Lisää turvallisuutta huippuluokan hälytinjärjestelmillä

Ajax-hälytinjärjestelmä on noussut ilmiöksi maailmalla. Tutustu tyylikkääseen ja käyttömukavuudeltaan ylivoimaiseen hälytysjärjestelmään nyt edullisesti!

Älyratkaisut Kodin sähkötyöt

Tyylikkäät ilmaisimet ja käyttölaitteet, skaalautuvuus sekä intuitiivinen mobiilisovellus ovat tehneet Ajax-hälytinjärjestelmästä erittäin suositun. Järjestelmän asennus on todella helppo. Kaikki ilmaisimet kytketään QR-koodin avulla eikä laitteita tarvitse purkaa ennen asennusta. Myös paristot ovat valmiiksi asennettuna. Yhtä helppoa on myös Dahua-kameravalvonnan integraatio QR-koodin avulla.

Pitkä keskuksen ja ilmaisimien välinen kantomatka sekä jopa 7 vuoden paristojen kesto tuovat monipuolisia mahdollisuuksia Ajax-hälytinjärjestelmän asennuksille. Lue lisää esitteestä.

Euroopassa valmistetut palovaroittimet

Ainoat Euroopassa valmistetut palovaroittimet ovat EI Electronicsin valmistamia. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Euroopassa. Koko palovaroittimien valmistusprosessi tehdään kestävän kehityksen mukaisesti.

EI Electronics -palovaroittimet sisältävät valtavasti patentoitua tekniikkaa, joka tekee niistä markkinoiden luotettavimpia. Easi-fit-asennuspohjan ansiosta uudet varoittimet on nopea vaihtaa vanhojen tilalle, kun varoittimet on tulleet 10 vuoden käyttöiän päähän. Mobiilisovellus ja etäohjaus varmistavat turvallisesti käytön lattiatasolta. Katso päivitetty esite.

Yhteistyössä

FSM