SmartCellin paloilmoitin- ja varoitin­järjestelmät

SmartCell on innovatiivinen ja sataprosenttisesti langaton, EN54-standardin mukainen paloilmoitin -ja varoitinjärjestelmä, joka on ihanteellinen pienten ja keskisuurten kiinteistöjen paloturvaratkaisuihin.

Kodin sähkötyöt

SmartCell mahdollistaa käyttäjilleen luotettavan palotunnistuksen, nopean asennuksen ja helpon käytön. Järjestelmään voi kytkeä jopa 64 langatonta laitetta, esim. 32 paloilmaisinta, lämpö- ja savuilmaisimet, palosireenit ja hätäpainikkeet. Tarvitaan vain yksi keskus, ja kaikki on täysin konfiguroitavissa joko paikallisesti tai etänä. SmartCell-järjestelmään on mahdollisuus liittää myös kolmannen osapuolen yhteensopivia ilmaisimia. SmartCell-ratkaisut saat avaimet käteen -periaatteella Elfin-ketjuun kuuluvilta sähköalan ammattilaisilta. Tutustu tuote-esitteeseen!

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous meiltä

Automatisoidut turvallisuus­ratkaisut kotiin, taloyhtiöille, yrityksille, julkisen sektorin toimijoille ja teollisuuteen

Elfin-jäsenliikkeet suunnittelevat, asentavat ja huoltavat erilaisia turvallisuusratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme niin vaativat teollisuuden ja muiden yritystilojen turvallisuusratkaisut kuin kotitalouksien pienimuotoiset asennuksetkin. Erilaiset liiketunnistimet, kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmät sekä palovaroitinjärjestelmät luovat tarvittavaa turvaa kaikkina vuorokaudenaikoina.

Näistä rakentuu turvallinen kokonaisuus

 • Palovaroittimet: Palovaroitinjärjestelmiin voidaan asentaa automatiikkaa. Nopea automaattinen hälytys maksaa nopeasti itsensä takaisin. Hyvällä palohälytysjärjestelmällä turvaat kiinteistön ja muun omaisuuden sekä tärkeimpänä varmistat ihmisten turvallisuuden.
 • Kameravalvonta: Kameravalvonta kertoo, keitä kiinteistössä liikkuu. Kameravalvonnan on todettu vähentävän omaisuuteen ja henkilöön kohdistuvia rikoksia. Tallennuksella saadaan tärkeää tietoa tapahtumien kulusta.
 • Turvalaitteet: Erilaiset sähköiset turvalaitteet tuovat kameravalvonnan ja palohälytinjärjestelmän lisäksi turvaa kiinteistön omistamiseen sekä käyttämiseen. Näistä esimerkkejä ovat esim. lukitukset ja liiketunnistimet.
 • Vuotovahdit: Erilaiset vuotovahdit – niin pienessä kuin isommassakin kohteessa – säästävät suuremmilta yllätyksiltä. Esimerkiksi kotona pesukoneen rikkoutumisesta kertova kosteushälytys voi osoittautua korvaamattomaksi.

Hyödynnä uusinta turvatekniikkaa

Lähes kaikkiin nykyaikaisiin hälytinjärjestelmiin kuuluu älyratkaisuja – niitä voidaan käyttää myös verkon kautta esim. mobiililaitteella. Kameravalvonnan, liiketunnistimen ja savuilmaisimen lisäksi järjestelmään voidaan liittää kosteudenhavainnointia ja muuta kiinteistön ja käyttäjien kannalta tärkeää tekniikkaa. Suojaamalla kiinteistöäsi ilkivallalta säästyt harmilta ja ikäviltä lisäkustannuksilta.

Suositut hälytin­­­järjestelmämme kotiin, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin

Suositut DSC-hälytinjärjestelmät kattavat kaikki tarvittavat kiinteistön turvallisuustarpeet. Lisätietoa uusimmista tuoteuutuuksista löydät täältä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Vaihda vanha termostaatti uuteen

  Sähköisen lämmitysjärjestelmän energiatehokkuus varmistetaan DEVIreg™ termostaateilla. Olemassa olevan järjestelmän päivittäminen nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen järjestelmään…

  Lue lisää

 • UTUMaX on kotimainen uutuus älykkääseen sähköautojen lataamiseen

  Helposti asennettava latausasema tyylikkäällä designilla.

  Lue lisää

 • Hide-a-lite Comfort Twist Quick ISO – Twist-toiminto ja valittava värilämpötila 

  Hide-a-liten uuttusvalaisin Comfort Twist Quick ISO. IP44-luokiteltu alasvalo sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin.

  Lue lisää