Pitkäsen Sähköasennus Oy

Pitkäsen Sähköasennus Oy on vuonna 1979 perustettu sähköasennuksiin ja suunnitteluun erikoistunut yritys Alajärvellä. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, maataloudet, teollisuus ja julkinen sektori. Toimialaamme kuuluvat sähkö- ja teleasennukset, sähköurakointi, maatalouden tuotantotilojen ja teollisuuden sähköasennukset sekä ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus.

Toimimme pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) jäsen ja urakointiluokkamme on S2. Yrityksessämme on kuusi työntekijää.

Omakotitalojen sähköasennukset

Teemme kaikki omakotitalojen sähkö- ja teleasennukset, joihin kuuluvat myös antennien asennukset ja suuntaukset.

Maatalouden tuotantotilat

Olemme sähköistäneet lähivuosina useita nykyaikaisia maatalouden tuotantorakennuksia sekä modernisoineet vanhempia tiloja.

Teollisuuden sähköasennukset

Suurimpana yksittäisenä työnantajana meillä on ollut Mäkelä Alu Oy:n tuotantolaitokset Alajärvellä, jonne olemme tehneet käytännössä kaikki kiinteistöpuolen sähköasennukset, ja mm. uuden alumiinipuristamon ja pystymaalaamon koneiden sähköasennukset. Olemme tehneet myös mm. valaistussuunnittelu- ja asennuksia teollisuuden eri kohteisiin.

Julkinen rakentaminen

Pystymme toteuttamaan varsin suuriakin julkisia kohteita. Olemme urakoineet mm. Alajärven koulukeskuksen lähivuosien saneerauskohteet ja viimeisimpänä suurena kohteena Taimelan yhtenäiskoulun saneerauksen Lehtimäellä.

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus

Olemme TUKES:n valtuuttama ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltoliike.

Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnittelua hyvin asiakaslähtöisesti, pääasiassa omakotitaloihin. Lisäksi teemme suunnittelua esimerkiksi teollisuuteen ja toimitiloihin, kuten valaistuslaskentaa. Suunnitteluohjelmistona käytämme JCAD electraa ja valaistuslaskennan toteutamme DIALuxilla.

Sähkötarvikkeiden myynti

Meiltä voi sähköasennustarvikkeiden lisäksi kysellä mm. sisustusvalaisimia tunnettujen valaisinvalmistajien valikoimista.

Pitkäsen Sähköasennus Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0400 365 084

Sähköposti

info@psasennus.fi

Y-tunnus

0659861-3

Osoite

Pitkäsentie 61

62950 Alajärvi

Julkiselle sektorille Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Ilmalämpöpumput Lämmitysjärjestelmät Tele-ja datatyöt Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.