Lämmityksen ohjauksella energiansäästöä ja huolettomuutta

Sähkön hinnan hirvittäessä jokainen toimiva energiansäästövinkki on tarpeen. Lämmitystä älykkäästi ohjaamalla on mahdollista säästää energiaa ja euroja, asumismukavuudesta tinkimättä.

Kodin sähkötyöt

Halvan sähkön jahtaamisesta on tullut arkipäivää monille suomalaisille sähkölämmittäjille. Etenkin suorasähkölämmitteisessä talossa asuva ja hintaheiluvaa pörssisähköä käyttävä miettii entistä tarkemmin, mihin aikaan vuorokaudesta ja viikosta pyykkikone pyörii tai sauna lämpiää. Koti on kuitenkin pidettävä lämpimänä sekä rakenteet kuivina ja terveellisinä.

Entäpä jos lämmitystä voisi helposti ohjata ja hallinnoida itse – ja säästää siinä samalla energiaa? Älykäs ja luotettava ratkaisu tähän on olemassa, ja sen voi ottaa helposti käyttöön.

Ensto Heat Control -sovellus apunasi

Ensto Heat Control on älypuhelimeen ladattava sovellus, jolla ohjataan Bluetooth-tekniikalla varustettuja Ensto-lämmitysjärjestelmiä, eli lämmittimiä ja lattialämmitystermostaatteja. Muutamalla klikkauksella lämpötilaa voi hallita sekä asettaa loma-aikoja ja kalenteriohjelmia. Asukas voi luoda viikoittaisen tai pidempiaikaisen ohjelman haluamalleen jaksolle, vaikkapa lomamatkan ajaksi.
Muutama klikkaus ja elämästä voi nauttia vähän huolettomammin!

Energiansäästöä syntyy, sillä lämmityksen ohjaus reagoi nopeasti haluttuihin muutoksiin. Hyödyllinen on myös sovelluksen seurantaominaisuudet. Älypuhelimesta voi näppärästi seurata tehtyjen muutosten vaikutusta kodin energiankulutukseen. Tutustu ominaisuuksiin Ensto Heat Control -sovelluksen demoversiossa, joka on ladattavissa Google Play -kaupasta ja App Storesta.

Miellyttävää ja terveellistä lämpöä

Lämmityskustannuksissa voi säästää asumismukavuutta menettämättä. Tunne alkaa lämpimistä jaloista; kun varpaita ei palele, huonelämpötilaa voi laskea 1–2 astetta. Makuuhuoneen lämpötilaa voi laskea 18–20 ºC:een, jos nukkuu paremmin vähän viileässä.

Kiinnostuitko lämmityksen ohjauksesta ja sen hyödyistä? Aloita tästä:

  • Tarkista onko sinulla jo älykäs Ensto-lämmitin tai termostaatti. Voit ottaa älytoiminnot käyttöösi heti. Paina termostaatin Bluetooth-painiketta, jotta laite ilmestyy listalle.
  • Tai vaihda sähkölämmittimesi ja termostaattisi älykkäisiin Ensto-tuotteisiin. Älytoiminnot saat käyttöösi lataamalla Ensto Heat Control -sovelluksen älypuhelimesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store).
  • Ominaisuuksiin voi tutustua sovelluksen demoversiossa!

Lue lisää

Opasvideo

Tuotesivut

Sähkölämmitysesite

Motivan suositukset huonelämpötilojen hallintaan

Yhteistyössä

Ensto Building Systems

Lämmitysremontti tiedossa?

Elfin-ketjun jäsenliikkeiden joukosta löydät ammattitaitoiset tekijät. Hoida lämmitysasiat kuntoon sähköalan ammattilaisen avulla.