Tupla-Woltti Oy

Tupla-Woltti Oy – sähkötyöt ja sähköasennukset ammattitaidolla

Sähkötyöt varmalla virralla Helsingin ja koko Uudenmaan seudulla – sähkömies tavoitettavissa lyhyelläkin varoitusajalla.

Tupla-Woltti Oy on vuonna 1993 perustettu sähköliike. Mm. teollisuuden kohteet kuuluvat erikoisosaamiseemme, ja olemmekin olleet toteuttamassa suurten teollisuuskylmälaitosten sähköasennuksia sekä vaativia huolto- ja ylläpitotöitä.

Toimipisteemme sijaitsee Hyvinkäällä. Palvelemme asiakkaita toimialueena Järvenpää, Hyvinkää, Tuusula, Riihimäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Kerava, pääkaupunkiseutu ja koko Uudenmaan alue sekä koko Hämeen alueella.

Tupla-Woltin asiakkaalla on helppoa. Suoritamme sähköurakan alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen ja dokumentointiin asti. Toimitamme työmaalle kaikki tarvittavat varusteet ja tarvikkeet. Voit tilata meiltä myös sähköurakan osatoteutuksen, sähkösuunnitelmat, sähköasennukset tai dokumentoinnin.

Vaivaton asiointi ja laadukas työjälki on johtanut tyytyväisiin ja pysyviin asiakassuhteisiin. Sähköasentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka on koulutettu asiamukaisesti vahvasähköön sekä atk- ja muihin heikkovirtajärjestelmiin.

Oli kyseessä sitten pienempi sähköasennus tai kokonaisvaltainen sähköurakointi, meiltä saat aina laadukkaan palvelun. Yllättävien vikojen edessä olemme valmiina palvelemaan ympäri vuorokauden!

Palvelumme sinulle:

  • Sähkösuunnittelu ja sähköasennus yksityisille ja yrityksille
  • Teollisuuden sähkösuunnittelu ja sähköhuolto
  • Sähköasennukset ja dokumentointi
  • Lämpökuvaukset
  • Teollisuusautomaatio ja rakennusautomaatio
  • Sähköpäivystys 24 h
  • Vikapäivystys 24 h
  • Sähkötarvikemyynti
Tupla-Woltti Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

044 033 8338

Y-tunnus

0935671-6

Osoite

Riihimäenkatu 77

05880 Hyvinkää

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Tele-ja datatyöt

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.