SmartCellin paloilmoitin- ja varoitin­järjestelmät

SmartCell on innovatiivinen ja sataprosenttisesti langaton, EN54-standardin mukainen paloilmoitin -ja varoitinjärjestelmä, joka on ihanteellinen pienten ja keskisuurten kiinteistöjen paloturvaratkaisuihin.

Kodin sähkötyöt

SmartCell mahdollistaa käyttäjilleen luotettavan palotunnistuksen, nopean asennuksen ja helpon käytön. Järjestelmään voi kytkeä jopa 64 langatonta laitetta, esim. 32 paloilmaisinta, lämpö- ja savuilmaisimet, palosireenit ja hätäpainikkeet. Tarvitaan vain yksi keskus, ja kaikki on täysin konfiguroitavissa joko paikallisesti tai etänä. SmartCell-järjestelmään on mahdollisuus liittää myös kolmannen osapuolen yhteensopivia ilmaisimia. SmartCell-ratkaisut saat avaimet käteen -periaatteella Elfin-ketjuun kuuluvilta sähköalan ammattilaisilta. Tutustu tuote-esitteeseen!

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous meiltä

Automatisoidut turvallisuus­ratkaisut kotiin, taloyhtiöille, yrityksille, julkisen sektorin toimijoille ja teollisuuteen

Elfin-jäsenliikkeet suunnittelevat, asentavat ja huoltavat erilaisia turvallisuusratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme niin vaativat teollisuuden ja muiden yritystilojen turvallisuusratkaisut kuin kotitalouksien pienimuotoiset asennuksetkin. Erilaiset liiketunnistimet, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät sekä palovaroitinjärjestelmät luovat tarvittavaa turvaa kaikkina vuorokaudenaikoina.

Näistä rakentuu turvallinen kokonaisuus

 • Palovaroittimet: Palovaroitinjärjestelmiin voidaan asentaa automatiikkaa. Nopea automaattinen hälytys maksaa nopeasti itsensä takaisin. Hyvällä palohälytysjärjestelmällä turvaat kiinteistön ja muun omaisuuden sekä tärkeimpänä varmistat ihmisten turvallisuuden.
 • Kameravalvonta: Kameravalvonta kertoo, keitä kiinteistössä liikkuu. Kameravalvonnan on todettu vähentävän omaisuuteen ja henkilöön kohdistuvia rikoksia. Tallennuksella saadaan tärkeää tietoa tapahtumien kulusta.
 • Turvalaitteet: Erilaiset sähköiset turvalaitteet tuovat kameravalvonnan ja palohälytinjärjestelmän lisäksi turvaa kiinteistön omistamiseen sekä käyttämiseen. Näistä esimerkkejä ovat esim. lukitukset ja liiketunnistimet.
 • Vuotovahdit: Erilaiset vuotovahdit – niin pienessä kuin isommassakin kohteessa – säästävät suuremmilta yllätyksiltä. Esimerkiksi kotona pesukoneen rikkoutumisesta kertova kosteushälytys voi osoittautua korvaamattomaksi.

Hyödynnä uusinta turvatekniikkaa

Lähes kaikkiin nykyaikaisiin hälytinjärjestelmiin kuuluu älyratkaisuja – niitä voidaan käyttää myös verkon kautta esim. mobiililaitteella. Kameravalvonnan, liiketunnistimen ja savuilmaisimen lisäksi järjestelmään voidaan liittää kosteudenhavainnointia ja muuta kiinteistön ja käyttäjien kannalta tärkeää tekniikkaa. Suojaamalla kiinteistöäsi ilkivallalta säästyt harmilta ja ikäviltä lisäkustannuksilta.

Suositut hälytin­­­järjestelmämme kotiin, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin

Suositut DSC-hälytinjärjestelmät kattavat kaikki tarvittavat kiinteistön turvallisuustarpeet. Lisätietoa uusimmista tuoteuutuuksista löydät täältä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Vaativaa korjaus­rakentamista Torniossa

  Torniossa saneerattiin entisestä lyseosta luksusluokan Grand Hotel Mustaparta. Kohteen sähköurakoinnista vastasi Elfin-ketjuun kuuluva JS-Sähköpalvelu Oy.

  Lue lisää

 • Sähköauton latauspisteitä asentamassa

  Elfin-ketjuun kuuluvan sähköurakoitsija Sami Salmisen päivään mahtuu monenlaisia kohteita ja kohtaamisia. Salmisten perheyritys Oripään Sähkö Ky urakoi sähköasennuksia Oripäästä käsin sadan kilometrin säteellä jo kolmannessa polvessa.

  Lue lisää

 • Ylivieskan kirkon onnistuneet valaistusratkaisut

  Ylivieskan uusi kirkko on modernin arkkitehtuurin taidonnäyte. Pyhän rakennuksen onnistuneet valaistusratkaisut luovat oikeanlaista tunnelmaa. Kekseliään sähkötekniikan ansiosta huoltovarmuus kestää aikaa.

  Lue lisää