Sähköasennusliike M. Kuoppamäki

Yrityksellämme on pitkä historia sekä työntekijöillämme vankka ammattitaito ja sähköalan osaaminen. Annamme työllemme aina takuun ja käytämme laadukkaita tuotteita. Oli sitten kyseessä pieni sähkötyö tai suuri urakka, me teemme sen minkä lupaamme!

Palvelumme

Oli kyseessä sitten koti- tai maatalous, meiltä saat kaikki sähköasennukset, joko laskutus- tai urakkatyönä. Teemme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja tarvikkeisiin ammattitaidolla!

Sähkösuunnitelmat

Miten luodaan turvallinen, energiatehokas, valoisa ja lämmin koti? Kodin sähköistys kannattaa aloittaa aina laatimalla kunnon sähkösuunnitelma.

Aurinkosähköjärjestelmät

Mietitkö millainen aurinkosähköjärjestelmä olisi juuri sinulle sopiva? Meiltä saat räätälöidyt ratkaisut avaimet käteen-periaatteella.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla säästöä lämmityskuluihin! Kysy meiltä lisää.

Ilmavesilämpöpumput

Mikäli talossasi on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja harkitset siirtymistä öljylämmityksestä ekologisempaan ja halvempaan ratkaisuun, on ilma-vesilämpöpumppu hyvä ratkaisu!

Valaistus

Etsitpä ratkaisuja kotiin, liike- ja toimitiloihin, teollisuushalleihin, taloyhtiöön, julkisrakennuksiin tai muihin tarvittaviin kohteisiin. Meiltä löydät tekijät pieniin valaistusasennuksiin kuin vaativien kohteisen toteutuksiin.

Sähkölatausjärjestelmät

Harkitsetko sähköauton hankintaa, mutta latausasiat mietityttävät? Tai tarvitsetteko taloyhtiöön useampia latausasemia, nyt tai tulevaisuuden varalle? Ota yhteyttä!

Sähköasennusliike M. Kuoppamäki
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0400261041

Y-tunnus

1430780-4

Osoite

Tiemestarintie 20

61600 Jalasjärvi

Kuluttajille Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Aurinkosähköjärjestelmät Ilmalämpöpumput Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.