Sähköpesti Oy

Viihtyisiä sähköistys­ratkaisuja asumiseen ja raken­tamiseen. Sähköpesti Oy on vuonna 1997 perustettu sähköalan yritys. Tarjoamme sähköasennukset ja asiantuntevan suunnittelun, energia­tehokkaat ilmalämpö­pumput sekä rakennus­sähköistykset pitkällä kokemuksella. Palvelemme kaikkia asiakas­ryhmiä yksityisistä yrityksiin, kuntiin ja muihin yhteisöihin alueilla Alavus, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki, Soini, Virrat, Seinäjoki sekä muu Suomi.

Sähköpestiltä saat turvalliset ja toimivat sähkö­asennukset kotiin, kesämökille, teollisuuden tarpeisiin, toimistoon tai vaikka maatalouden tuotanto­rakennuksiin. Toteutamme uudet sähköistykset aina suunnit­telusta alkaen. Sähkö­suunnittelun tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa, jotta kiinteistön sähköjärjestelmät saadaan mahdollisimman käyttäjä­ystävällisiksi, energia­tehokkuutta ja viihtyisyyttä unohtamatta. Tarjoamme myös palvelua kunnossa­pitotöissä ja vanhojen sähköjär­jestelmien päivityk­sessä nykyajan säädöksiä ja tarpeita vastaaviksi.

Suunnitellut ja huolella toteutetut sähkö­ratkaisut tekevät tiloista toimivat ja turvalliset. Myymme ja asennamme ilmalämpö­pumppuja, jotka on suunniteltu erityisesti Pohjolan olosuhteisiin. Ilmalämpö­pumppu lämmittää ja viilentää tehokkaasti omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, toimistot, varastot, teollisuushallit, myymälät yms. tilat. Pumppujen suurin etu on niiden energian- ja lämmitys­kustannusten säästö. Ilmalämpöpumppu toimii myös kosteude­npoistajana, mikä vaikuttaa sekin asumis­viihtyisyyteen. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman.

Sähköpesti Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

050 572 4137

Y-tunnus

1090675-4

Osoite

Vainiotie 1

63300 Alavus

Kuluttajille Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Ilmalämpöpumput Tele-ja datatyöt

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.