Nykysähkö Oy

Nykysähkö Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköalan töihin erikoistunut yritys. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa sähköalan asennukset, huollot ja korjaukset. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, taloyhtiöt kuin yrityksetkin. Työt tehdään aina laadukkaasti, luotettavasti ja nopeasti vuosien tuomalla ammattitaidolla.

Nykysähkö Oy:lla on S1-urakointioikeudet, ja pystymme tekemään niin suuret kuin pienet sähköurakat, sähkösuunnittelut ja sähkötyöt yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Sähköpäivystyksemme on avoinna 24h vuorokaudessa. Oli sitten kyseessä sähkövika tai sähkökorjaus, ovat ammattitaitoiset asentajamme nopeastikin paikan päällä.

Nykysähkö Oy on vuonna 2011 perustettu sähköalan yritys. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja laadukas työnjälki, jonka takaa työntekijöidemme useiden vuosien vankka kokemus. Käytämme töissämme aina laadukkaita ja sähköturvallisuusvaatimusten täyttäviä tarvikkeita, laitteita ja työkaluja. Tämä takaa sen, että työmme jälki on ensiluokkaista ja voimme olla ylpeitä pienimmästäkin toimenpiteestämme. Uskomme, että tyytyväinen asiakas on paras suosittelija. Toiminta sijoittuu pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle, mutta tarvittaessa olemme valmiita suuntaamaan automme myös muille paikkakunnille.

Nykyturva – Turvallisuuspalvelut

Nykyturva on Nykysähkön tytäryhtiö, ja se on perustettu 2015. Yrityksemme kautta onnistuvat nyt myös turvallisuuspalvelut, turvallisuusratkaisut ja turvallisuusjärjestelmät niin yksityisille kuin yrityksille. Kauttamme onnistuu turvallisuusjärjestelmän asennukset ja huollot.

Nykysähkö Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

040 5016554

Y-tunnus

2392684-2

Osoite

Välitalontie 71

00660 Helsinki

Kuluttajille Taloyhtiöille Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.