Strandells El Ab

Strandellin Sähkö Oy on sähkö- ja LVI-alan yritys, joka on toiminut Kemiössä sekä muualla saaristossa jo vuodesta 1950 lähtien. Toteutamme kaikenlaiset sähkötyöt vuosikymmenten kokemuksella, ja meitä arvostetaan niin asiakkaiden kuin kumppaniyritystenkin keskuudessa luotettavana, ammattitaitoisena sekä kokeneena toimijana. Yrityksemme voimavarana on erinomaisen henkilökuntamme suorittama perinteikäs palvelu yhdistettynä nykyaikaiseen tehokkuuteen, joka näkyy asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti laadukkaana ja asiakaslähtöisenä palveluna.

Sähkö- ja LVI-palveluiden moniosaaja
Toimintamme ydintä ovat monipuoliset sähkö- ja LVI-palvelut. Näihin kuuluvat sähkö- ja LVI-laitteiden myynti ja asennus sekä sähkö- ja LVI-suunnittelu. Lisäksi myymme ja asennamme energiaa säästäviä ratkaisuja eli erilaisia lämpöpumppuja sekä aurinkoenergiajärjestelmiä. Palvelemme asiakkaitamme ympäri saaristoa, mutta varsinainen tukikohtamme on Kemiön keskustan lähellä sijaitseva, täyden palvelun tekniikkatavaratalo. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita aina muttereista mopoautoihin.

Se tuttu sähkömies – ota yhteyttä!
Strandellin Sähkö Oy on vuosien varrella vakiinnuttanut paikkansa saaristoseudun sähkö- ja LVI-asiantuntijana. Teemme sähkötyöt vuosikymmenten ammattitaidolla ja asiakkaita palvelee aina tuttu ja paikallinen, koulutettu sähkömies. Tarjoamme monipuolisia yksittäis- tai kokonaisratkaisuja niin yksityisille, yrityksille kuin julkiselle sektorillekin – ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule käymään myymäläämme!

Strandells El Ab
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

02 427 080

Y-tunnus

0529949-4

Osoite

Mestarintie 2

25700 Kemiö

Kuluttajille Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Aurinkosähköjärjestelmät Lämmitysjärjestelmät

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.