Hyväksi havaitut yhteistyökumppanimme

Elfin-sähköurakoitsijat käyttävät tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Tutustu ketjun tavarantoimittajiin.

Elfin-jäsenliikkeet hyödyntävät vain hyväksi havaittujen valmistajien ja toimittajien sähkötarvikkeita, sähkölaitteita ja sähkökomponentteja. Lisätietoa sähkötarvikkeista ja niiden soveltamisesta tarpeisiisi ja kiinteistöösi, saat paikalliselta sähkösuunnittelijalta ja -asentajalta. Pienistä, luotettavista osista syntyy toimiva sähköjärjestelmä.


SG Armaturen SG-valaisimet on valmistettu EMC-, CE- ja ENEC-standardien mukaisesti. Kaikissa SG-valaisimissa käytetään korkealaatuisia sähkökomponentteja. SG on suunnitellut kaikki valaisimensa niin, että ne vähentävät työmäärää asennusvaiheessa ja että valonlähteen vaihtaminen sujuu helposti. SG:n

Theben – KNX:n, kellokytkimien, liike- ja läsnäolotunnistimien asiantuntija.

Schneider Electric – energianhallinta- ja automaatioratkaisut kotiin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja eri infrastruktuureihin.

SAAS Instruments Oy – LED- ja kuituoptisten ratkaisujen asiantuntija.

Reka Kaapeli asennus-, ohjaus-, instrumentointi- ja voimakaapelit teollisuuden, rakentamisen ja sähkönsiirron tarpeisiin.

Purmo – kasvitäytteiset sähkölämmittimet, sisustuslämmittimet ja pyyheliinakuivaimet.

Prysmian – johtava kansainvälinen kehittyneiden energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja.

Signify Oy – edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa ledivalaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa.

OBO Betterman – laaja valikoima mm. liitäntä-, tiivistys-, kiinnitys-, ylijännite-, salamasuoja- ja kaapelihyllytarvikkeita sekä palosuoja-, johtokanava- ja lattia-asennusjärjestelmiä.

Nexans – kaapelit ja kaapelointiratkaisut rakentamiseen, infrastruktuuriin ja teollisuudelle Suomessa ja maailmalla.

Meka Pro Oy – arvostettu korkealaatuisia johtotiejärjestelmiä valmistava ja markkinoiva perheyritys.

Innohome – kotimainen yritys, joka on globaali markkinajohtaja liesiturvatuotteissa ja suosittujen Charlie-latausasemien valmistaja.

Hide-a-lite – laadukkaissa LED-valaisimissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu sekä toiminnallisuus.

Helkama Bica Oy – joustavien kaapeleiden, laivakaapelien, offshore-, optisia kuitu-, instrumentaatio- ja palonkestävien kaapeleiden valmistaja.

Dimplex ja Nobo – Glen Dimplex Nordic markkinoi ja myy Dimplex- ja Nobo -tuotemerkkien alla sähkölämmitykseen tarkoitettuja lämmittimiä ohjausjärjestelmineen sekä Dimplex- maa-, ilma/vesi-lämpöpumppuja.

GARO Finland Oy – laadukkaat sähköalan tuotteet ja tarvikkeet ammattilaisille.

FSM Oy Suomen johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike.

Fibox – valikoimassa yli 800 erilaista vakiokoteloa polykarbonaatista, ABS-muovista, polyesterista ja alumiinista.

Ensto – lämmitysratkaisut, sähkökeskukset, Ensto Intro -asennuskalusteet, EnstoNet-asennusjärjestelmätuotteet, valaistukset, Ensto Workpoint -työpisteen sähköistykset, kotelot, räjähdyssuojausratkaisut sekä teollisuuskomponentit, kuten liittimet, kytkimet ja varokepesät.

Eaton – laajaan sähköhallinnan ratkaisuvalikoimaan kuuluvat häiriöttömän sähkönsyötön ratkaisut (UPS), ylijännitesuojat, virranjakoyksiköt (PDU), kaukovalvonta- ja UPS-ohjelmistot, räkit lämmönhallinnalla ja tekniset palvelut.

Danfoss Oy – DEVI kehittää, valmistaa ja markkinoi lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmiä. DEVI toimii osana Danfoss-yhtymää.

Airam Electric valikoima valaisimia ja lamppuja sähköalan ammattilaisille, suomalaiselta perheyritykseltä.

ABB kattava tuotevalikoima teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla.

Löydä lähin sähköurakoitsija

Elfin-ketjun sähköurakoitsijat tarjoavat paikallista palvelua koko Suomessa yli 300 sähköliikkeen voimin. Löydät helposti aikasi arvoisen sähköurakoitsijan.