Elfin-urakoitsija on kumppanisi etsiessäsi toteuttajaa rakennusautomaatioratkaisulle

Rakennusautomaatio tuo lukuisia mahdollisuuksia

 

Automaatioratkaisut ovat nykyään tärkeä osa niin julkisia rakennuksia kuin yksityiskotejakin. Nykyaikainen talotekniikka rakentuu useista järjestelmistä ja niihin liittyvistä laitteista ja palveluista. Sisä- ja ulkovalaisimien, lukitusten, valvontajärjestelmien, pistorasioiden, lämmityksen ja ilmastoinnin ohjaus ovat esimerkkejä kohteista, jotka voidaan integroida rakennusautomaatioratkaisuun. Parhaimmillaan järjestelmän ohjaus onnistuu kokonaisvaltaisesti vaikkapa mobiililaitteella.

Energiatehokkuus, mukavuus ja turvallisuus keskiössä

 

Toimiva rakennusautomaatio on merkittävässä osassa kiinteistön energiatehokkuuden parantamisessa ja mukavuuden ja turvallisuuden lisäämisessä. Rakennuksen toimintaa voidaan säätää käyttäjien tai asukkaiden tarpeiden mukaan, ja energian kulutuksen seuraaminen on helppoa. Rakennuksen tulevat korjaustoimenpiteet on myös helpompi ennakoida, kun niiden tarvetta voidaan päätellä automaatiojärjestelmään kertyneestä datasta. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää myös energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020-2011. Lue lisää ARAn verkkosivulta »  

Paikallinen Elfin-urakoitsija on kumppanisi etsiessäsi ratkaisuja automaatioon. Tutustu seuraaviin osa-alueisiin:

Valaistusautomaatio (lue lisää »)

Lämmitysratkaisut (lue lisää »)

Ilmanvaihtojärjestelmät

Turvaratkaisut (lue lisää »)

sähköautomaatio

Näin löydät työllesi tekijät:

 

Elfin-liike on hyvä valinta automatisointihankkeisiin kohteesta riippumatta. Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai sähkösaneeraus, löydät meiltä kokeneet sähköurakoitsijat, laadukkaat sähkötarvikkeet ja kustannuksiltaan kohdillaan olevat ratkaisut.

Etsi lähin Elfin-sähköurakoitsija »