Kaikki tarvittava onnistuneeseen sähköremonttiin tai uudisrakentamiseen

 

Sen lisäksi, että Elfin tarjoaa asiakkailleen täyden paketin sähköalan palveluja, meiltä löydät lisäksi alan parhaat varaosat ja sähkötarvikkeet. Tuotteiden hyvään laatuun kannattaa panostaa, jotta laitteiden käyttö sujuu turvallisesti, toimivasti ja energiatehokkaasti. Paikalliset Elfin-ketjun yritykset ovat aina apunasi tarpeisiisi sopivien varaosien ja sähkötarvikkeiden hankinnassa. He myös hoitavat puolestasi tarvittavat sähköasennukset. Tarvikkeita, varaosia ja muita tuotteita on tarjolla valtakunnallisesti, sillä Elfin-ketjun yritykset ovat levittäytyneet laajasti koko Suomen alueelle. He palvelevat paikallisesti sekä yksityisiä että yrityksiä niin pienen kuin suurenkin koko luokan urakoissa.

 

Sähköalan varaosat, huollot ja korjaukset edullisesti

Tuoteryhmämme edustavat kysytyimpiä sähköalan tuotteita. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja asennuspalvelun, myös asentamiemme laitteiden huollot ja korjaukset. Meiltä löytyy oikea ratkaisu kaikkien asiakaskuntien tarpeisiin aina kotitalouksista pienten sekä suurten yritysten tarpeisiin. Tiedämme, mikä on taloudellisin, kestävin ja turvallisin valinta juuri sinun kohdettasi ja tarpeitasi ajatellen.

Tuotteisiimme kuuluvat lämmityslaitteet, valaistuslaitteet, kodinohjausjärjestelmät, turvallisuusjärjestelmät, sähkökeskukset, kaapelit, johdot sekä erilaiset tarvikkeet ja varaosat. Kannattaa ottaa yhteyttä suoraan alueesi lähimpään Elfin-ketjun yritykseen, jotta voitte yhdessä keskustella tarkemmin työn tarpeestasi. Ketjuumme kuuluvilla yrityksillä on vahvan alan asiantuntemuksen lisäksi vankka tietämys asuinalueesi olosuhteista.

Pistorasiat ja asennuskalusteet »
Sähkökaapelit ja -johdot »
Hälytinjärjestelmät »
Uutuudet »

Kysy lisää!

Lisätietoa sähkötarvikkeista antaa paikallinen Elfin-ammattilainen.