T:mi Savon Tehosähkö

Tehosähkö, asiantuntijasi sähkötöissä

Savon Tehosähköstä saat kattavasti tarvitsemasi sähkösuunnittelupalvelut, sähkötarvikkeet, sähköasennukset ja -urakoinnit, hälytinjärjestelmät ja paljon muuta. Palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Palvelumme:

Sähkösuunnittelu
Sähkösuunnittelu sisältää sähkösuunnitelman tekemisen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sähkösuunnitelmassa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet käytännöllisten ja turvallisten sähköratkaisujen aikaansaamiseksi asiakkaan kohteessa. Sähkösuunnitelmia tehdään sekä saneeraus, että uudiskohteisiin niin koti- kuin teollisuustiloihin.

Sähkötarvikemyynti
Tarjoamme osana kokonaisvaltaista palvelupakettiamme, myös laadukkaat sähkötarvikkeet eri käyttötarpeisiin ja käyttökohteisiin.

Sähköasennukset
Toteutamme luotettavasti ja ammattitaidolla sähköasennukset sähkösuunnitelman mukaisesti, tinkimättömällä palveluasenteella höystettynä – eli pidämme sen minkä lupaamme. Teemme sähköasennuksia yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille aina kilpailukykyiseen hintaan. Oli kyseessä sitten vaativa ja suuri kohde, tai pienemmät omakotitalokohteet, palvelumme skaalautuu tarpeen mukaan ja asiakkaan toiveisiin räätälöidysti.

Katuvalaistukset
Palveluvalikoimaamme kuuluu myös mm. katuvalaistukset, tarvittiin sitten pylväiden pystytystä tai kaapeleiden kaivamista maaperään, pystymme toteuttamaan kokonaistoimituksen yhden luukun periaatteella – eli saat koko palvelun samasta paikasta.

Hälytinjärjestelmät
Hälytinjärjestelmät ovat osa palveluvalikoimaamme. Omakotitaloihin, sekä muihin kiinteistöihin laadukas ja oikein asennettu hälytinjärjestelmä luo turvaa ja mielenrauhaa omistajalle.

Kysy tarjousta!

T:mi Savon Tehosähkö
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0409124900

Y-tunnus

1525842-6

Osoite

Aarintie 2

71720 Käärmelahti

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Turvaratkaisut Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.