Henselin kestävät tuotteet kaikkiin sähköasennuksiin

Hensel on tuttu kestävistä, lujista ja helppokäyttöisistä sähkönjakelutuotteistaan. Ne ovat paras valinta etenkin kosteisiin, likaisiin tai lämpimiin ympäristöihin.

Kodin sähkötyöt

Modulaariset MI-kotelot soveltuvat 630 A -keskusjärjestelmäksi. Valittavana on kuusi eri kotelokokoa, jotka soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Erilaisilla koteloilla saadaan toteutettua haluttu kokonaisuus helposti ja tyylikkäästi. MI-kotelot ovat IP65- ja II-suojausluokan sekä IEC 61439-2 -standardin mukaisia.

KV-moduulikotelot ovat täydellinen valinta vaativiin asennuksiin, kuten teollisuuteen. Kotelon voi valita 3–54 moduulisena. ENYBOARD-moduulikotelot toimitetaan sinetöitävällä savunharmaalla kannella ja kaapeleiden läpiviennistä huolehditaan integroiduilla, pehmeillä sekä elastisilla kalvotiivisteillä.

Hensel-jakorasiat ovat erittäin kestäviä. Niitä on saatavilla monessa eri koossa, liittimillä tai ilman liittimiä. Koteloiden läpiviennit toteutetaan elastisilla kumitiivisteillä tai lyöntiaihioilla. Koteloita on saatavilla myös sileillä reunoilla. Oranssit palojakorasiat mahdollistavat toimintakyvyn myös palon aikana.

Tutustu Henselin tuotteisiin Onnisen verkkokaupassa.

Yhteistyössä

Hensel

Löydä tekijä sähkötöihin

Elfin-ketjun jäsenliikkeiden joukosta löydät ammattitaitoiset tekijät kaikkiin sähkötöihin.