutettuna

Kauttamme löydät oikeat tekijät. Elfin-asennuksissa rakennetaan toimialastasi riippumatta parhaat sähköistykset, varmistaen mahdollisimman mutkattomat ja toimivat sähköjärjestelmät. Kun kyseessä ovat sähkötyöt yrityksille, tiedämme, että työtilaukseen on reagoitava ripeästi. Tuotannon katkot pyritään minimoimaan ja työn jatkuminen takaamaan.

Elfin-ketjun ammattilaiset asentavat, korjaavat ja huoltavat laajasti koko Suomen alueella, joten yrityksesi löytää helposti läheltään sähköalan ammattilaisen. Pystymme toteuttamaan jopa valtakunnalliset toimenpiteet samaan aikaan yhdessä sovitun ohjelman mukaisesti.

Esimerkiksi energiatehokkaat valaistusratkaisut teollisuuskiinteistöihin, julkisiin tiloihin ja toimistoihin onnistuvat kauttamme. Sähköautojen latausratkaisujen suunnittelu ja mitoitus onnistuvat vaatimusten mukaisesti.

Sähkötyöt taloyhtiöille

Elfin toteuttaa kustannustehokkaat sähkötyöt myös taloyhtiöille. Kauttamme saat kaikki tarvittavat sähkötyöt taloyhtiöllesi: asennukset, muutostyöt ja kunnossapidot. Niin pienet, arkiset työt onnistuvat siinä missä laajat linjasaneerauksetkin. Olipa kohteessasi kyse vuosihuoltokumppanista tai energiatehokkaan valaistuksen järjestelyistä, niin meiltä löydät ratkaisut. Elfin-ketjun piiristä löytyy monia sähköalan yrityksiä, joilta taloyhtiöt voivat pyytää tarvitsemaansa palvelua!

Tai oletko miettimässä talonyhtiön arvon ylläpitoa: sähköauton latauksen ammattilaiset suunnittelevat ratkaisuja kohteeseesi sopivalla konseptilla. Sellaisella joka kantaa tulevaisuudessakin. Pyydä tarjous meiltä suoraan tai etsi lähin liikkeesi täältä. 

Elfinin kautta koko paketti:

Sähkösuunnittelu

Huolellinen suunnittelu takaa sen, että sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. Asiantuntijan suunnitelmalla onnistut.

Katso sähkösuunnittelu »

Sähköasennus ja urakointi

Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että laitteet toimivat turvallisesti ja luotettavasti. Sähköurakointiin tarjoamme kustannustehokkaita ja toimivia ratkaisuja.

Katso sähköurakointi »

Kuntotutkimus

Tiedätkö missä kunnossa sähköjärjestelmäsi ovat? Millaisin ratkaisuin sähköistyksestä saadaan nykyaikaista talotekniikkaa hyödyntävä kokonaisuus?

Kysy jäsenliikkeestämme »

 

Kätevät huolto- ja huolenpitosopimukset

Paraskin tuote kaipaa toisinaan huoltoa. Asiantunteva Elfin-huolto takaa kiinteistölle ja tuotteille pitkän iän. Sähkön huolenpitosopimus tuo selvää sujuvuutta kiinteistöhuoltoon.

Kysy jäsenliikkeestämme »

 

 

Turvalliset
sähkötarvikkeet ja -varaosat

Sähkölaitteissa ei kannata tinkiä laadusta. Elfin-asiantuntijalta saat aina oikean laitteen oikeaan paikkaan. Laadukkaat sähkötarvikkeet viimeistelevät toteutuksen.

Katso aurinkosähkö »

Käyttöopastus
– aina vastuullisesti matkassa

Kun kaikki on valmista, Elfin-asiantuntija perehdyttää sinut asennettuihin laitteisiin sekä kertoo mikä on sinulle paras ja edullisin tapa käyttää niitä. Palveluumme kuuluu aina laitteiston käyttöönotto.

Kysy jäsenliikkeestämme »