Sähkökaapelit ja -johdot edullisesti valikoimastamme 

 

Laadukas rakentaminen lähtee jo kaapeleiden valinnasta. Elfin-urakoitsija kartoittaa kokonaisedullisimman ja asiakasta parhaiten palvelevan ratkaisun. Turvallinen ja ympäristöystävällinen kaapeli on nykyaikaa ja täyttää vaativienkin kohteiden turvallisuusmääräykset. Esimerkiksi uuden sukupolven halogeeniton asennuskaapeli luo turvaa ja tuo lisää käyttömahdollisuuksia. Lisätietoa erilaisista sähkökaapeleista ja -johdoista löydät Elfin-liikkeestä.

Miksi valita LiteRex-kaapeli?

Turvallinen

 

Halogeenittomien asennuskaapeleiden savunmuodostus on vähäistä, eivätkä ne levitä paloa nipussa. Savunmuodostuksella on merkitystä nopean evakuoinnin kannalta. Suosittelemme näitä kaapeleita käytettäviksi tiloissa, joissa on ihmisiä ja evakuointi on hankalaa. Uuden sukupolven sähkökaapeli soveltuu niin kotiin, asuinrakennuksiin, päiväkoteihin, sairaaloihin, toimistoihin, julkisiin rakennuksiin, tunneleihin ja muihin maanalaisiin rakenteisiin.

 

Ympäristöystävällinen

 

Halogeenittomat asennuskaapelit eivät sisällä PVC:tä, ja niiden valmistusmateriaalit ovat helposti kierrätettäviä. Halogeenittomien asennuskaapeleiden vaippa- ja eristysmateriaalit ovat ROHS-direktiivin mukaisia polymeerejä, jotka eivät sisällä kadmiumia, elohopeaa, lyijyä, kromia tai bromattuja palonestoaineita.

Valitse kohteeseesi korkealaatuinen, kotimainen asennuskaapeli.

 

Lisätietoa helposti – tarjouspyynnöt vaivattomasti!

Kokonaisedullisin ratkaisu löytyy ammattilaisen avulla. Lisäksi Elfin-urakoitsija löytää turvallisimmat ratkaisut kohteeseesi. Pyydä tarjous suoraan lähimmältä jäsenliikkeeltä.

Etsi lähin Elfin-sähköurakoitsija »