Taattua ja edullista aurinkoenergiaa tarpeen mukaan mitoitettuna

 

Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloon, taloyhtiöön, toimitilaan, teollisuuteen jne.

Yhteistyökumppaniemme älykkäät aurinkopaneelit sekä aurinkosähköjärjestelmät toimitetaan asiakkaalle tämän tarpeisiin sopivana valmiina pakettina. Paketti sisältää kaiken, mitä aurinkosähkön tuottaminen laitteillamme tarvitsee. Asiantuntijamme auttavat mitoittamaan järjestelmät niin vaativampiin kohteisiin, kuten teollisuuteen ja taloyhtiöihin sekä pienempiin kiinteistöihin.

Aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien valikoimamme on huomattavan monipuolinen ja erittäin laadukas. Tarjonnasta löytyy ratkaisu kaikille aurinkosähkön tuottamisesta kiinnostuneille. Elfin-jäsenliikkeet palvelevat koko Suomen alueella.

Tilaa aurinkopaneelit meiltä – saat laatulaitteet ja helpon asennuspalvelun

Kun haluat tuottaa auringosta sähköä helposti ja toimitusten käyvän mahdollisimman vaivattomasti, tilaa aurinkopaneelit meiltä. Kauttamme saat sekä tarvittavat komponentit että tiedon vaivattomasti. Ammattilaisemme kertovat mielellään lisää erilaisista aurinkosähköratkaisuista, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Laitteet on mahdollista mukauttaa monenlaisiin tarpeisiin.

Aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöön – kiinteistösähkölasku pienemmäksi

Aurinkosähköjärjestelmät soveltuvat mainiosti myös taloyhtiöön. Edullinen sähköntuotanto, kiinteistön arvon nousu ja hankinnan vaivattomuus Elfinin kautta ovat hyviä syitä ryhtyä tuottamaan aurinkosähköä. Taloyhtiöissä aurinkosähköä käytetään ns. kiinteistösähkön tuotantoon. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi rappukäytävien, hissien, pihavalaistuksen, pyykkituvan ja sähköautojen latausta.

Tehokasta teollisuuteen

Elfinin kautta löydät parhaat asiantuntijat teollisuuden alasi aurinkosähköjärjestelmien kartoittamiseen, suunnitteluun, asennukseen sekä mahdollisiin käyttöopastuksiin ja huoltoon liittyen. Aurinkosähköjärjestelmällä voidaan kattaa iso osa yrityksesi kiinteistösähköstä ja muusta tarvittavasta sähköntarpeesta.

Helposti yrityksille

Laadukkaalla aurinkosähköjärjestelmä tavoitetaan tehokas aurinkoenergian keruu sekä säästetään käyttökustannuksissa. Aurinkoenergiasta saadaan tuntuvaa hyötyä sähkönkulutukseen ja sähkölaskuun. Aurinkosähköjärjestelmä sopii liikehuoneistojen, myymälöiden, toimistojen ja muiden toimitilojen lisäksi mainiosti myös maatalousyrittäjien tarpeisiin.

Huokeasti kotiin tai mökille

Omakotitalon aurinkosähköjärjestelmän järjestämiseen löytyy mahdollisuuksia niin laitteissa kuin kytkennöissä. Omakotitalossa tai kesämökeillä aurinkosähköjärjestelmä voidaan liittää sähköverkkoon, tai se voi toimia itsenäisenä järjestelmänä. Lisätietoa palveluistamme sekä joustavista rahoitusmahdollisuuksista löydät täältä.

 

in_aurinkosähköjärjestelmät
Elfin on toteuttanut useita aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmien asennuksia.

Avaimet käteen -toteutus

Oikein menetelmin ja välinein asennustyö sujuu turvallisesti vaativissakin olosuhteissa. Meiltä saat tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella aina laitteiden hankinnasta asennukseen asti – siihen pisteeseen, että järjestelmä alkaa tuottaa sähköä. Laitteet toimivat automaattisesti ja luotettavasti ilman sen suurempia huoltotoimenpiteitä. Myös käyttöopastus.

Lisätietoa saat kysymällä!

Ota yhteyttä ja ryhdy omavaraiseen, ekologiseen sähköntuotantoon! Palvelemme aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien hankinnoissa sekä asennuksissa valtakunnallisesti. Elfiniltä löydät sähköurakoitsijat  niin taloyhtiöiden, teollisuuden, yritysten kuin muidenkin edelläkävijöiden tarpeisiin.

 

Löydä lähin aurinkosähkön asiantuntija »