JTK-Sähkö Oy

Sähkötyöt Helsingissä ja Uudellamaalla ammattitaidolla

Sähkötyöt onnistuvat asiantuntevalta henkilöstöltämme yli kymmenen vuoden kokemuksella. JTK-Sähkö Oy on Keravalta käsin toimiva sähköliike ja sähköalan yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä julkista sektoria. Meille asiakaslähtöiset ratkaisut ja työn korkea laatu ovat asioita, joista emme halua koskaan tinkiä. Palvelemme asiakaskuntaamme Helsingin seudulla ja muualla Uudellamaalla – mm. Vantaa, Espoo, Kerava, Hyvinkää, Porvoo ja Sipoo kuuluvat toimialueeseemme.

Suhtaudumme jokaiseen tilaukseen sen edellyttämällä vakavuudella ja annamme töillemme vähintään kahden vuoden takuun, puhuttiin sitten sähköasennuksista, sähköurakoinnista tai vaikkapa taloautomaatiosta. Osaamisemme kattaa niin uudis- kuin saneerauskohteidenkin sähkötyöt.

Lähtökohtanamme on aina saada aikaiseksi asiakasta miellyttävä ratkaisu, sähköturvallisuutta vaarantamatta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme palveluistamme lisää.

JTK-Sähkö Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0500511533

Sähköposti

jani@jtk-sahko.fi

Y-tunnus

2901181-1

Osoite

Kanervatie 9 B

04260 Kerava

Julkiselle sektorille Kuluttajille Taloyhtiöille Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähköurakointi Kiinteistöautomaatio

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.