Lattialämmityksellä saat aikaan monen askeleen verran mukavampaa menoa

 

Tulevaisuuden kodin, toimitilan ja muiden rakennusten lattialämmitys on yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. Lattialämmityksen, niin vesikiertoisen kuin sähkötoimisen säädöillä, saadaan aikaan miellyttävä askeltuntuma, sopiva huonelämpötila, sekä sen avulla voidaan säätää energiakulutusta mahdollisimman pieneksi. Allergiakoti osaa arvostaa vähäisempää pölyhiukkasten kiertoa ilmassa. Elfin-jäsenliikkeestä löydät asiantuntijat suunnitteluun, asennukseen ja käyttöönottoon kaikkiin kohteisiin.

Kaikki edulliseen asennukseen:
  • Lämminvesivaraajat
  • Lämpöpatterit
  • Lattialämmitystermostaatit
  • Lämpökaapelimatot
  • Lattialämmityskaapelit
  • Jakotukit ja jakotukkikaapit

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti, yleensä muovisen putkiston avulla. Huolellinen asennustyö varmistaa, että lämmitys toimii, kuten on suunniteltu. Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu myös viilennykseen jos sen lämmönlähteenä on esimerkiksi maalämpö.

Sähköinen lattialämmitys

Sähköinen lattialämmitys hyödyntää sähkökaapelia vastuksena. Huonekohtaisen termostaatin avulla sähkönkulutus ja -kustannukset saadaan kohdilleen ja kuriin. Kun tilassa on sähköinen lattialämmitys, täydentäviä lämmitysratkaisuja ei tarvita. Sähköisen lattialämmitys on kustannuksiltaan useimmiten edullisempi vaihtoehto vesikiertoiseen verrattuna.

Termostaatteja joka tarpeeseen, aina manuaalisesta etäohjattavaan

Valitse kohteeseesi sopiva lattialämmitystermostaatti manuaalisesta etäohjattavaan. Ota yhteyttä Elfin-jäsenliikkeeseen, joka mielellään auttaa valitsemaan oikean lattialämmitystermostaatin tarpeeseesi.

Älykäs, etäohjattava lattialämmitys – kysy lisää!

Kun on aika asentaa lattialämmitys, olethan yhteydessä paikalliseen Elfin-asiantuntijaasi. Lattialämmityksen edut pääsevät täyteen hohkaansa silloin, kun se on mitoitettu tilaan tarkoin ja asennettu huolellisesti. Erilaiset säätömahdollisuudet ovat tätä päivää.

Etsi lähin lattialämmityksen asentaja »